18 Fysisk Turn Ons That Arouse en fyr øyeblikkelig

Sexy trekk og flørtende samtaler er et sikkert slår på. Men kjenner du disse 18 fysiske turene til gutta som vekker dem umiddelbart og hjelpeløst?

Noen gang lurt på hva som gjør at en fyr gir deg et nytt blikk eller føler seg vekket når du går forbi ham?

Spillet av arousal er morsomt for begge kjønn.

Og spesielt hvis du ikke gjør det altfor åpenbart for en fyr, vil spenningen av å bli forført og tortur blåse en manns sinn og hans shorts!

Hvordan vekke en fyr og slå ham på

Kunsten å slå en fyr på, avhenger av forholdet ditt.

Hvis du fortsatt er singel og prøver å få en fyr til å like deg, er disse 30 sexy flørtende tipsene perfekte for å slå noen fyr på og få ham til at du vil bli gal!

[Les: 30 subtile, åpenbare og veldig sexy flørtende tips for jenter]

Og hvis du allerede er i et forhold til en fyr for en stund, må du gjøre mer enn bare vekke ham med blikk og subtile flørtende trekk.

Bruk disse trekkene for å få ditt sexliv til å føle deg som en nattkvart fra i kveld!

[Les: 10 enkle og sexy tips for å få langvarig sex til å føle seg som en natt]

Fysisk slå oss at gutta ikke kan motstå!

Å snakke skittent og mestre kunsten til forførelse er veldig bra for et romantisk og sexy forhold.

Og for en fyr er det ikke noe sexier enn en jente som vet at hun beveger seg i sengen.

Men spør du deg noen gang om det er noen få turneringer for gutta som vekker dem hjelpeløst bare ved å se på deg, selv om du ikke gjør noe seksuelt i det hele tatt?

[Les: 10 sexy trekk for å forføre en fyr uten å gjøre det klart]

18 fysiske slå oss som vekker en fyr umiddelbart

For en fyr, materiell opptreden betyr mye når det kommer til å bli vekket. Men opptredener og eiendeler av seg selv vekker ikke en fyr. Det er det du gjør med det du har som gjør hele forskjellen.

Det er noen fysiske turneringer for gutta som bare er uimotståelige. Og det er den typen som gjør ham gal og får ham til å presse seg mot en vegg fordi han ikke kan hjelpe seg selv. Og selv om han ikke er vanskelig ennå, ville fantasien hans rase med fantasier om alt han ville gjøre med deg om han kunne.

Sjekk ut disse 18 fysiske svingene som gjør en mann fra en respektabel gentleman til en primat i varme på kort tid!

# 1 Det dvelende kysset. Hvis du vil ha en tur en fyr mens du sier farvel til ham, prøv bare dette. Gi ham en farvel klem, og når du kysser kinnet hans, la kysset ditt ligge litt lenger enn normalt. Du vil definitivt forlate ham og visualisere kysset i hans sinn og ønske han kunne få litt mer. [Les: 6 stygg måter å ved et uhell kysse en venn og komme unna med det]

# 2 Trykk på fanget hans. Når du sitter ved siden av en fyr, og han viser deg noe på nettbrettet eller i boken mens det er på fanget hans, bruker du fingeren til å påpeke noe i boken uten å ta boken bort fra ham.

Han ville definitivt føle at trykket på fingrene presset ned på hans mannskap eller lårene hans, og det vil få sin fantasi racing. Og hvis du leter etter å være uskyldig og uvitende, vil det få ham til å føle seg enda mer opphisset. [Les: 16 tegn på at du er en sexkattunge og elsker det!]

# 3 Den kyssende hvisken. Gis som om du har en hemmelighet til å si til ham, og kram hendene dine over ørene hans. Når du hvisker noe til ham, må du sørge for at leppene dine berører øreflommene noen ganger. Så lenge du hvisker visst uten å kile ham, vil han føle seg hjelpeløst oppvokst umiddelbart.

# 4 Blitsen av huden. Et blunk av hud er sexy fordi det er uventet og tabu. Hver fyr vet at han trenger å se seg bort hvis en jente utelukker mer enn hun har tenkt å, men synet vil også være å slå på for at han skal se bort. Du kan vise litt hud mens du bøyer over eller når du har på deg skjørt. Det fungerer alltid, og det blir alltid en fyrs oppmerksomhet.

# 5 Tatoveringer. Tatoveringer i strategiske regioner er et stort slag på hver eneste fyr fordi det får fantasien til å løpe vilt. Det er spesielt sexy hvis han kan se litt av tatoveringen, men ikke alt av det. [Les: 12 dårlige jentefunksjoner hver mann ønsker i kjæresten hans]

# 6 Midriff og nedre rygg. Det er noe som virkelig vekker når litt av midriff eller nedre rygg kikker ut av en t-skjorte som det var utilsiktet. Og hvis du har sterke skrå muskler og en formet nedre rygg, vil v linjene som stikker ut gjøre det vanskelig for noen fyr å ta øynene av det.

# 7 Velutstyrte klær. En godt passende topp eller et par krammede jeans fremhever kroppen din uten å avsløre noe. Og så lenge du ser hensiktsmessig, vil hans fantasi gjøre alt arbeidet. [Les: 15 virkelige tips for å se mye sexier naken!]

# 8 Ulykkesgrader. Hvis en fyr graser brystene dine eller rumpen din ved et uhell, kan han ikke hjelpe, men husker øyeblikket og blir slått på av det. Hvis du vil forføre en fyr, sørg for at han * ved et uhell * kommer til å pusse forbi kroppen din nå og da, være det mens han klemmer ham, mens han står i en heis, eller til og med mens han peker på noe for ham. [Les: 20 sexy spørsmål å spørre en fyr og forføre ham]

# 9 The downblouse. Selv den mest respektable fyren kan ikke se bort når en attraktiv jente bøyer seg foran ham for å plukke opp noe, spesielt hvis han kan snike seg på klyven hennes. Og det er en klar slå på for alle gutta.

# 10 Triangle lår gap. Triangellårgapet er den lille triangelen som danner mellom lårene, og det er ekstremt merkbart når du har på deg et par godt passende jeans. Hvis en fyr som flirter med deg, ser denne trekanten mellom bena dine når du går opp til ham eller går bort fra ham, er alt han vil ha, å komme inn og kose seg.

Men du må huske dette, den sexy lårtrekanten er ikke den samme som det anoreksiske lårgapet som sprer seg helt langs låret og gjør en jente til å se seg svak og tynn.

Og ikke alle jentene kan få lårtrekanten naturlig, fordi det avhenger mye på kroppsformen. Den kurvere kroppen og jo bredere hofter, jo lettere er det å ha trekantlårgapet. Så hvis du ikke har det, ikke skjør det fordi det er så mange andre ting som også betyr! [Les: Hvorfor indre skjønnhet og selvtillit spiller en større rolle enn ytre skjønnhet]

# 11 Dine bryster. Hver fyr er oppvokst av et flott par jugs. Og hvis du vil slå en fyr på, husk at du får bonuspoeng for stive nipler eller ikke på seg en bh! [Les: Hvorfor er menn så gale med bryster?]

# 12 En rund støte som løftes opp. Har treningsinstruktøren din fortalt deg at du trenger å gjøre stanglifter? Vel, hvis du har lyttet til ham, ville du definitivt slå en fyr på når du går forbi ham. Butts er sexy, og like imponerende som bryster til en fyr. Og en sexy runde butt gjør at en fyr vil løfte deg opp ved å holde rumpen din!

# 13 Børstearmer. Når du sitter nær en fyr, sørg for at armene dine ved et uhell berører hans. Børste armen eller føttene mot hans er en subtil og likevel ubevisst måte å la ham få vite at du vil ha ham.

Og det vil slå ham på og få ham til å ønske deg selv om han ikke skjønner at du er den som ubevisst gjør det første trekket. Det er en subtil, delikat kunst som flirter og vekker en fyr uten å gjøre det klart. [Les: Kunsten å flirte og vekke ved berøring]

# 14 Intense øyekontakt. Stare på fyren du liker for et sekund eller to fra hele rommet, og la ham få vite at du vil ha ham. Så lenge det er uhyggelig og flørtende, vil det gjøre sitt hjerte løp om noen sekunder. [Les: Hvordan få en manns oppmerksomhet under noen omstendigheter]

# 15 Hår. En jentes hår er en ekstremt sensuell ressurs. Du kan gjøre så mange ting med det for å slå en fyr på og tiltrekke ham. Du kan kjøre hendene dine gjennom lengden for å se sexy, eller du kan twiddle strengene på ansiktet ditt for å handle flørtende og coy samtidig.

# 16 En drille. Hver fyr er slått på av en strid. Gå rett opp til fyren mens du stirrer på ham, men i stedet for å snakke med ham, bare si "unnskyld meg" og gå rett forbi ham med et retende smil. Og når du passerer ham, stirrer du i øynene, smiler og sier "takk". Det vil øke hans ego og gjøre deg uimotståelig for ham! [Les: 16 lusty tegn på seksuell tiltrekning mellom en fyr og en jente]

# 17 lange ben. Hvis du vil slå en fyr på, understreke bena dine ved å ha på deg hæler. Men selv om du ikke er komfortabel med hæler, trives godt klær og skjørt på samme måte. Et godt par kvinnelige ben er noe som alltid tar en fyrs øye, selv når du går bort fra ham.

# 18 Hennes kurver. Timeglassfiguret er en uimotståelig ressurs som alle gutta beundrer i en jente. Tross alt er bredere hofter i en kvinne et evolusjonært tegn som instinktivt forteller en mann at hun har oppnådd puberteten og er klar til å vokse. Fremhev dine kurver og la det se, og gutta vil definitivt bli slått på av det.

[Les: Liker han meg? - 18 sikkert tegn på å dekode sitt kroppsspråk!]

Så hvis du prøver å tiltrekke seg eller forføre en fyr, bare hold disse 18 fysiske turene for gutta i tankene. Så lenge du flaunt det, vil han ikke kunne stoppe seg fra å bli vekket rundt deg!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar