18 geniale måter å fange en juksepartner i loven!

Forteller din instinkt at din elsker er utro på deg? Bruk disse 18 diskrete måtene på hvordan å fange en juksepartner for å fange dem rødt!

Noen ganger vet du bare det.

Du vet ikke hvordan, men du føler det i tarmen din, og noe forteller deg at partneren din jukser på deg.

Du prøver å konfrontere partneren din om det, men de svømmer dine bekymringer vekk og forteller deg at du bare er paranoid.

Noen gang vært der?

Er du overbevist om at din ektefelle er utro på deg, selv om du ikke finner noe bevis på det?

Selvfølgelig kan du noen ganger gå over bord med paranoia, spesielt hvis du er ganske klossete og usikre til å begynne med.

[Les: 13 klamrende kjæreste tegn som vil ødelegge forholdet ditt]

Men hva om, med noen mindre margin, viser dine instinkter seg til å være rett til slutt?

Det faktum at du tviler partneren din er et tegn på at ting ikke er alle rosenrøde i romans land.

Og bare undertrykke din tvil og frykt, og late som om alt er helt normalt, vil ikke hjelpe deg i det hele tatt.

Faktisk vil det bare rive dere begge bortsett fra innsiden fordi det ikke er mer tillit til forholdet.

Er partneren din jukset på deg?

Det er bare to måter å få gnager bekymring ut av hodet ditt. En, du snakker om det med kjæresten din og får et overbevisende svar fra dem. Eller for det andre sniker du deg diskret og prøver å få noe bevis på partnerenes philandering måter * hvis noen *.

Hvis du føler deg usikker i et forhold, snakk alltid med partneren din og fortell dem hva du føler. Noen ganger kan det bare være en dum misforståelse. Og kommunikasjon hjelper alltid med å sortere ting ut, selv om en av dere er i ferd med å se opp for en affære. [Les: De 10 største problemene i et forhold og ti måter å fikse dem alle på]

Men hvis tvilene dine ikke blir slettet selv etter samtalen, så er den eneste måten å få de virkelige svarene på å snike rundt og leter etter ledetråder når partneren din er for opptatt med å gjøre sine egne ting.

18 geniale måter å fange en jukspartner på

Konfronterer en seriell snyder eller en skyldløs snyder hjelper aldri, for uansett hvor mye du gråter eller påminner dem hvor mye du elsker dem, er de bare for egoistiske å tenke på alle enn seg selv. Så i stedet for å konfrontere kjæresten din hver kveld, ta det rolig og la partneren din anta at alt er bra og glemt.

Tross alt kan du ikke fange en jukselsker når de er forsiktige og på vakt. Bare la som om alt er normalt og se hvordan partneren din oppfører deg i løpet av de neste ukene.

[Les: 13 hemmelige tegn kjæresten din er ikke over hans eks ennå]

[Les: 14 subtile og diskrete tegn kjæresten din er ikke over henne ex ennå]

Når partneren din mener du ikke mistenker dem lenger, bruk disse 18 tegnene og måtene å fange en juksepartner for å fange din elsker i handlingen!

# 1 Se på skiltene. Ser du en endring i partnerens oppførsel nylig? Har de begynt å trene, kle seg bedre, eller begynte å bruke en ny forførende intens parfyme? De kan ikke ha noen grunn til endringene, og nesten alltid, disse endringene kan virke veldig spontane.

# 2 Slett av uanmeldt. Gjenta nå og da, uanmeldt til arbeidsplassen, eller kom hjem tidlig. Ikke gjør det klart at du bare spionerer på dem. I stedet, alltid ha en flott unnskyldning for å gå i uanmeldt. Hvis partneren din jukser på deg, vil den første tingen de gjør * i stedet for å ønske deg et smil * skjule noe eller bli overrasket eller enda sint! [Les: 3 store grunner og 27 unnskyldninger bak hvorfor menn snyder!]

# 3 Sjekk papirkurven. Søppel er et flott sted å kaste bort ting. Og noen ganger har den også mange ledetråder. Hvis partneren din er på datamaskinen, kan du ofte sjekke datamaskinens papirkurv ofte. Sjansene er at det kan være et annet persons bilde eller et lite utdrag av informasjon som kan være til nytte.

# 4 Snoop på telefonen. Har din partner sin mobiltelefon med dem uansett hvor de går, selv om det er en tur til loo? Hvis det skjer i ditt forhold, er det en god sjanse for at partneren din er opptatt av noe. Ta en titt på mobiltelefonen når du får sjansen, spesielt når de har satt telefonen på lading.

Slettet telefonlogger, en passordbeskyttet telefon, flere samtaler til de samme ukjente numrene eller telefonregninger uten detaljert anropsinformasjon er alle gode tegn på at partneren din prøver å skjule noe. [Les: 25 grunner til at kvinner jukser så lett på mannen sin]

# 5 Spontant sex. Dette fungerer bedre hvis du er en jente, og dating en fyr. Hvis kjæresten din kommer hjem sent fra uventet forsinkelse, kan du prøve å få spontant sex med dem når de kommer hjem. Hvis din fyr blir sint, skyver du bort eller prøver å unngå det for enhver pris, er sjansen, han kan være oppbrukt der nede. Han kan alltid vaske seg opp før han kommer hjem, men får det opp umiddelbart og blåser en stor belastning, det er ikke det enkleste å gjøre!

# 6 Følg etter en kamp. De fleste utroskapspartnere forsøker forsiktig å plukke kamper, slam døren og gå bort, fordi det gjør en flott unnskyldning for å slippe ut av huset og møte sin utrolige elsker.Hvis partneren din har valgt å kjempe og gå ut av huset ofte nylig, må du prøve å følge dem på fortrykket av unnskyldning * hvis de ser deg følge dem *. [Les: 10 tips for å kjempe rettferdig og komme nærmere etter en kamp]

# 7 Endre sovende vaner. Hvis partneren din jukser på deg, kan deres sovevaner endre seg nesten over natten. De kan bli lenger opp med unnskyldning for arbeid, eller du kan få dem til å snike rundt huset sent på kvelden. Gis som om du sover, så snart du treffer sengen, og prøv å se om partneren din er opp til noe. Går de ut av sengen i lange perioder?

Og det er ikke bare sent netter du må tenke på. Noen svindelpartnere kan til og med våkne opp veldig tidlig og komme på telefon, spesielt hvis de innser at du mistenker dem.

# 8 Har din partner plass? Rommet er noe vi alle trenger i et forhold, enten vi aksepterer det eller ikke. Men har din partner begynt å bli sterkt beskyttende om deres plass nylig? Hater de å svare på spørsmål om hvor de har vært eller hva de har vært opp til? Det er definitivt et lite advarselsskilt. [Les: Hvordan gi den riktige typen plass og hindre partneren i å svike]

# 9 De blir hoppete. Prøv å gå inn på partneren din når de minst forventer det uten å kunngjøre deg selv, spesielt hvis de har vært for seg selv en stund. Virker partneren din hoppe eller nervøs når du går inn på dem, spesielt hvis de er over telefonen eller foran datamaskinen? De gjorde sannsynligvis noe, og de vil ikke at du skal vite hva det var.

# 10 Endringer i tidsplanen. Plutselig kan partneren din holde seg ut med mange netter på jobben, eller ha mange sammenkomster på sin sosiale kalender med sine venner. Hvis partneren din aldri inviterer deg til sine venner, eller hvis de hevder å være veldig opptatt av å jobbe og fortsatt ser friske og glade når de kommer hjem, er partneren din sannsynligvis opp til noe. [Les: 18 følelsesmessige affære tegn du sannsynligvis ikke engang merke til!]

# 11 Telefonens etikett. Partneren din trenger plutselig mye plass mens du snakker over telefonen. De høres enten plettfritt, eller de går bort fra deg til neste rom mens du snakker over telefon med noen få personer. Du kan til og med finne tekstmeldinger fra tilfeldige tall med tilfeldige tekster i dem.

Husk at når folk snyder, kan de alltid lagre den andre loverens nummer under et annet navn, og bruke kodeord til å samhandle med hverandre når de savner hverandre!

# 12 Gadgets. Partneren din har endret de fleste passordene sine, selv om du trodde du visste dem alle. Og selv når du spør dem om det nye passordet, gjør de en unnskyldning for å gjemme det fra deg. Og noen ganger kan du se at de posisjonerer datamaskinen sin vendt bort fra deg, og de ville aldri gjøre det før. [Bekjennelser: Å ha en uventet affære med en gift mann, gjorde meg til et hjembruker!]

# 13 Grooming vaner. Å trykke på treningsstudioet, ta på seg nye klær og parfymer er alle tegn på at partneren din vil se bedre ut. Men går de over bord med sine fremtoninger? Har partneren din startet med å grooming seg nede i det hele tatt, plutselig, selv om de ikke er interessert i å gjøre noe med deg?

# 14 Sneaking away. Sniker din partner ut av huset nå og da, ved hjelp av silliest unnskyldninger? â € œJeg kjører ned til butikken for å få noeâ € | â € œMin venner fanger opp rundt hjørnetâ € | â € œJeg kjeder meg, jeg går for en stasjonâ € |? Eller noe i henhold til disse linjene?

Det er greit skjønt. Men når du tilbyr å merke seg, hva sier partneren din? Gjør de unnskyldning for å gå alene? Det er fisket, tror du ikke? [Les: Emosjonell juks og 10 dårlige måter det kan ødelegge en jukser]

4 skyggefulle og lurte uetiske måter å fange en juksemann på

Nå vil de tidligere 14 tegnene definitivt hjelpe deg med å finne ut om partneren din jukser på deg med noen andre. Men hvis du vil spike dem, må du fange dem i handlingen. Og det er ingen måte du kan gjøre det med mindre du går inn på partneren din med personen de er fusk på deg med. Men hvis du velger å gå spion-modus og bruke noen uetiske måter, er det fire måter å spike din venners snydende bakside på kort tid.

Men prøv disse måtene bare hvis du allerede er sikker på at partneren din snyder deg. Disse trinnene er flotte for å fange dem, men hvis de ikke snakker om deg, og det bare var en falsk alarm, kan partneren din føle seg veldig skadet av dine handlinger! [Les: Skal du noen gang bekjenne å jukse på partneren din?]

# 15 Skjulte kameraer. Plasser et spycam i rommet hvor partneren din henger ut oftest når de vil ha alene tid. Hvis de er over telefonen eller gjør en morsom virksomhet bak ryggen din, vet du snart nok.

# 16 Lag en falsk profil. Opprett en falsk profil og logg inn på nettsteder som fremmer juksekvinner og se om partneren din bruker en av dem. Eller til å begynne med, bare opprett en falsk facebook-profil og legg til mange tilfeldige venner for å få kontoen din til å virke legitim.

Og så send en invitasjon til din partner og bli vennlig med dem. Og over noen dager eller uker begynner du å flirte med dem og se hvordan de svarer på deg. Er de interessert i å møte opp eller hekte seg? [Les: Er hevnsex en god måte å komme tilbake til en juksepartner?]

# 17 Keyloggers. Keyloggers er programvare som du kan laste ned fra nettet * noen gratis og noen til en pris *.Noen av disse keyloggers, spesielt betalte versjoner, kan installeres i en datamaskin, og den personen som bruker den, vil aldri vite at den kjører i bakgrunnen.

Disse programmene kan registrere hva du vil, passordene de bruker, bokstavene de skriver, sidene de besøker, eller til og med ta opp en video på skjermen når de bruker datamaskinen. Du kan også laste ned noen betalte apper over telefonen din og installere en hemmelig app i partnerns telefon for å holde oversikt over samtalene deres også. [Les: Hvordan avslutte en affære og kom helt over det]

# 18 GPS-enhet. Er du den som vil fange din partner rødt? Deretter kan stalkermodus virke for deg! Plukk opp en liten GPS-enhet som kan festes til undersiden av partneren din bil. Du kan spore bevegelsene sine og slå på dem når buksene er rundt anklene i en sjarmerende motell ute av byen! [Les: Slik bekjenner du å jukse på partneren din på riktig måte]

Bruk disse 18 måtene på hvordan du kan fange en juksepartner, og det er ingen måte en cheater kan komme unna med sine utrolige måter. Men husk, ikke bruk de siste fire måtene med mindre du er sikker på at partneren din jukser på deg allerede, og du vil bare konfrontere dem i handlingen!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar