18 Family Festival Essentials Du vil ikke komme på et felt uten

Innhold

Gearing opp for familiens første festival eller en vanlig på Camp Bestival siden babyen din kom, disse kjøperne vil gjøre din weekend tur med barna dine det beste det kan være.

Beskyttende hodetelefoner, £ 15, Jojo Maman Bebe

Sørg for at du nyter de beste (dvs. lydigste) båndene ved å ta med et sett støyreduserende hodetelefon for å beskytte babyens ører. Dette brukervennlige settet reduserer høye lyder uten å lukke dem helt ut - slik at din tote fortsatt kan nyte musikken, men med et barnevennlig volum.

Dry Shampoo, £ 4,99 for 400ml, støvler

Selv om du har planer om å dusje hver dag, må du definitivt pakke en flaske tørr sjampo for å holde din familie hår ute, føle og lukte frisk.

Mamia Sensitive Baby Wipes, 64p, Aldi

Baby kluter er like viktig på festivaler som regn støvler. De vil tørke rotete ansikter, rydde deg på alt slam og holde deg generelt spiss og spenne. På bare 69p er disse Aldi-kluterne sterke og myke og kommer sterkt anbefalt av mødre.

Frelser Hud Balm, kr 28,99, Antipodes

Perfekt til bruk på hele familiens hud, har denne 100 prosent naturlige balsamet antibakterielle, antifungale og antimikrobielle egenskaper for å behandle alle slags sommerrelaterte hudproblemer som du kan kjempe mens du nyter festivalen din. Bruk den til å behandle blåmerker, hakkede lepper, utslett og solbrenthet.

Rain Boots, £ 19,99, Crocs

Kom regn eller skinn, hold småpersons føtter uten slam og tørk med disse regntøyene fra Crocs. De er helt vanntette og laget av et briljant, lett og fleksibelt materiale som gjør dem behagelige å ha på hele dagen.

Huggies Hygiene Mat, £ 6,99, Støvler

Hvis du bravler en festival med babyen din i slep, vil denne hygienematten være din beste venn mens du er borte. Den er perfekt for å skape et rent rom for å sette den lille på og holde føttene rene mens du bytter henne, og du kan bare dukke opp i vaskemaskinen når du kommer hjem.

Picnic Rug, £ 34,99, Joules

Denne familie picnic teppet har mer enn nok plass til hele klanen å sitte på og ruller opp lett, noe som gjør det enkelt å bære. I tillegg er det et flott sete for å se band fra når du alle trenger litt R og R.

Hatt, £ 10, Jojo Maman Bebe

Hvis prognosen forutsier sol * hopper for glede *, så er en solhatt et viktig element å pakke for babyen din. Denne gingham-stilen har en frilly kant for å beskytte din ansikt og hals fra sola. Den løse Velco-stroppen som fester under haken, sørger for at den ikke går seg vill.

Poncho, £ 7,70, Kiddie Kloud

Flott for å holde den lille en tørr og varm - og gi mer frihet enn en vanlig regnfrakk - denne søte regnponchoen kommer med en matchende bæreveske som det lett kan pakkes inn i. Tilgjengelig fra 3 til 6 år.

Flaskeisolator, £ 14.99, MaByLand

Overskrift til en dagfestival? Hold babyens melk eller din lunsj til riktig temperatur i denne isolasjonsposen. Den beholder temperaturen i fire timer, og holder innholdet varmt eller kjølig.

BabyBjörn One Carrier, £ 119.99, BabyBjörn

En baby carrier er uten tvil en glimrende måte å forbli handsfree under festivalen moro. Denne BabyBjörn One-bæreren passer fra fødsel opp til tre år og gir ekstra støtte pluss har polstret skulderrem, slik at du blir komfortabel i flere timer.

Diana Mini Lomography Camera, £ 49, Science Museum Shop

Hvis noen gang er det en tid å ta seriøst vakre retro-stilbilder, er det på en festival med farger, solskinn (forhåpentligvis) og smårollingen dine som rocker de wellies og øreforsvarere. Det beste med dette kameraet er hvor enkelt det er å bruke - minimum innsats for gode resultater. Og den gamle skolen moro av å vente på å få filmen utviklet for å se resultatene også.

Bumbag, £ 20, River Island

Ja, din favoritt 90-årers tenåringsutstyr er tilbake. Hopp over en skulderveske og hold verdisakene dine trygge i denne kremliten bumbag, komplett med hippie chic vevd trim.

Organic Children Hand Sanitizer, £ 9,95, Green People

En festival som er viktig for alt fra blei, endrer seg til måltider. Dette er mild på huden, så det fungerer for både voksne og små.

Vogn, £ 109.99, Leker R Us

For å bære din pjokk rundt om han er sliten eller litt grouchy. Det er lagringsplass for lunsj / solkrem / leker, pluss det dobler opp som bagasjeholder hvis du ikke kan parkere nær teltet. Du kan også leie vogn på de fleste festivaler.

LittleLife Toddler Daysack - Dinosaur, 19,99 kr., Morcare

Denne toddler ryggsekk kommer med tøyler, slik at du kan holde fast på ham hvis han bestemmer seg for å gjøre en løper inn i mengden. Velg blant andre design, inkludert nyfrokost og sommerfugl.
Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar