18 Klare tegn på at du er i en venns vennesone!

Innholdsfortegnelse:

18 Klare tegn på at du er i en venns vennesone!
18 Klare tegn på at du er i en venns vennesone!
Anonim

Tror du at du har vært venn av den jenta du virkelig liker? Bruk disse 18 tegnene du er i vennssonen for å vite om det er på tide å gi opp!

Hver mann dreads å høre disse to ordene en etter en, kanskje mer enn noen annen frase mens hun jager etter en jente.

Mens de fleste gutter vil joke om å være i "Friend Zone" eller prøve å late som det aldri kunne skje med dem, har et flertall av gutta opplevd vennssonen minst en gang i livet.

Og muligens, de er i fornektelse om det i dette øyeblikk!

Eller disse gutta er bare ikke klar over alle tegnene.

Noen jenter er på forhånd og nipper tanken på et forhold til en fyr umiddelbart.

Imidlertid er mange andre jenter mye mer subtile, og de prøver å være snille og la deg ned lett.

[Les: 15 tegn hun leder deg og tar deg ingensteds]

18 signerer deg, har du vært venn som er zoned av jenta du liker!

Så hvordan kan du fortelle om du blir kastet til curb grasiøst av en jente, selv når hun ikke bruker ordene og forteller deg rett at hun ikke er interessert i å dele deg?

La oss se på de 18 telltale tegnene som du er mest definitivt i "Friend Zone".

# 1 Du er så unfunny! Selv som venner, vil de fleste jenter le av en fyrs vitser. Dette er bare en helt normal sosial interaksjon. Hvis din forelskelse ler hysterisk på vitser dine, må du ikke umiddelbart komme til den konklusjonen at de knuser tilbake på deg.

Men på den annen side, hvis din dame venn ALDRI eller nesten aldri ler på vitser, nå er det på tide å begynne å bekymre deg for at du kanskje ikke engang er på en venns nivå. Kanskje mer som bekjente. [Les: Hvordan la en jente smile, le og like deg med det samme!]

# 2 Spør om andre kvinner. Hvis drømmepiken hele tiden spør deg om andre kvinner når du henger ut, er det to grunnleggende tankegang her. Enten prøver hun å finne ut hva slags kvinner du liker å date, for å se om hun kommer inn i profilen, eller å vite om du er tilgjengelig på den tiden. Dette er imidlertid trolig den optimistiske versjonen.

Realistisk prøver hun sannsynligvis å hint mot deg for å prøve å forfølge en av disse kvinnene. * Rødt flaggvarsel: Å spørre om andre kvinner er en ting, og oppfordrer deg til å snakke med en av dem er ikke et godt tegn på deg, kompis! * [Les: 15 klare flørte tegn mellom en fyr og en jente]

# 3 Adresserer deg som en venn. Begge kan tilbringe dagen sammen hver dag, men den måten hun introduserer deg på til foreldrene eller vennene sine, er et stort tegn på tankene sine om deg på romantisk nivå. Eventuelle introduksjoner som "Matt er en så god venn" eller "Jeg elsker helt John, han er min bestie", og du bør nok akseptere skjebnen din i vennssonen.

# 4 Hun unngår å bli sett med deg. Mens ute, unngår hun å bli sett med deg slik at folk ikke får feil ide. Kanskje du lurer på deg selv hvorfor du ser så mye av henne hele dagen, men aldri om natten. Hun er alltid opptatt når du spør henne til kjøpesenteret, eller tar en matbit.

Men neste dag i klassen eller på jobben, er hun Miss Chatty Box med deg igjen. I det minste vet du, hun er din, bare til det er på tide å gå for dagen. [Les: 10 enkle trinn for å få en jente til å ha deg og tenke på deg seksuelt]

# 5 Hun snakker om hennes hookups. Muligens den verste delen av å være i vennssonen, må høre alt om de andre mennene hun er helt graving, mens du ikke er en av dem. Å kjenne disse gutta er ikke rett for henne (selvfølgelig bør du være den som er med henne) spiller ingen rolle, fordi hun ikke kan se forbi den hyggelige bilen, den rippede kroppen eller det flotte smilet.

# 6 Threeâ € ™ s ikke en mengde. Hvis du inviterer henne et sted, tar hun med seg en venn. Hvis dette skjer en gang, er det kanskje en tilfeldighet, hvis det skjer igjen så er det ingen tvil om hvor du står i forhold til vennskap kontra eksklusivt forhold.

Du inviterer henne til en film, eller til en middag, eller invitere henne hvor som helst som er eksternt privat, og på en eller annen måte blir det en gruppehendelse uten din kunnskap. Dette er bare en annen taktikk som kvinner bruker til å si â € œSorry, Iâ € ™ m not interestedâ € uten å uttale ordene. [Les: 18 tåpelige måter å få en jente forelsket i deg]

# 7 Hun er full, og fortsatt ingen tegn! Du endelig fikk henne til baren, du har henne alene i offentligheten * bare 2 av dere * og etter noen drinker vil hun fortsatt ikke ha noe med deg å gjøre! Ingen slip ups om hvor gal det ville være hvis dere begge begynte å danse. Ingen tommer nærmere når drikkene flyter for å komme nærmere inn i armene dine. Ikke ser bra ut, mannen, ser ikke bra ut i det hele tatt!

# 8 Det er ingen fysisk kontakt mellom dere to. En klem teller ikke her, hva er vi, 12 ?! Hvis du klemmer hverandre hver gang du ser hverandre, kan du ikke realistisk tro at hun er interessert. Jeg går bare videre til neste punkt, jeg håper du får hinten. [Les: 15 tips til tekst en jente og bygge seksuell kjemi]

# 9 Hun er så uformell. Du kan fortelle at hun ikke gjør noe forsøk når hun ser henne. Begge dere drar ut for å ta en matbit, hun går opp til bilen din i svettebukser og en jakke med jakke uten sminke eller øredobber? Igjen, ikke ser for lovende her, venn.

# 10 Du ser en hel film! Det verste som kan skje når hun ser på en film med henne, er den evig subtile bevegelsen av at hun legger hodet på skulderen. Det flytter bare SCREAMS vennsone! Hvis du er mer av den direkte typen, kan du prøve å plassere armen rundt ryggen, eller ta en gest for å nå hånden. Enhver bevegelse vekk fra deg, skal gi deg beskjed om hvor du står. [Les: Sneaky tips for å få en jente kåt og våt mens du sitter ved siden av henne]

# 11 Bror fra en annen mor? Som nevnt i et eksempel ovenfor, blir det referert til som en "bestie" en forferdelig situasjon for deg å være i. Men å bli referert til som "broren hun aldri hadde" er enda verre, fordi hvem i sitt rette sinn noen gang ville tro om et "familiemedlem" i et dating scenario?

# 12 Kjøpstid. Be hun om å handle med henne med jevne mellomrom? La meg nå avklare, hvis du blir invitert til å gjøre litt dameundertøy, kan dette være en flott mulighet for deg. Men sko shopping, handbag shopping, bærer hennes kjøp gjennom kjøpesenteret mens hun følger henne rundt som en valp hund, det er der ting begynner å se dystre.

# 13 Åh så søte kallenavn. Hva er mer emasculating enn å la en kvinne du elsker, ringe deg "Mikeypoo" offentlig? Det er en grusom, grusom måte å få hjertet ditt til å føle deg delikat ut av brystet ditt. [Les: Slik bekjenner du kjærligheten til en jente uten å bli avvist]

# 14 Hun trenger ditt råd. Hun ber om tips om hva gutta leter etter i en kvinne. Hun ber ikke det for å woo deg, jeg kan love deg det. Hun har tydeligvis øynene på en annen fyr, og lurer på hvordan han skal legge merke til henne. Men hvis du vil fortsette å fortelle deg selv, snakker hun om deg, gå videre, hva som helst som hjelper deg med å sove om natten!

# 15 Deling av en seng. Du har delt en seng med denne personen, og likevel deltok ikke i noen form for fysisk aktivitet. Du får henne til slutt alene i rommet ditt, og hun er "for trøtt" eller "så utmattet fra den lange dagen" og ønsker å gå rett til sengs. Hvis du er fet, prøv å initiere noe når dere begge kommer inn i sengen, men du ser mest sannsynlig på en mye mer direkte avvisning som finner sted innen de neste par sekunder! [Les: 20 skitne spørsmål til tekst en jente og få henne våt]

# 16 Hun prøver å sette deg opp med vennene sine. Hvis hun forteller deg hvor perfekt du er for denne vennen eller den vennen, hva hun egentlig prøver å si er du ikke perfekt for henne!

# 17 Du ender alltid med å gjøre favoriserer for henne. Husker du den siste gangen du dekket for henne under arbeidet? Travert skift? Hjalp henne til å studere for sin avsluttende eksamen på bekostning av din egen studium? Gi henne rides fra sted til sted uten å bli invitert til disse stedene. Våkn opp, mannen, våkn opp! [Les: Den riktige måten å komme over en jente som bare ikke liker deg tilbake]

# 18 Du er hennes skulder. Den verste måten å innse at du er mest definitivt i vennssonen er når du ender opp med å trøste henne hver gang hun har en oppbrudd. Like etter hver oppbrudd, hvem er personen hun kommer til å gråte til? Personen som hun vil sitte på en sofa med, dele en gallon bøtte med iskrem mens de gråter hele tiden og lurer på hvor ting gikk galt? [Les: 6 måter å kysse vennen din ved et uhell og komme unna med det!]

Bare bestill deg en enkelbillett til vennssonen allerede og nei, det er ingen grunn til å kjøpe en returbillett.

Nå er åpenbart noen av disse tegnene og indikatorene definitivt verre enn andre, men hvis du selv kan sjekke ut noen elementer på denne listen, er det på tide å komme tilbake til virkeligheten.

[Les: 5 grunner til at gutta faller inn i vennssonen og 6 måter å unngå å komme inn i]

Hun er bare ikke interessert i deg på samme måte som du skulle ønske hun var, og jo raskere du kommer til denne realiseringen ved å bruke disse 18 klare tegnene du er i en vennes vennesone, jo raskere kan du gå videre, eller bli bare venner uten noen hemmelige agendas.

Populært emne