18 Break-up linjer du kan bruke til en feilfri break up

Det er vanskelig å være veltalende når du bryter med noen. Det er enda vanskeligere å ikke skade dem. Hva sier du egentlig? Prøv disse oppbruddslinjene.

Forhold slutter. Kanskje du er en av de heldige få som aldri måtte gå gjennom en breakup og er enten enkelt eller, enda bedre, lykkelig i et forhold. For noen er imidlertid breakups uforklarlig smertefulle - og å bli forventet. Å si at de er uhyggelige kan være en underdrivelse for noen. Dette gjelder spesielt når du har vært sammen lenge, og trodde du vil være sammen for alltid.

En dag er du imidlertid plutselig alene, og innser at det ikke er evig, og du må avslutte ditt forhold. Så hva sier du? Hvordan kan du pusse separasjonsslaget ved hjelp av velvalgte ord?

Bryt opp linjer for en feilfri oppbrudd

Her bryter vi ned for deg noen av de beste oppbruddslinjene som skal brukes til å gjøre prosessen så røfffri som mulig.

# 1 â € œWeâ € ™ ve begge endret og vokst fra hverandre. Â € Â Dette kan være en av de mest ærlige oppbruddslinjene du kan bruke. Ofte slutter forhold virkelig. De dør en langsom, smertefull død uten at du engang vet det. Og så en morgen, du våkner opp og føler at du bor med en fremmed. [Les: 12 grunner til at så mange par går i stykker over tid]

# 2 â € œJeg ser ikke dette jobben. Â € Â Kort og godt. Noen ganger må du bare legge det ut på bordet uten alle frills. Du kan være ærlig om at du ikke ser en fremtid i forholdet ditt. Kanskje du egentlig ikke er ment å være. Ofte er brutalt ærlig hva den andre personen trenger for å la deg gå, og de kan takke deg for det til slutt.

# 3 â € œI need space.â € Â Selv om det er en av de mest smertefulle tingene du kan si, kan det fortsatt bli sagt riktig. Hvis partneren din alltid er i saken din, eller prøver å få deg til å gjøre ting du ikke vil eller ikke er villig til å gjøre, kanskje du virkelig trenger litt pust. Forteller partneren din at du trenger plass og tydelig gir dem grunnene dine, uten å fordømme eller beskyldte, er veien å gå.

# 4 "Jeg er ikke kuttet ut for noe som dette." Dette er en snillere, mildere måte å fortelle partneren din, "hvem, dette er ikke det jeg har registrert meg for!" Noen relasjoner * eller folk * krever mer fra deg enn du kan gi, og du er bare ikke personen for â € œjob.â € Â

# 5 â € œLove shouldnâ € ™ t være dette hardt.â € Â Det er sagt at relasjoner er hardt arbeid. Imidlertid er det de parene som finner seg svært sliter - så mye at en eller begge er tydeligvis ikke lykkelige lenger. Hvis forholdet ditt er en øvelse i forgjengelighet, må noen ta ned gardinen. [Les: 10 trinn å ta for å fortelle partneren din at du er ulykkelig]

# 6 "Jeg elsker deg nok til å ha noe bedre enn det jeg kan gi deg." Noen ganger bryr du deg virkelig, men du vet nøyaktig hvor mye du er i stand til. Kanskje partneren din har fortalt at de føler seg kortvarige i forholdet. Eller kanskje du bare ikke kan gjøre din partner lykkelig, uansett hva du gjør. Å bryte opp med dem som dette, er det beste du kan gjøre for begge dine skyld.

# 7 â € œSome ting er bare utenfor kontrollen. Â € Â Enten du ble forelsket i noen nye, er ikke glad i forholdet, snydt på partneren din, eller bare forandret deg * eller hjerte *, trenger du ikke å si det helt. Bruk denne linjen for å gjøre oppbrytningen mindre tragisk for din snart-å-være-ex.

# 8 "Du fortjener din perfekte kamp. Det er bare ikke meg. " Motsetninger tiltrekker hverandre; Det er imidlertid de som er på motstridende ender av spekteret, og deres bølgelengder møtes bare ikke. Hvis du liker det med partneren din, og du ender med å kjempe og skade hverandre på grunn av dine uforlikeligheter, vet du boret.

# 9 â € œYouâ € ™ re for bra for meg og jeg er ikke klar. Du fortjener noe bedre. " Du møter denne personen, og de er gjennomtenkte, hyggelige, omsorgsfulle og utrolige. La oss møte det, du føler deg som et røvhull for ikke gjengjeldende - men du elsker ikke dem. [Les: Hvorfor faller du ut av kjærlighet, selv når du daterer en veldig fin person]

# 10 "Jeg elsker deg, men jeg er ikke forelsket i deg." Denne er en klassiker, og jeg satser på deg selv, ville cringe og gråte hvis noen skulle si dette til deg. Bruk dette lett, siden denne sammenbruddslinjen gjelder for et nytt forhold, når partneren din først forteller deg deres følelser og forventer at du føler det samme.

# 11 "Jeg elsker deg, men jeg er ikke forelsket i deg lenger. Denne linjen er noe som den tidligere, men kan brukes til et langsiktig forhold. Noen ganger kjører kjærlighet, og hvis partneren din så fortegnene, forteller du at dette bare skal være en velkommen bekreftelse. [Les: 18 kritiske tegn på et usunt forhold]

# 12 â € œIâ € ™ m ikke klar for noe sånt. Jeg har fortsatt så mye å vokse og lære å gjøre.â € Â Føles at ting går for fort, og du er ikke i samme båt? Sjansen er, du er virkelig ikke klar. Vokse opp - og mønster motet til å si disse ordene er det første trinnet.

# 13 Det er ikke rettferdig for deg. Jeg vet ikke hva jeg vil ha.â € Â Ah, det klassiske tilfellet av dem - vil-noe-og-du-vil-noe-annet. Med mindre du to finner en måte å gå på kompromiss * eller er villig til å gjøre det *, så er det ut døren for deg.

# 14 â € œDet føles ikke riktig.â € Â Det er relasjoner som bare er feil fra get-go. Kanskje en av dere lurte vei til hverandre, skadet folk på veien, eller du bare ikke føler deg riktig om hverandre. Si det, og hvem vet at du partner kan tenke det samme.

# 15 "Jeg trenger noe mer ut av dette forholdet." Noen relasjoner stagnerer. Kanskje du vil ha en ridescooter som i hvert fall får hjertet ditt til å gå, men alt du har er en rut. Fortell partneren nøyaktig hva dine behov er, og forklar at de ikke blir oppfylt. [Les: 9 forholdsstadier alle par går skjønt og hvordan hver scene påvirker dem]

# 16 â € œJeg tror vi begge skal jobbe med oss ​​selv â € "separat â €" før vi kan dele et liv sammen.â € Â Kanskje du er for ung til å komme inn i noe seriøst, eller du har fortsatt for mye du vil gjøre på egen hånd. Når du oppgir dette til partneren din under din oppbrudd, er det rettferdig, og hvis partneren din er moden, vil de forstå det.

# 17 "Våre liv går i forskjellige retninger." Du fikk endelig den etterlengtede kampanjen, og det tar deg til en annen stat, et land eller et kontinent. Men din partner kan ikke komme med deg av en eller annen grunn. Du vil ha en ting, og de vil ha en annen, og dere begge vet noe som skal gi.

# 18 - Uansett hva jeg gjør, fortsetter jeg å skade deg. Jeg vil være ærlig for deg ved å la deg gå. " Kanskje du er i et forhold til noen som du bare ikke kan synes å være lykkelig med. Kanskje de klager eller er skadet for hva du gjør. I dette tilfellet, si dette og kast i håndkleet.

Forholdet slutter, og oftere enn ikke, det er egentlig ikke det du sier som gjør vondt ditt annet, det er det faktum at forholdet ble avsluttet, og at dere to nå vil begynne å leve separate liv.

[Les: 25 tips for å unngå en rotete konfrontasjon i den siste breakup-samtalen]

Bortsett fra å lære de riktige ordene å si, være følsomme overfor hva din snart-å-være-ex føler, og prøv å være ærlig og oppriktig om saken din uten å være bitter og anklagende. Ferdig, du og den andre parten kan gå bort og spare hverandre drama og rot av en ellers stygg oppbrudd.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar