17 måter å få det beste barnepasset

Når det er på tide å gå tilbake til jobb, vil du føle deg helt glad for barnehagen. Gjør det enklere for dere begge ved å gjøre prep

1 Velg riktig sted

Når det gjelder barnepass, er det ulike faktorer å vurdere, så gjør en liste over fordeler og ulemper for hver type. 'Planteskoler prøver å vurdere dine personlige preferanser, men generelt vil barnet ditt passe inn i den etablerte rutinen, mens barneklær og barnehage kan være mer forelder-ledet,' sier Sigrid Daniel, britisk direktør for care.com. 'Du må også vurdere arbeidets forpliktelser. Barn og barnemormer vil trolig være mer fleksible hvis du trenger uregelmessige timer. Kostnad er en annen viktig faktor. '

2 Turn Detective

Mens Ofsted (som regulerer barnehager, barnehager og barnehager) rapporter er nyttige for å fremheve problemer med sikkerhet eller velferd, vil du også lære av å besøke og se på andre ting. Det er vel som å se hvor lykkelige barna synes, snakke med de ansatte og foreldre, "sier tidligste ekspert Laura Henry (laurahenryconsultancy.com). 'Spør hva de liker om å jobbe der, eller hva deres favorittaktivitet er for barna.' Hvis du ikke liker det du ser, fortsett.

3 De nye alternativene

I tillegg til barnehage, barnebarn, au pair og barnevenner er det flere fleksible typer barneomsorg som springer opp. 'Pop-up crèches er populære på samarbeidsplasser, som er knutepunkter for frilansere eller personer som driver egen virksomhet for å leie plassen, sier Mandy Garner, fra workmums.co.uk. "Omskrevet barnepass er en annen ny trend, som er når noen kommer til huset ditt for å dekke senskift, tidlig avgang og ferie og helgesorg."

'Du lærer mest fra å besøke planteskoler og ser på andre tots der'

4 Bruk apps

Spør venner og andre mødre i Facebook-grupper om lokale alternativer, men det er også verdt å prøve ut de nye appene. Childcare.co.uk har lansert en app som lar foreldre søke etter og kontakte leverandører. Og Applikasjonsskolen for barnehageapplikasjoner gir deg mulighet til å klikke på et kart som markerer barnehager og barnehager i ditt område, leser Ofsted-rapporten og utarbeider den beste ruten fra huset ditt.

5 Gå med tarmene dine

Du har sikkert truffet beslutningen om hvor du skal bo basert på instinkt, og du bør høre på dette når det gjelder barnepass. 'De fleste mødre får en god følelse av stedet de velger,' sier Laura. Spør deg selv, kan jeg forestille meg barnet mitt her? Vil de være lykkelige? Vil deres omsorg og velferdsbehov bli oppfylt? "

6 Forklar alt til babyen din

Ikke anta at å fortelle din baby hun begynner barnehagen er meningsløst. «Hun er klar over mye mer enn du tror, ​​så nevner det minst noen få uker før,» forteller barndomsekspert Dr Eva Lloyd. Forklar når du skal slippe henne av eller samle henne, ved hjelp av vilkår som "Etter frokost" eller "Etter din lur".

7 Vær en optimist

Sørg for at du er positiv om barnepass når du diskuterer det foran din lille. "Prøv å ikke vise noen angst om at du kommer tilbake til jobb," sier Laura. 'Selv om du tror at du bare snakker om det med en mamma venn, er barn eksperter på å plukke opp dine følelser.' Du kan også besøke og diskutere hvor mye moro hun skal ha.

8 Bestill en barnevakt

Hvis du knapt har brukt tid borte fra babyen din, er det en god ide å få henne til å bli tatt vare på av andre mennesker. «La henne være med en nær venn eller slektninger mens du går ut i noen timer,» sier Mandy. 'Dette vil introdusere ideen om at mamma går bort, men da kommer det alltid tilbake.'

9 Lag sengetidstelling

Fortell historier om barn som går på barnehagen. Å snakke med den lille på en avslappet måte om hennes nye rutine og lese bøker, vil virkelig hjelpe deg med å forberede henne, sier Harriet Dean, barnehageekspert på tinies.com. Prøv min første dag på barnehagen (£ 5,99, Bloomsbury) og se deg senere, mamma! (£ 6,99, Frances Lincoln Children's Books).

10 Opprett fremtidige venner

Hvis du går til barnehage, kan du prøve å nærme deg noen av de andre foreldrene om å sette opp en playdate. "Hvis barnet ditt ikke har vært i en sosial setting før, er dette en god ide, da det vil være en stor forandring å tilbringe tid i selskap med andre barn, sier Harriet. Og du kan til og med også score noen nye mamma kamper. Lett i en rutine

'Hold dagene og timene vanlige - forutsigbarhet er viktig for barn'

11 Stagger starten din

Akkurat som det tar tid å bosette seg inn i arbeidet (farvel kaffebar, hallo kontor), det er det samme for barnet ditt, slik at du mildrer henne i barnehagen forsiktig. «Ikke vær kaldt kalkun,» sier klinisk psykolog Mia Scotland. Begynn med en time sammen med deg der. Så et par timer uten deg, bygge opp til en hel dag. Deretter må du holde dagene og timene ordinære - forutsigbarhet er viktig for barn. '

12 Ikke gjør en løper

Fristende som det kan være å snike ut mens din tot er å vurdere leketøyvalget, kan det føre til panikk når hun skjønner at du ikke er der. «Selv om det gjør sitt rop, fortell barnet ditt at du drar, og at du snart vil se henne igjen,» sier Mia. «Gi henne en tidsrelatert referanse, som" Mamma kommer tilbake til middag. "" Når du har bestemt deg for å gå, gjør du det. Langvarig vil la henne få vite at du er engstelig.

13 Gi henne en Mum-ento

Legg henne med et overgangsobjekt for å minne henne om hjemme, for eksempel et teppe, en bamse eller en dummy. «I tillegg til en personlig trøster, la noe av deg, for eksempel et skjerf, og be henne om å ta vare på det til du kommer tilbake, forsterker ideen om at du kommer tilbake, sier Mia.

14 Sett "sammen tid"

Når du plukker opp barnet ditt, sett et ritual om å gjøre det samme etterpå, enten det er å lese en bok eller overskriften til svingene. «Når du gjenforenes, gjør det spesielt,» sier Mia. 'Dette vil hjelpe henne med å se frem til hver ny dag.'

15 Kjør kontrollene

Å gi barnet ditt valg over dagen kan hjelpe henne med å akseptere ting hun ikke kan endre. "Å la Freya pakke sin veske og plukke ut klær betydde at hun så frem til barnehagen. Morgenene er mindre stressende nå har hun en innsats, sier Victoria, fra London, mor til Freya, fire.

16 Sjekk fordelene

Spør om arbeidet ditt tilbyr barnevaktkuponger. 'Grunnleggende skattebetalere kan betale opptil £ 243-verdi av barnepass med kuponger hver måned (£ 55 per uke). Dette er per foreldre, så to arbeidende foreldre kan få £ 486 av bilag hver måned, sier Mandy. Se moneyadviceservice.org.uk.

17 Få rabatt

En ny barnepasningsrabatt skal begynne neste år og tillate foreldre å kreve tilbake til £ 2000 per år per barn. Begge foreldrene må være på jobb, og det gjelder for barn under 12 år, sier Mandy. Besøk hmrc.gov.uk for mer.

For flere funksjoner på barnepass, abonner på Mother & Baby magazine her

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar