17 Store tegn på en sjalu og besatt kjæreste!

Er du dating en fyr som virker perfekt, men er sjalu og usikker på innsiden? Les disse 17 store tegnene til en possessiv kjæreste for å finne ut!

Er det så ille å være en possessiv elsker?

Tross alt er vi alle i besittelse, i hvert fall i de første stadiene i de ni stadiene av kjærlighet når vi er usikre og ikke så sikre på vår partners kjærlighet til oss.

Når du viser et tegn på possessiveness, kan du bli sett på som en jente som elsker kjæresten sin mye og frykter å miste ham.

Men det er en tynn linje mellom å vise besittelse som et tegn på kjærlighet, og vise possessiveness som et tegn på kontroll og dominans.

[Les: De ni stadiene av kjærlighet, alle par går gjennom i et forhold]

Er du dating en sjalu og besittende kjæreste?

Sjalusi og besittelse kan virke ekstremt søt til å begynne med.

Du ler om det, snakk om det med vennene dine, og du føler deg virkelig elsket og spesiell fordi det er en fyr som ikke kan virke som et øyeblikk uten å høre fra deg.

Kjærestenes besittelse bekrefter sin kjærlighet til deg, og det får deg til å føle at du er den eneste jenta som betyr noe i hele sitt liv!

Men hva om hans besittelse går for langt og stopper deg fra å leve ditt eget liv?

Hvordan kan du fortelle om han elsker eller kontrollerer når du bare ikke kan se forskjellen? Du kan tro at kjæresten din er virkelig possessiv bare fordi han elsker deg så mye.

Men sannheten er at kjærligheten har svært lite å gjøre med folkens possessive natur. Oftere enn ikke, det er en fyrs usikkerhet som gjør ham sjalu og possessive. Og utover å vise din kjærlighet og hengivenhet til ham, er det egentlig ikke mye du kan gjøre for å forandre ham hvis han velger å kontrollere deg gjennom sin sjalu og possessive natur! [Les: 10 måter å håndtere en sjalu kjæreste og gjøre han ikke så jaloux]

Sjalusi og besittelse går hånd i hånd

Når kjæresten din blir sjalu, føler han seg usikker. Og når han føler seg usikker, blir han mer possessiv. Og hver gang han viser sin besittelse og får kontroll over oppførselen, får den ham til å føle seg sterkere i forholdet. Og denne makt til å kontrollere deg * som du villig gir bort hver gang du gir inn i hans possessive vaner * gjør ham til å anta at han er den endelige autoriteten i forholdet.

Og hver gang du slipper fri eller gjør noe han ikke godkjenner, får han ham til å føle seg mer sjalu og usikker fordi han tror han mister grepet og maktet over deg.

Sjalusi og besittelse er en ond syklus som skifter seg til å bære hodet hele tiden. Og uansett hvor hardt du prøver å hjelpe kjæresten din til å føle seg bedre og mer elsket, kan han bare velge å se måtene du har slått ham på. [Les: 15 søte måter å få kjæresten din til å føle seg elsket og spesiell i forholdet]

Den eneste måten en fyr kan kvitte seg med sykel av sjalusi og besittelse er ved å konfrontere det selv. Du kan duske ham med kjærlighet og få ham til å føle seg elsket, men det er bare så mye du kan gjøre før du smuldrer deg selv!

17 store tegn på en sjalu og besittende kjæreste

Det er aldri lett å tydelig avgrense skiltene som skiller en god kjæreste fra en possessiv en. Tross alt er det en aksept av possessiv atferd helt akseptabelt i hvert forhold, spesielt når du føler deg usikker.

Så her er en liste over 17 tegn for å vite om du daterer en sjalu og besittende fyr. Hvis du ser en håndfull av disse tegnene i kjæresten din, kan han bare være litt besittende fordi han føler seg usikker nå og da, eller ved siden av kontrollerende atferd. [Les: 22 tidlige advarselsskilt for å gjenkjenne en dårlig kjæreste umiddelbart]

Men hvis du ser mange av disse tegnene i kjæresten din eller din ektemann, er det på tide å snakke med ham om det fordi ting bare blir verre, og aldri bedre.

Possessive kjærester er som en nese rundt halsen din. Hver gang du gir inn, blir deres grep bare strammere * og deres forventninger fra deg vokser bare større *!

Hvis du ser flere av disse 17 tegnene på en possessiv kjæreste i din egen elsker, peker det på ham og hjelper ham med å se din side av historien, spesielt hvis det plager deg eller hvis du føler deg kontrollert i forholdet. [Les: 12 ting du må se etter i en fyr før du faller for ham!]

Selvfølgelig vil kjæresten din nekte det eller rett ut beskylde deg om å bruke disse tegnene for å få ham til å se dårlig ut. Men på slutten av dagen, hvis dere begge må ha et tilfredsstillende og tilfredsstillende forhold, må både dine forventninger og ønsker fra kjærligheten tas opp og møtes. Og hvis din eiendommelige fyr ikke kan forandre seg for deg, eller ikke kan slutte å prøve å kontrollere deg, er det kanskje best du går bort fra ham, eller han vil alltid forvente mer fra deg hele tiden!

# 1 Dine beslutninger. Han vil hele tiden spille en rolle i enhver beslutning du tar. Og han ser bare ikke ut til å akseptere det hvis du velger å gjøre noe han ikke godkjenner.

# 2 Hans besittelse er kjærlighet. Hver gang du påpeker bare hvor besittende han er, forsvarer han seg ved å hevde at han er possessiv bare fordi han elsker og bryr seg om deg så mye. [Les: De 12 virkelige tegn på sann kjærlighet i et forhold]

# 3 Stalking. Han stalker deg eller prøver å finne ut hvor du er ofte når du er ute med en venn, ved å ringe deg ut av det blå og fortelle deg at han vil se deg eller møte deg, eller at han vil hente deg.

# 4 Nye erfaringer. Han er ekstremt beskyttende mot deg, og vil ikke at du skal gjøre noe nytt uten han. Han oppfører seg som livet ditt er i fare når han ikke er rundt for å ta vare på deg, og sulks når du prøver noe nytt for første gang uten han.

# 5 Han ser rødt ut. Han blir veldig sur på enkle problemer, spesielt hvis det involverer en annen fyr. Han vil bare ikke at du skal lage noen minner eller gjøre noe gøy med noen annen fyr, men han. [Les: Er usikre menn noensinne verdt å danse?]

# 6 nysgjerrig. Han er ekstremt nysgjerrig på alt som skjer i livet ditt. Og hvis du ikke snakker om noe du anser for trivielt å snakke om, blir han sint eller sulker til du forteller ham alle detaljer, hele tiden.

# 7 passord. Han vil vite alle dine passord og alle dine hemmeligheter, selv om du ikke vil dele dem med ham ennå. Han coerces deg og truer deg til han får det han ønsker.

# 8 Du må svare på hans samtale. Det spiller ingen rolle hvem du snakker med, men han forventer at du svarer på hans samtale så snart han ringer deg selv om du er opptatt på en annen samtale. Og hvis du ignorerer ham fordi du er opptatt, beskylder han deg for å ignorere ham eller være en dårlig kjæreste.

# 9 Controlling. Han liker det ikke hvis du møter en venn eller går ut hvor som helst uten å fortelle ham om det først, selv om han ikke er i nærheten. Den begynner liten til du finner deg selv å be om tillatelse for hver eneste ting du gjør. [Les: 15 subtile og likevel sjokkerende tegn på en kontrollerende kjæreste]

# 10 Dine venner er feil. Han spotter alle vennene dine, spesielt vennene dine, og velger alltid feilene sine. Og hver gang de la deg ned, tar han det på seg selv for å understreke hvor upålitelig vennene dine er, og hvordan han er den eneste du kan stole på.

# 11 Han hater plass. Tanken om å gi hverandre plass støter på ham. Han vil være en del av alt du gjør, og likevel kan han gnage og gnage om noe du liker før du gir alt opp og gjøre ting han nyter bare for å holde ham glad. [Les: Betydningen av å gi plass i et godt forhold]

# 12 Hans verden dreier seg rundt deg. Han oppfører seg som hele hans liv dreier seg rundt deg. Og han tvinger deg til å oppføre seg på samme måte rundt ham, selv om du ikke føler den veien ennå. Han ønsker å være sentrum for din verden, og tvinger deg til å gi ham fortrinnsrett over alle andre i livet ditt.

# 13 Han merker sammen. Han er ekstremt usikker, men hardt, du prøver å få ham til å føle seg elsket. Han liker det ikke når du går ut for å møte dine venner alene, og alltid insisterer på å merke seg selv, spesielt hvis det er noen gutter i vennegruppen din. [Les: 23 must-know forholdsråd for alle kvinner]

# 14 Du burde ikke ha det gøy alene. Han hater det når du har noe gøy uten ham. Hvis du ser en film med vennene dine og møter ham på slutten av dagen, kan du finne ham veldig stille eller sulking. Og til slutt kan han fortelle deg den virkelige grunnen og finne en måte å få deg til å føle deg skyldig på samtidig!

# 15 komplimenter. Han liker det ikke når du snakker høyt om noen andre. Hver gang du sier noe fint om noen, en venn eller et familiemedlem, prøver han umiddelbart å peke på feilene sine. Han er ekstremt konkurransedyktig og vil at du skal tro at han er den eneste du bør se opp på eller søke hjelp fra. [Les: 16 måter å håndtere kjæresteens kontrollerende oppførsel]

# 16 Når du er ute. Du har kanskje ikke skjønt dette, men kjæresten din kaller deg mye mer hver gang du går ut med vennene dine. Han liker det ikke når du går ut med vennene dine * uten ham * og ringer deg og spør deg hva du gjør og når du er på vei hjem. Han kan høres nysgjerrig, men du får følelsen av at han ikke liker det når du går ut med alle andre enn han.

# 17 Han er glad når du er nede. Han virker spesielt glad når vennene dine lar deg ned, selv om han ikke sier det høyt. Og han bruker anledningen til å bevise hvorfor du bør stole på ingen, men han fordi alle i verden er upålitelige, men han! [Les: Hvordan stoppe egoistiske folk fra å skade deg]

Husk at ikke alle disse tegnene eller egenskapene i en fyr er dårlige eller farlige for et forhold. Men det er en tynn grense mellom tålelig oppførsel og ekstrem besittelse. Og den terskelen er forskjellig for oss alle.

Noen jenter kan elske sin egen uavhengighet, mens noen andre jenter kan elske avhengig av en fyr for alle deres behov. Vi er alle forskjellige og har våre egne forventninger. Men disse 17 tegnene du ser her er alle tegn på sjalusi og besittelse, og er noe som definitivt må tas opp i et forhold.

[Les: 25 tegn og kvaliteter som gjør en veldig god kjæreste]

Så hvor mange av disse 17 tegnene på en sjalu og besettende kjæreste ser du i din egen elsker? Og er de akseptable for deg, eller er det noe du aldri ville sette opp med?

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar