17 Babyprodukter med geniale alternative bruksområder

Innhold

Strømpe på alt du trenger for babyen din, kan være en kostbar bedrift - og la deg med mange ubrukte gjenstander når den lille blir eldre. Men før du begynner å sette alt på eBay eller planlegger en bilstart for å bli kvitt alt, sjekk ut disse utrolige bruksområder for alt fra babyens barneseng til brystkassene dine ...

Brystputer

Spar penger på en push-up bh og bruk brystputer for å gi spaltningen et løft på en natt etter nattetid. De lager også strålende speil og glassrengjøringsmidler som de er lintfrie.

Baby overvåkning

Selv når den lille er eldre, forblir hennes babymonitor nyttig. Du kan bruke den når hun er uvel (og for svak til å ringe for deg) eller å høre ovntimeren hvis du har middag på og er for opptatt med å tømme tomater på bunnen av hagen (du har noen år å få til det punktet i livet ditt).

Våtservietter

Den pakken med kluter må være det ultimate multifunksjonelle foreldringsproduktet. Du kan bruke dem til å ta en skinne til et par skinnsko eller til og med polere møbler med dem.

Baby olje

Den fettete teksturen av babyolje er strålende for rengjøring av toalettfett - og til og med løsne den ringen, du kan ikke komme av fingeren!

Tom baby toalettpapir flaske

Klipp opp en babyflaske og bruk den til å forlenge vannstrømmen fra vasken, slik at småbarnet kan nå det. Geni!
Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar