16 måter å få jenta til å gi deg hodet og liker det!

Innholdsfortegnelse:

16 måter å få jenta til å gi deg hodet og liker det!
16 måter å få jenta til å gi deg hodet og liker det!

Video: 16 måter å få jenta til å gi deg hodet og liker det!

Video: 16 måter å få jenta til å gi deg hodet og liker det!
Video: Staysman & Lazz - En godt stekt pizza 2023, September
Anonim

Er du skuffet over de små nothingene du kommer dit nede? Bruk disse 16 måtene for å få jenta til å gi deg mer hode, og se forskjellen! Av Tsvetelina Georgieva

Menn liker å få blowjobs.

Menn virkelig, virkelig liker å få blowjobs!

De elsker det. De krever det. De trenger det.

Men hvorfor er det så vanskelig for menn og kvinner å finne felles grunn når det kommer til å gi hodet?

Hvordan kommer noe ett kjønn så desperat ønsker, er ofte ubehagelig eller rett og slett forferdelig for det andre kjønet å gi?

Hvordan få kvinnen din til å gi deg mer hode

Årsakene til denne manglende interesse for kvinner varierer mye.

Noen kvinner finner det ydmykende, og andre er redd for at de ikke er gode på det og vil bare skremme seg selv.

Og så er det selvfølgelig de som ikke er helt fordommer, men bare liker ikke å gi hodet.

Det finnes dusinvis av mulige forklaringer, men de fleste synes å fokusere på kvinner, fordi de selvsagt er de med problemet, ikke sant?

Nei. Faktisk maler et nærmere bilde et bilde hvor menn er like å skylde på for utilfredsstillende erfaring eller fullstendig mangel på fellatio i forholdet.

16 måter å få mer hode på!

Heldigvis avslører de grunnene som peker på en manns feil, også ledetråder for å forstå hvordan hvordan du kan fikse dette. Les videre!

# 1 Snakk med henne. Dette trekket er forholdet som tilsvarer aerobatics, og alle våre hatter er av deg, hvis du trekker den av. Hvis du tror du ikke får hode * eller nok hode *, snakk med kvinnen din om det.

Du bør nærme temaet på en ikke-truende, ikke-anklagende måte, slik at du kan forsikre henne om at det hun har å si, vil bli møtt med forståelse og respekt, og vil ikke forandre hvordan du ser henne uten å si noen av dem tingene. Lyder dette umulig?

Det er så mange måter det kan gå galt og tvinge henne lenger inn i skallet hennes, men hvis du tror du kan modige og kommunisere med henne om det, så gå for det! Men hvis du er bekymret, kan du si feil ting og bare opprøre henne, heldigvis for deg, har vi flere kort på ermene våre. [Les: 12 dårlige ting, folk gjør det som gjør at jenter vil fake det i sengen!]

# 2 hår. Noen kvinner som en mannbusk, andre finner tanken på hår på tungen og stikker mellom tennene deres opprør. Hvis du ikke er sikker på dameens preferanser - spør henne eller prøv begge veier * skånseng eller ryddig * og observer hvilken som hun reagerer på bedre.

# 3 Holde den ren. Hvis du ikke får nok hodet, kan din hygiene også være et problem. Det er ingen hemmelighet at privatpersoner, til tross for at de er skjult for omverdenen, er blant de skitneste delene av kroppen. Og mens det er kvinner som ikke har noe imot eller til og med som svette, salte og ofte kombinert med hints-of-urine-smak i munnen, er det også de som upchuck på tanken om det.

Løsningen er å ta en dusj eller et bad sammen. Dette vil ikke bare overbevise henne om at du er squeaky clean, men det har også potensial til å bli en morsom og veldig spennende forspill for dere begge. [Les: 9 ville tips for å nyte forspill og ha sex i dusjen!]

# 4 Se på munnen din. Skitten snakk er ikke for alle, men det gjør underverk for de som liker det. Hvilken kategori er kjæresten din i? Det gjør massevis av forskjell.

Hvis hun ikke er i det, snakker alt om å snakke henne i munnen, rammer kuken ned i halsen hennes til hun kveler på det, og får henne til å suge deg som den frie lille tispe hun er, sannsynligvis får henne til å føle seg ydmyket eller verre - som voldtektsofre.

Igjen kan hun være forlegen til å fortelle deg, så det er jobben din å ta hensyn til og endre ordene du bruker, om nødvendig. Bytt fra de skitne til renere linjer som hvor godt tungen hennes føles der nede, hvordan det føles når hennes lepper kysser og låser seg rundt medlemmet ditt, eller snakk om hvor bra det føles når hendene hennes kjærer deg der nede. Du trenger ikke å høres ut som en karakter rett ut av en erotisk romansk roman, men bare ryd din handling og behandle henne med respekt. [Les: Den riktige måten å snakke er veldig skitten mot en jente uten å slå henne av!]

På den annen side, hvis skitten snakk er det som får kvinnen din varm og plaget, og du lar henne ikke få det - ta det opp! [Les: 23 sexy tips for å snakke skittent og si de skitne tingene i sengen]

# 5 Gi henne en start. Eller i dette tilfellet - en hard start! Innbydende munnen med stående ovasjon vil la henne få vite hvor sexy og ønsket hun er.

Du vil bli overrasket over hvor mange kvinner som ikke er sikre på at de kan få mennene sine hardt for seg selv, og at tallet bare vokser når det gjelder å bringe dem til å utløse seg. Å se deg * nesten * oppreist er som halvparten av jobben som allerede er gjort, noe som betyr at resten ikke kan være så vanskelig.

# 6 Begynn liten. Hvis jenta din ikke er opptatt av å gi deg en BJ rett utenfor flaggermuset, spill det smart og ta med oralsex i forspillet ditt. Ikke vent for henne å fullføre deg, i stedet etter en kort stund, bytt igjen eller gå videre til samleie.

Å vite at du suger deg ut, er ikke nødvendigvis den eneste måten du får til å orgasme, eliminerer mye press, og får henne til å føle seg mer selvsikker og i kontroll.Hun vil være mer komfortabel med å ha penis i munnen og mer åpen for å eksperimentere. Med tiden og oppmuntring kan de skakete 20-30 sekundene og vil bli til fullblåse blowjobs for både, din og hennes glede! [Les: 18 sex tips for menn å forlate kvinnens trang for mer hele tiden!]

# 7 Loven om å gi og motta. Og hvordan går det i seng? En tad for egoistisk? Donâ € ™ t svare det rett ut, tenk lenge og hardt om det spørsmålet.

Er det mulig at du bare ikke fortjener crème de la créme? Kanskje du ikke bruker nok tid på henne heller, eller kanskje du får henne til å gjøre det meste av arbeidet? Tenk det gjennom og husk at en takknemlig og kåt kvinne er langt mer sjenerøs enn bare en kåt. Og mer oppfinnsomt. Og dedikert. Og i utgangspunktet alt du vil at hun skal være. [Les: 10 ting alle kvinner vil ha og trenger i senga for å føle seg sexy og elsket]

#8 69. La henne være på toppen. Så enkelt som det.

# 9 Ikke bare ligge der, men tvinge henne heller ikke. Suger av en klump av tre * Vi mener ikke at din penis * er kjedelig og unrewarding.

Så igjen, å ha noen trykket det inn i munnen som han vil lage en puree ut av hjernen din, er heller ikke en drøm. Finn den gylne midten der du er aktiv, men la henne gjøre ting.

# 10 Gjør det gøy. Prøv squirty krem, spiselige smøremidler, velsmakende påfyll, kroppsmaling eller til og med iskrem. Det fungerer bra så lenge dere begge føler seg eventyrlystne.

Foreslå at hun bruker en vibrator eller dildo på seg selv mens hun spiller med deg. Hvem sier BJs handler om din fornøyelse? Få henne til å føle seg bra også.

# 11 Prøv rollespill. Det er utrolig hva litt rollespill kan gjøre for sexlivet ditt. Så mange av grensene som vi ikke normalt ville krysse ser ut til å slette seg det øyeblikket vi kommer inn i andres hud. [Les: Den komplette seksuelle rollespillhåndboken for nybegynnere]

# 12 Hjelp henne å forbedre. Og med hjelp betyr det ikke at vi gir henne et langt kjedelig foredrag om hvordan dette og det som må endres. Vi mener å gi sine små forslag mens hun er på det, eller gjør noe du virkelig liker. Gjør dette riktig og den enkle realiseringen av hvor mye gleden din kan øke ved å endre sin teknikk, vil uten tvil gjøre henne til en stjerne student.

# 13 Inn eller ut? Dette burde være åpenbart - hvis hun ikke liker det når du kommer i munnen, kommer hun ikke i munnen. Ikke prøv å snike en i! En â € ™ s infantile, B â € hun vil ikke tilgi deg for det.

Arbeid med selvkontroll, så du kan advare henne når det er på tide å skyve deg ut av munnen * og muligens fullføre jobben med noen få håndbevegelser *.

Utforsk alternative steder å ejakulere â € "hennes bryster, mage, ansikt * om hun vil tillate det *. Spør henne om favorittplassene sine. [Les: 20 enkle måter å vare lenger i sengen og kontrollere utløsningene dine]

# 14 Ewww, brutto! Dårlig smaksprøver cum er en stor slå av. ENORM! Hvis en jente lar deg komme i munnen, er det din jobb å få din sæd ikke til å smake som en septisk pit.

Hva har vært kjent for å gi sæd en funky smak? For mye protein - kjøtt og mjólk, alkohol, kaffe, brokkoli, nøtter og frø, fettete og dype stekt mat, bønner, løk, hvitløk, sigaretter og den absolutte mesteren - asparges.

Hvordan fikse dette? Den raskeste måten er ananas - mye masse ananas og ananasjuice. Også, drikke mye vann, spis meloner, epler, selleri, kanel og frisk frukt. Det finnes også kosttilskudd til spermier som er tilgjengelige på markedet hvis du vil ha den måten!

# 15 Gi henne forlegen hvis ting går sydover. Hvis du begynner å miste ereksjonen når hun gir deg et slag, ta handlingen og endre planen helt. Bytt posisjoner, gå ned på henne, ha sex, gjør alt du trenger for å holde deg i spillet og viktigst - ikke la henne få vite at hun har slått ballen.

Tenk på denne måten - hvordan føler du når du ikke får en ereksjon? Tro oss når vi sier dette, vil det bli verre for henne hvis du mister det mens hun er ansvarlig. Ikke bare det, hun vil kanskje ikke prøve det igjen, uten frykt for å gjenoppleve samme fiasko. [Les: Skittent og fritt veihodet bekjennelse av en god jente]

# 16 Si "tenker du", seriøst! En liten takknemlighet går langt. Hun er mer sannsynlig å gjenta gode gjerninger hvis hun vet at hun er verdsatt for det.

Selvfølgelig behøver det ikke å være alt storslått eller mildt, det trenger ikke å være verbalt, du må bare vise henne at det hun gjør for deg, blir ikke tatt for gitt.

[Les: Har størrelse betydning? â € "De hemmelighetene du ikke kjenner fra Kamasutraen]

Så hvis du vil at kjæresten din eller kone skal gi deg mer hode, sier vi at disse 16 tipsene er mer enn nødvendig for å få deg på vei til en lykkeligere og mer fornøyd! Nå går du, til ditt nye og fantastiske liv fullt av seksuelle fornøyelser!

Anbefalt: