16 tidsbesparende tips for når du har en baby

Innhold

Hvis du noen gang har ønsket 25 timer i en dag og blekkspruthender for å holde barnet ditt og gjøre hver eneste liten jobb hjemme, kan disse tidsbesparende tipsene være akkurat det du trenger ...

3. Bruk raske skjønnhetsprodukter

Hvis dusjene dine er en skummel skrubbe med babyen din i en bouncer på badet gulvet og sminke er en rask dash of blusher, se etter produkter som kan spare tid om morgenen, for eksempel speilfri sminke eller fem minutter skjønnhetsrettelser.

4. Aldri nekte hjelp

Og spør om det når du kan. Ingen forventer at du skal være supermum (unntatt deg selv), så få mest mulig ut av tilbud som kan spare deg tid og hjelpe deg å holde deg oppdatert.

5. Bryt husarbeidet i rombiter

Hver dag fokuserer på å få bare ett rom ryddig - eller til og med en del av et rom - og ikke bekymre deg for noen av de andre.

6. Invester i ryddige kurver

Sett opp en ryddig kurv eller boks i hvert rom som leker kan bli veldig raskt klemt inn når du trenger å rette huset opp i en hast.

7. Kjøp frossen veg

Den blir klar vasket og tilberedt, er god verdi og beholder fortsatt mange av vitaminene, men kan spare deg for verdifull tid å måtte hogge og skrelle mat, spesielt hvis du lager mye babypuréer. Prøv frosset ert, gulrot og potetmos.

8. Bruk fôring til multi-oppgave

Enten det kalles din venn eller familie for en prat, sjekker e-postmeldinger på smarttelefonen eller ser på favoritt-TV-seriene, er det den perfekte muligheten til å ha litt nedetid.

9. Fest sokkene sammen når du vasker

Hvis det noen gang var en kjedelig, tidkrevende jobb, må den finne alle babyens små sokker (og din) for å parre opp etter vasking. I stedet bruker du noen Lakeland Sock Mates (£ 4,99, lakeland.co.uk), som holder sokkene sammen når du vasker og tørker dem, slik at du enkelt kan koble dem sammen.

10. Ta ut tregkokeren din

Kaste bare kjøtt, grønnsaker, urter og et blikk av hakkede tomater og litt vann og sett det av om morgenen. Du vil ha et godt måltid om kvelden og bare en matlagingskanne å vaske på slutten av måltidet.

11. Opprett et bilnøkkelpunkt

Det er ikke noe mer irriterende og tidsavbrudd enn å ikke finne bil- eller husnøklene dine. Sett opp en bestemt krok eller pott (uten syn på døren eller vinduene, slik at tyver ikke kan se dem), slik at du alltid kan finne dem.

12. Pre-pack poser natten før

Enten det er din arbeids veske eller babyens endringspose, sørg for at det er gjort når babyen sover og før du legger deg til sengs, så du ikke rushing om morgenen når det er flere distraksjoner.

13. Legg ut personlige skobutikker

Hvert medlem av familien får en kurv nær inngangsdøren hvor alle skoene tilhører dem. Hvis de er tatt av, må de gå i kurven (og ingen andre). På den måten sparer du tid som du vet nøyaktig hvor den merkelige treneren har endt.

14. Bruk en matvarebutikkapp

De fleste av de store supermarkedene har shopping apps, slik at du kan gjøre din ukentlige dagligvarebutikk rett fra telefonen eller nettbrettet, i stedet for å måtte logge på. Online shopping sparer tid, slik at du ikke trenger å traipse rundt et supermarked med barnet ditt i slep.

15. Roter pjokkens leker

Din lille kan bare leke med noen leker om gangen, så lagre det meste av lekene unna og bare ha noen få ut. Mindre leker gjør det raskere for deg å rydde opp, og du kan bytte dem rundt hver uke for å holde ting interessant.

Hold orden på familieens forskjellige avtaler - jabs, spille datoer, barnehageopptak - med en online kalender. Du sparer tid for å haangue / minne deg eller andre som gjør det denne uken. Vi liker

Hold orden på familieens forskjellige avtaler - jabs, spille datoer, barnehageopptak - med en online kalender. Du sparer tid for å haangue / minne deg eller andre som gjør det denne uken. Vi liker

16. Bruk en online kalenderapp

Hold orden på familieens forskjellige avtaler - jabs, spille datoer, barnehageopptak - med en online kalender. Du sparer tid for å haangue / minne deg eller andre som gjør det denne uken. Vi liker Cozi.com.

Hva er tipsene dine for toppsparing? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar