16 ting som skjedde i foreldringsnyheter denne uken

Innhold

Fra blinged-up babyer til kjendis graviditet kunngjøringer, det har vært en uke jam-pakket med foreldre nyheter. Fang opp på alt som skjedde her ...

Alesha Dixon delte hennes treningsmetode etter babyen

Akkurat som Prince George, ser det ut til at Alesha er en stor svømmervenner. Mammaen til en treffer ofte bassenget med datteren Azura i slep, og sier: "Hun er virkelig en baby!".

LES: ALESHA DIXON OPPMERKSOMER HENNE TILBAKE TIL POSTBABY FITNESS (CLUE: INGEN BABYSITTER KRAVET)

Revealed: Hvorfor er denne spilledagen virkelig så viktig

At playdate kan etterlate et fargestifter / gress / mud over huset og salongen din ser ut som en lekefabrikk, men det er en viktig del av babyens sosiale utvikling. Det er ifølge en amerikansk barnepsykiatriker, som har fremhevet fordelene barna får fra å samhandle med andre og hvordan dette påvirker deres fremtidige karakter.

LES: HVORFOR PLAYDATE ER SÅ VIKTIG

Avslørt! Det overraskende første ordet at 8% av babyene sier

Hvert foreldre kan ikke vente å høre hva deres barns første ord vil være (og hemmelighet håper det blir 'mamma') - så denne åpenbaringen av hva det kan være vil overraske deg ...

LES: DET FORKLARENDE FØRSTE ORDET AT 8% AV BABIER SIER

En mum-av-fem hånte for hennes strekkmerker i offentligheten skriver åpen brev på Facebook (og får et stort svar)

En kanadisk kvinne kalt Tanis har nylig opplevd latterlighet for sine strekkmerker fra fremmede da hun bestemte seg for å sole seg i en bikini på Alberta Beach i Edmonton, Canada. Hennes åpne brev til dem på Facebook har gått viral til støtte for mum-of-five.

LES: MUM-OF-FIVE MOCKED FOR HER STRETCH MARKES IN PUBLIC

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar