16 dumme vaner som kan skade ditt forhold

Gjør du ubevisst ting som kan skade forholdet ditt? Se disse 16 dårlige vaner for å vite om du sårer din elsker uten å innse det.

Alle av oss har noen dårlige vaner som vi ikke skjønner.

Noen ganger kan disse vantene være dumme eller søte.

Men i de fleste andre tilfeller kan disse underbevisste dårlige vanviddene ende opp med å skade deg eller distansere deg fra den du elsker.

Når du blir forelsket i noen, kan du ikke se sine dårlige vaner, i hvert fall ikke før du er forbi scenen av forferdelse.

Og også din partner vil ikke se det dårlige i deg fordi de er så slått av deg og din kjærlighet for dem.

Men når rosenfarget slør av forelskelse feier forbi dine øyne, er det bare da at de vanvittige vanene begynner å avsløre seg selv.

[Les: 12 virkelige tegn på sann kjærlighet i hvert forhold]

Dårlige vaner som blir til sammenbruddssykdommer

Du kan ikke endre hvem du er, kan du?

Og hvis du har noen dårlige vaner som kan spille en del av en avtalebryter i din romantikk, kan du bare skjønne det når det er for sent.

Tross alt er det lettere å nekte at du har feil enn å akseptere at du kan være feil, eller at atferden din har en betydelig rolle å spille i driften mellom deg og din elsker.

Nå kan ikke alle dårlige vaner påvirke forholdet ditt til verre. Men det er noen som partneren din kan overse for en stund, til de vaner sår frøet som kan dele bakken i ditt perfekte forhold og gi vei til andre kritiske forskjeller. [Les: 18 kritiske tegn på et usunt forhold]

16 dumme dårlige vaner som kan skade ditt forhold

Tilbyr du noen av disse 16 dårlige vaner i ditt eget forhold? Disse vanene kan virke trivielle for mange, men det er disse vanlige som kan gå fra en mindre irritasjon til en stor grunn til en oppbrudd snart nok hvis du ikke holder øye med dem.

[Les: Topp 20 grunner til skilsmisse og brudd som de fleste par ende opp med å se på]

# 1 Tatt for gitt. Du kjenner vennen din søt og omsorgsfull. Og du elsker dem for det. Men husker du å sette pris på din partner og takke dem for alle de små tingene de gjør, enten det er nøklene dine eller å åpne dørene for deg?

Du tror kanskje det er dumt å stadig takke din partner for hver liten ting de gjør. Men sjansene er at du kan begynne å ta disse søte gestene for gitt selv før du skjønner det, og de ville bli til forventninger i stedet! [Les: 16 grunner til at du er så lett tatt for gitt av alle rundt deg]

# 2 Lover pleaser. Du prøver veldig hardt å ta vare på din partner, men du blir virkelig opprørt når partneren din ikke skjønner at du har gjort noe for dem. Og likevel fortsetter du å gjøre fine ting for dem hele tiden * som de tar for gitt * og til slutt blir til et forholds martyr.

Hvis partneren din tar deg for gitt, kan du snakke med dem om det. Flaske din raseri eller tristhet vil ikke hjelpe deg. Kanskje, din partner skjønte ikke engang at du har gjort noe søtt for dem. Kommuniser og uttrykk deg selv nå og da, og slutte å prøve å være en hjelpeløs person. [Les: 20 tegn på at du er et folk som pleier og ikke engang vet det]

# 3 Testing din partner. Du gjør med vilje store krav eller kaster tantrum bare for å se om partneren din bryr seg nok til å gå den ekstra milen for deg. Disse småforsøkene er ganske vanlig i begynnelsen av et nytt forhold når du vil at kjæresten din skal bevise sin kjærlighet for deg, men ikke bære denne vanen inn i de senere stadiene av kjærlighet eller dine konstante spill og tester vil irritere kjæresten din . [Les: De 9 forholdsstadiene som alle par går gjennom]

# 4 Klandre spill. Ikke ta feilen helt på partneren din hvis du tror at du har en liten rolle å spille for. Det er enkelt å peke på en finger og beskylde partneren din for det rotet som dere begge er i. Men ved å gjøre det, vil partneren føle seg hjørnene og hjelpeløs, og til og med sint og skadet.

På den annen side, ved å dele skylden eller anerkjenne din rolle i feilen, vil du gi din partner den følelsesmessige støtten de så mye trenger i det øyeblikket.

# 5 Silent behandling. Velger du å ignorere partneren din istedenfor å snakke om noe som har skadet deg? Du er ikke alene. Mange menn og kvinner vil helst sitte ned i hjørnet og stirre i taket enn svare partneren deres når de er irritert av en eller annen grunn. Gjør det aldri fordi du bare ville ende opp med å skade din partner, få dem til å føle deg elendig og hate deg samtidig. [Les: Hvordan perfeksjonere kunsten i den stille behandlingen til det bedre]

# 6 Ubalansert forventning. Har du høye forventninger fra partneren din, og forventer at de har lavere forventninger fra deg * fordi du er for opptatt med å sørge for familien eller opptatt med å gjøre noe annet? *

Rollene mellom en mann og en kone eller en kjæreste og en kjæreste kan være forskjellige, men det gir ingen rett til en partner å kreve mer fra den andre partneren, og gi mindre i retur.

# 7 Monosyllables. Ikke svar i monosyllables midt i en samtale. Periode. Å svare med en "ja", "nei" eller en "hmmm" er bare en uhøflig ting å gjøre, selv om du leter etter å være konsentrert om noe annet.

Når partneren din prøver å kommunisere med deg, kan du prøve å svare tilbake i åpne spørsmål. Det vil hjelpe dere begge til å samhandle bedre og forstå hverandre bedre. Du må huske at samtaler med monosyllables vanligvis blir døde om et minutt eller to, og over en periode vil dine monosyllabiske svar bare presse dere begge fra hverandre. [Les: 12 virkelige grunner til at så mange par går i stykker over noen år]

# 8 Donâ € ™ t være en brat. Har du hele tiden å ha ting på din måte? Det kan være like dumt som å se en sjanger av filmer du liker eller spiser ute på steder du liker. Din partner kan finne din tantrums søt til å begynne med, men hvis du alltid vil ha ting på din egen måte, vil det komme en stund veldig snart når partneren din vil snappe og bare hate alt du liker fordi de er så lei av det!

# 9 Å lage en scene i offentligheten. Ikke skrik hos partneren din eller ydmyk dem i offentligheten eller når noen andre er rundt. Dine frustrasjoner kan være gyldige, og du kan ha all god grunn til å anklage partneren din om noe, eller gå bort fra dem. Men latterliggjøring av partneren din eller skade dem i offentligheten, vil gjøre mye skade på deres ego, og det er noe som ikke vil helbrede veldig snart.

# 10 Du løgner. For de silliest grunnene! Og du kan ikke hjelpe deg selv. Du kan lyve til din partner fordi du er redd for deres temperament, eller fordi du ikke vil vises svak foran dem. Årsakene kan være flere, men sluttresultatet er nesten alltid det samme. Lies påvirker relasjoner negativt, og vil føre til tap av tillit. Stopp å lyve og lære å konfrontere sannheten, du vil ha et mye bedre liv. [Les: 7 grunner til at du ligger og 7 måter å slutte å lyve og skade alle andre]

# 11 â € œJeg vil ikke snakke om det! Â € Unngå diskusjoner, spesielt hvis det er stressende, kan virke som det enkle å gjøre i et bestemt øyeblikk. Men fylling av alle de vanskelige samtalene i noe mørkt hjørne vil bare etterlate deg mer stresset, og la partneren din bli frustrert og sint. Så vanskelig som en bestemt avgjørelse eller en forholdssamtale kan være, kan du løse det bare ved å snakke om det med kjæresten din. Husk at hver reise på tusen miles starter med et enkelt trinn.

# 12 Du blir lett irritert. Finner du deg selv irriterende med partneren din nå og da, og har ingen anelse om hvorfor du føler den måten? Sannsynligvis er det en subtil grunn bak hvorfor du er irritert med partneren din. Så i stedet for å snappe på dem eller oppføre seg på en irritabel måte, sett deg ned og spør deg selv hvorfor du føler deg irritert. Eller enda bedre, fortell partneren din at du føler deg irritert, men kan ikke finne ut hvorfor du føler deg slik. Tro meg, du vil føle deg mye bedre nesten det andre du sier det til din elsker!

# 13 Hvert øyeblikk er sammen tid. Tilbringer du hvert våkne øyeblikk * annet enn å jobbe * med hverandre? Du kan scoff på andre par som gjør ting individuelt og tror du er det bedre paret fordi dere begge gjør alt sammen. Men i virkeligheten kan det å gjøre hver eneste ting sammen mer skade enn godt fordi det stopper dere begge fra å ha dine egne individuelle liv. [Les: Hvorfor plass er så viktig for suksess for et forhold]

# 14 Du vil ikke komplimentere nok. Når var den siste gangen du komplimenterte partneren din når de klarte seg for deg? Som årene går forbi, er det lett å overse de små tingene dine elsker gjør som gjør dem kjempebra og ta det for gitt. Kompliment din partner ofte og la dem se at du fortsatt beundrer dem, og er awed og smittet av dem.

# 15 Tid for venner. Går du ubevisst av din partner eller blir irritert med dem når de forlater deg alene og går ut med sine egne venner? Dette er ganske vanlig, og det er en god sjanse for at du føler det hvis partneren din har flere venner enn du, eller hvis du er en ensom. Men husk, å henge med venner nå og da er det ikke så ille. Det gir dere begge den typen plass du både trenger å vokse som enkeltpersoner. [Les: 10 ting å huske på for å unngå å forkjøle kjæresten din med din kjærlighet]

# 16 Du diskuterer ikke fremtiden. For det første har dere begge felles mål for fremtiden? De fleste par snakker ikke om fremtiden i det hele tatt, og når det gjelder å ta en beslutning, kan du føle at du har den korte enden av staven.

Ikke unngå å diskutere om fremtiden, bare fordi dere begge har kontrasterende meninger. Det vil bare skyve dere begge lenger unna. Kommuniser med hverandre og prøv å diskutere forskjellene ut. Så vanskelig som det kan virke, er det alltid bedre enn å unngå konfrontasjoner i kjærlighet.

[Les: 25 må-følge forholdsregler for en vellykket romanse]

Noen ganger er det enkelt å anta at dette er trivielle detaljer som ikke er en stor avtale. Men hvis du fortsetter med disse 16 dårlige forholdsvanene i mer enn et par måneder, er det bare et spørsmål om tid før partneren din vil ende opp med å bli frustrert over din oppførsel.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar