16 Skilt Det er på tide å flytte på og avslutte forholdet

Har du noen gang lurt på om du er i et ulykkelig eller feil forhold? Bruk disse 16 tegnene for å finne ut om det er på tide å gå videre og avslutte forholdet ditt.

Når du inngår et romantisk forhold med noen, forventer du ikke at det skal mislykkes.

Du går inn i forholdet med håpene dine høyt, og ser frem til en lovende fremtid med den du har forelsket deg i.

Men ikke alle relasjoner fungerer perfekt, selv om de to involverte personene virker perfekt for hverandre, gjør de?

Hva ville du gjøre hvis du befinner deg i et forhold som bare er så galt for deg?

Ville du gå bort eller ville du utholde smerten i håp om at ting ville bli bedre snart?

Du kan kanskje være i stand til å svare på dette spørsmålet nå, akkurat nå, hvis du ikke var opptatt i det tykke av et rotete forhold.

Og hvis du er i et forhold som har skadet deg sakte, en dag om gangen, vil du til og med kunne gjenkjenne tegn på et dårlig forhold?

[Les: 18 klare og kritiske tegn på et usunt forhold]

Like enkelt som det er å gi råd til andre, er det aldri lett å følge det samme, fordi lesing av skiltene alltid er en vanskelig ting å gjøre når sinnet ditt er oversvømt av håp og kjærlighet.

Er det på tide å gå videre og avslutte forholdet?

Når du ser en venn som opplever et dårlig forhold, er det enkelt å peke fingre eller ringe dem dumme for å opprettholde et så tydelig rot.

Men når du opplever det samme scenariet, vil du sannsynligvis innse at noe ikke er riktig, men vil du kunne avgjøre en dom om hvorvidt det er fikserbart eller noe du trenger å gå bort fra?

Så forvirrende eller komplisert som et problem i et forhold kan virke, starter og slutter det med en enkel ide, og det er lykke. Og hvis du bruker lykke som en målestokk for å dekode forholdet ditt, vil du finne at det kan hjelpe deg å forstå deg selv og forholdene du er i, mye bedre.

Du er ikke glad

Det er så enkelt egentlig. Hvis du ikke er glad i forholdet ditt, er du ikke i et lykkelig forhold.

Nå er det to ting du kan gjøre her, du kan prøve å fikse problemene før det er for sent. [Les: De 10 vanligste forholdsproblemer og raske måter å fikse dem på]

Eller du kan gå videre, spesielt hvis du har forsøkt å fikse forholdet flere ganger, og det gir deg ikke noe nærmere lykke.

16 tegn på at det er på tide å gå videre og avslutte forholdet

Så er du glad eller ulykkelig forelsket? Her er 16 klare tegn som kan hjelpe deg å forstå om du er i et forhold som ikke er verdt å holde fast på. Kan du forholde seg til minst noen av disse tegnene i ditt eget forhold?

Alle av oss har våre egne terskler når det kommer til ofre og varig smerte i håp om et bedre forhold. Men hvis du føler at du kjemper om en taper kamp mens du prøver å bringe lykke til din romantikk, spør deg selv om du ser disse tegnene i ditt eget kjærlighetsliv. [Les: 80-regelen i relasjoner som elsker å jobbe for deg]

# 1 Gnisten mangler. Du vet ikke hvorfor du er i forholdet lenger. Romantikken mangler, det er ingen kjemi eller følgesvenn, og dere begge eksisterer bare i hverandres liv uten noen spesiell grunn. Noen ganger lurer du i hemmelighet på hvorfor dere begge er sammen i utgangspunktet?

# 2 Du sårer. Du er misforstått, vondt eller sint hele tiden. Noen ganger vet du ikke engang hvorfor, men bare å tenke på partneren din gjør deg vondt eller irriterer deg. Og dessverre, selv om du ikke har gitt dette en tanke, har du ikke vært lykkelig i svært lang tid. [Les: 16 dumme dårlige vaner som kan skade forholdet ditt]

# 3 Du blir tatt for gitt. Din partner bruker deg, manipulerer din forståelses natur og tar deg for gitt, uansett hvor hyggelig du er til dem. Du har gjort alt å gi, i håp om at partneren din vil se hvor uselvisk og kjærlig du er, og forandre seg til det bedre en dag. [Les: Er du tatt for gitt? - 16 meget klare tegn]

# 4 Du ser ikke en fremtid. Du er fornøyd med forholdet ditt, og du er glad-ish. Men hver gang du er alene eller prøver å se hvor forholdet ditt går, forteller deg at ditt forhold ikke har noen fremtid. Og så hardt som du prøver å visualisere en perfekt morgen, kan du ikke se din partner som en langsiktig elsker.

# 5 Ikke involvert. Din partner bryr seg ikke nok til å spille en aktiv rolle i livet ditt, og de prøver heller ikke å forstå livet ditt. De er følelsesmessig ubetydelige og utilgjengelige, selv når du prøver å få dem til å føle seg involvert.

# 6 Seksuell intimitet. Du kan ikke huske sist gang dere begge ble elsket. Du har prøvd ditt beste for å bringe sizzle tilbake i soverommet, men partneren din foretrekker å vende den andre veien og synke søvn. Og det føles verre når du tar partneren din og beundrer andre når dere begge går nedover gaten. [Les: 10 frække, sexy og morsomme måter å få langsiktig sex på, føles som en natt)

# 7 Hva holder dere begge sammen? Er du i forholdet eller ekteskapet bare på grunn av bagasjen som holder dere begge sammen? Hvis grunnen til eksistensen av det romantiske forholdet ikke er kjærlighet, så lurer du deg selv hvis du tror det vil gi deg noen lykke.

# 8 Dyp tillitsspørsmål. Du stoler ikke på partneren din lenger. Det kan være en reell grunn til mangel på tillit, eller kanskje dere begge har forskjellige forventninger fra hverandre når det gjelder å stole på og tro på hverandre. Men med mindre dere begge til og med krefter på spørsmålet om tillit, vil kjærligheten bare falme og aldri vokse. [Les: Den raskeste måten å komme over tillitsspørsmål i din romantikk]

# 9 Ulike liv. Det er ingen meningsfulle samtaler mellom dere to. Du har ingenting å snakke om utover småprat fordi dine verdier, visjoner og forventninger fra livet er helt forskjellige fra partneren din, og begge har ikke tatt initiativ til å finne felles grunner.

# 10 Tilbake til firkantet en. Det skjer hele tiden. Det er mye kjærlighet. Og så kommer en stor kamp. Og så kommuniserer dere begge med hverandre og avslutter argumentet med mye kjærlighet og hengivenhet.

Og på et blunk kaster de samme problemene opp igjen, og den samme syklusen starter hele tiden igjen. Kan dere begge utvikle seg som et par hvis de samme problemene stagnerer livet ditt og stopper dere begge fra å knytte sammen som et par? [Les: Hemmelighetene til et kjærlighetshat-forhold - kan det noensinne fungere?]

# 11 Kontrollere atferd. Personer med usikre personligheter konfronterer ikke alltid sin partner. I stedet bruker de manipulasjon, aggresjon og subtile kontrollerende atferd for å manipulere deg til å tro at de har rett og du har feil. Og før du vet det, vil du føle deg fortapt og helt alene fordi du vil miste alle vennene dine og bli vennenes slave. [Les: 15 sjokkerende og ennå subtile tegn på en kontrollerende partner]

# 12 Individuelle liv. Du tror du elsker din partner, og du tror du er glad i forholdet ditt. Men likevel, begge lever bare sammen og har ingenting til felles, og leder individuelle liv.

# 13 Folk pleasers. Partneren din går konstant overbord for å behage en annen person bare for å imponere dem og vinne sin fancy. Men de ville aldri gjøre noe for det for deg. [Les: 20 åpenbare tegn på et folkeslag]

# 14 Feilsøking. Din partner gjør at du føler deg utilstrekkelig i forholdet hele tiden. De behandler deg som om du ikke er god nok, og alltid finne feil med alt du gjør. De bryter deg følelsesmessig og forventer stadig at du skal bytte for dem fordi du ikke er god nok!

# 15 Du liker ikke deres selskap. Du frykter å tilbringe tid sammen med partneren din. Du føler deg komfortabel med å henge med din elsker så lenge det er med en vennegruppe. Men hver gang du må tilbringe litt * kvalitet * sammen, gjør det deg ubehagelig. [Les: 18 forhold slår av som kan ødelegge romantikken din!]

# 16 Respekt. Respekterer du partneren din som en person? Respekterer din partner deg? For at et forhold skal lykkes, spiller respekt for hverandre en veldig stor rolle. Hvis det ikke er respekt for hverandre, så er det sikkert ikke noe håp for fremtiden.

[Les: 20 sikker tegn for å fortelle om forholdet ditt er oh-så-over]

Hvor mange av disse tegnene opplever du akkurat nå? Og hvor mange av disse er akseptabelt for deg? Spør deg selv igjen, er du glad i kjærlighet, eller er det på tide å gå videre og avslutte forholdet?

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar