16 hemmeligheter til et perfekt fornøyd forhold

Leter du etter den hemmelige ingrediensen til en glad romantikk? Disse 16 hemmelighetene er alt du trenger for å sikre at dere begge har et perfekt, lykkelig forhold!

Forhold er fulle av oppturer og nedturer, og det er ikke perfekt hele tiden. Nå kan du enkelt akseptere denne feilen, men det betyr ikke at par ikke kan være helt glade.

Noen ganger er den enkleste måten å finne sann lykke i kjærlighet, å kaste bort dine høye samfunnsforventninger fra forholdet, og bare lage dine egne regler.

Hvis du ikke kan, vil du alltid være fokusert på ufullkommenhetene, og du vil savne alle de perfekte gledelige øyeblikkene.

16 hemmeligheter til et helt godt forhold

Mesteparten av tiden, som mennesker, velger vi å plukke feil og tegne sammenligninger i stedet for å bare fokusere innover.

Så hvis du virkelig vil ha et godt forhold eller et fantastisk ekteskap, bare fokus på disse 16 hemmelige ingrediensene i en perfekt romantikk, i stedet for å lure på hvor du går galt i kjærlighet!

# 1 Trust. Hvis du vil ha et godt forhold, må du ha tillit. Jeg snakker ikke bare om den type tillit som kommer fra å være trofast og lojal, jeg snakker også om tilliten til at dere begge har i hverandres evne til å gjøre ting. Hvis du har tillit, så har du respekt. Og det er veldig viktig for et forhold. [Les: Hvordan bygge tillit og overta tillitsspørsmål i forholdet ditt]

# 2 Respekt. Hvert forhold bør bestå av to personer som respekterer hverandre. Begge skal være på like grunnlag, og ingen av dere bør tro at du er den viktigste personen i forholdet.

Det spiller ingen rolle om en av dere har en høyere betalende jobb, eller hvis en av dere er mer intelligent enn den andre, bør dere respektere partneren din og partneren din bør respektere deg. Tross alt, hvis en av dere synes du er bedre enn den andre, hvorfor er dere begge sammen?

# 3 Kjemi. Kjemi er en stor del av det som gjør et forhold til å fungere, uten det, du er bare to personer som tilbringer mye tid sammen. Kjemi betyr forskjellige ting for forskjellige mennesker, selv om det ofte kan beskrives som en elektrisk forbindelse mellom dere to, føler meg hjemme hos din partner eller til og med føler at du har kjent dem hele livet ditt. [Les: 10 måter å bygge seksuell kjemi i ethvert forhold og få det til å bli!]

# 4 Støtte. Du må være støttende til partneren din, og omvendt. Du må føle at du kan fortelle partneren din noe, og de ville ikke gå vekk fra deg og at de ville gjøre alt i deres makt for å hjelpe og støtte deg gjennom det.

Å ha en støttende partner bygger deg opp, får deg til å føle deg sterkere og hjelper deg med å gjøre ting som du normalt ikke ville tro.

# 5 Forståelse. Hvert forhold må ha et visst nivå av forståelse, ellers vil dere begge alltid være i hverandres øyne. Forståelse betyr ikke at du må tilgi din partner for ting de har gjort galt, det betyr bare at du i det minste prøver å se ting ut fra deres synspunkt.

# 6 Attraksjon. Dette kan høres litt tydelig ut, men fysisk tiltrekning og mental tiltrekning er to ting som trengs i et forhold. Attraksjon handler ikke bare om å fancy noen egenskaper, det handler om å finne helheten av dem attraktive - sinn, kropp og sjel. Hvis du ikke har det båndet, så kan du oppleve at øynene dine begynner å vandre, og det kan bare føre ned en ødeleggende vei.

# 7 kamper. Argumenter med partneren din kan ikke være glade tider, men det er helt akseptabelt i et forhold hvis du skal bli glad sammen. Hvis partneren din gjør noe som irriterer deg, må du fortelle dem om det.

Å holde den inne vil bare føre til vred. Som vondt som kampene kan virke, kan de være en veldig god måte å rydde luften og starte over frisk. Og noen ganger er det alt du trenger for å finne din lykke igjen! [Les: Relasjons argumenter og 23 gjør og ikke trenger å huske]

# 8 Ikke miste deg selv. Det er veldig viktig i et forhold som du ikke mister ditt eget selv. Tross alt var personen du var før de to av dere sammen, den personen du ble partner forelsket i.

Det er veldig enkelt å gå seg vill i partneren din og bare ønsker å tilbringe tid med dem, men for et forhold for å være glad og å være glad, må du også være din egen person. Du vil ikke miste deg selv i forholdet og deretter miste forholdet, hva ville du ha forlatt da?

# 9 Har ikke en reserveplan. Elsker at du ikke har noe å tape! Hvis du vil oppleve sann lykke i kjærlighet, må du slutte å fordype deg selv i hva-hvis. Bare elsk partneren ubetinget, og stol på dem.

Nå er det selvsagt ikke lett å gjøre dette. Men når dere begge kan nå dette stadiet i kjærlighet hvor dere kan stole på hverandre ubetinget, da vil dere også nå scenen av sann lykke i kjærlighet. [Les: De 9 forskjellige stadier av kjærlighet, alle par går gjennom]

# 10 Ikke tenk over. En av de enkleste feller å falle inn i, er å tenke på et forhold. Det starter med små tvil som går ubesvarte og raskt snøballer inn i deg overanalyserer alt.Problemet er at du kan gå seg vill i alle ubesvarte spørsmål, og over tid slutter du mentalt å distansere deg selv fra forholdet.

Dette betyr at du ender opp med å gå glipp av alle de fantastiske tingene som skjer rundt deg, fordi du er for opptatt og lurer på hva partneren din betyr når de sier noe! [Les: Er din overanalyserende sabotering ditt forhold?]

# 11 Når går blir tøft. Det er veldig viktig når du prøver å få forhold til det, slik at du ikke går bort ved første tegn på problemer. Hvis du vil ha et langt og godt forhold, må du akseptere at det vil ta litt arbeid. Det vil ikke alltid være glatt seiling, og noen ganger virker det ikke engang som det er verdt innsatsen. Men hvis du kan jobbe gjennom disse tider og komme ut av dem sammen, så blir du mye sterkere og mye lykkeligere for det.

# 12 Ikke glem dine venner. For å ha et velbalansert liv, må du ha venner, de du kan slå til når tiden blir dårlig og du trenger noen til å snakke med. Venner er menneskene du møter gjennom livet som holder deg, uansett hva de er, de som ser deg gjennom dine relasjoner, og hjelper deg med å gjøre det på den andre siden av break ups. De er viktige, og det spiller ingen rolle hvor viktig et forhold kan virke for deg akkurat nå, men det er viktig å holde dine gode venner ved siden av deg.

# 13 Lag tid til hverandre. Den følelsesmessige båndet mellom to partnere er hva som erstatter scenen av forferdelse som forholdstidene. Men for å ha en sterk bånd, må du tilbringe tid med hverandre. Et bånd er ikke noe som er sementert, og selv etter at du har en sterk forbindelse med kjæresten din, må du ta vare på det, for å beholde det.

Så sørg for at du alltid tar tid for hverandre, selv om det bare er en time om dagen, fordi den tiden kan være forskjellen mellom forholdet ditt varig eller utløper. [Les: 7 enkle trinn for å være lykksalig i et forhold]

# 14 Ikke tving forandring. Folk endrer seg over tid, det er bare et faktum i livet, det er noe som skjer naturlig og det kan ikke stoppes. Men dette betyr ikke at du kan kontrollere de endringene som skjer. Hvis du prøver å kontrollere endringene og skreddersy dem etter dine behov, vil du bare finne deg selv å kjempe for en taper kamp.

Tenk på partnerens vaner som en elv, det vil bare endre retning når det treffer en naturlig bøyning i stien. Og prøver å forandre partneren din slik du vil, hele tiden, kan bare ende opp med å frustrere dem over tid. [Les: 20 skarpe tegn du kan ha et kontrollfreak i deg]

# 15 Har felles grunnlag. Hvis du vil ha et langt og godt forhold, må du ha noe felles grunnlag med partneren din. Det spiller ingen rolle om felles grunnlag er dine politiske synspunkter eller golf, men dere begge må dele en aktivitet som kan nytes sammen.

# 16 Gi alt og forvent ingenting. Så sjelden som det kan virke, er ubetinget kjærlighet en av de sterkeste slags kjærlighet det er. Og hvis partneren din og du kan elske hverandre ubetinget, har du allerede fått det perfekte eventyret i å lage. [Les: De 10 typer kjærligheten du vil oppleve i livet ditt]

Ikke alle relasjoner kan være fulle av regnbuer og enhjørninger. Og noen ganger er det uunngåelig at en klemme av ulykke kan krype inn, selv i det beste av romanser.

Men så lenge dere begge er interessert i å bringe lykke inn i kjærlighetslivet ditt, og sørge for at det overveier noen tristhet som dere opplever i kjærlighet, har dere fortsatt det som trengs for å dele et helt godt forhold.

[Les: 80/20-regelen i relasjoner og kjærlighetslivet ditt]

Hold disse 16 hemmelighetene i bakhodet, og husk at den største hemmeligheten til et helt godt forhold er viljen til å løse problemer sammen og få ting til å fungere, i stedet for å trekke seg eller motstå hverandre stille.

Redaktør Og Forfatter.

Skrive Inn Din Kommentar