16 av de beste personlige baby gaver

Innhold

Enten du feire ankomsten av et nytt tillegg til din egen familie eller leter etter en meningsfull gave til en andres lille, kan disse personlige gaveene bare være den inspirasjonen du trenger. Fra å slå tots i eventyrhelter til utsagnsdekorasjoner for barnehagen, er det sikkert noe å jobbe for babyen du kjøper for - og at de vil elske å se tilbake i årene som kommer.

Nursery Door Sign, £ 10, Diana Parkhouse

Perfekt for å henge på barndomsdøren når barnet sover, vil dette porselenskiltet la familie og venner vite når de ikke skal gå inn for kosninger.

Fairy Tale, £ 19,99, Gone Graving

Magic det barnet du kjøper for til en prins, prinsesse eller helt med disse klassiske Ladybird-eventyrene. Du kan erstatte hver av tegnens navn med de som du vil gjøre barnets hele familien til en del av historien.

Animal Adventures Initial Letters, £ 25, Ramme Mitt Navn

Disse dyrillustrasjonene vil legge til en fargefarge til enhver barnehage - og klargjøre bare hvem rommet er. Du kan velge hvilken ordlyd du vil bruke, og hvilket dyr du vil ha med i designet.

Baby skjeer, kr 14,47, Corinna Maggy Designs

Vi elsker disse personlige håndstampede babyfôrskjeene. I tillegg til å se søte, er de kloge også. Hver av de fire skjeene blir hvit hvis maten er for varm og de lange håndtakene når lett bunnen av babymatskrukker.

Hairbrush, £ 98,40, Chantal Devenport

Hvis du ønsker å bruke en betydelig sum på din gave (og du trodde haircuts ble dyrt ...), kan denne Mason Pearson hairbrush vinne deg over. Denne ettertraktede hårbørsten vil bli håndmalert med navnet ditt, og det vil være en gave å skatten for alltid.

Baby Hanger, £ 6,99, Løvetann Creations

Perfekt for å henge en babys dåpekjole på eller bare for å henge på veggen som dekorasjonsstykke, kan denne hengeren være påskrevet med det du vil at den skal være - foran og bak.

Baby Bib, £ 12, Little Chook

Laget av økologisk bomull, vil denne unike buen holde de små klærne puree-fri. Og det vasker lett, så ta på spillene!

Personlig Baby Toy Bunting, £ 25, Kristens Love Felts

Delikat håndlaget i hvilken stil og farge du liker, vil denne søte bunting lage en funksjonserklæring i enhver barnehage.

Personlig Baby Boy Bear Sko, £ 23.50, Født Skreddersydd

Ekstremt myk (og ekstremt søt), disse babyskoene gjør en nydelig minnesmerke og nyfødt gave.

Onesie, £ 15, min første år

Denne personlige babygrow vil sørge for at brukeren skiller seg ut fra resten av barnehagen. Ideelt for det varmere været, er denne bue og stjernen babygrow lett, pustende og behagelig mot sart hud og tilgjengelig fra nyfødte til 12 måneder.

Dekorativ tallerken, £ 35, John Lewis

Et perfekt tillegg til barnehagen, vil denne skogsplattformspakken bli tilpasset med babyens fødselsdetaljer og leveres med sin egen platehenger, så det er enkelt for selv de mest katastrofale tilbakevendende DIY-er å vise.

Canvas Artwork, £ 20, Gaver av Jenny

Hver av disse håndlagde kunststykkene er helt unike og kan inneholde uansett fargevalg, mønstre og motivforslag du liker. Barnets navn kan ta midtpunktet på kunstverket, eller du kan velge å inkludere andre ord som babyens bursdag.

Pute, £ 52,95, Nursery Window

Gi barnas barnehage et utsagnsstykke med denne personlige pute. Denne vakre håndbroderte stilen er tilgjengelig i blått med soldater eller i rosa med tusenfryd.

Nytt babykort, £ 5,95, Love Lucy Illustration

Velkommen en ny ankomst med et av disse illustrerte kortene. Laget med akvarellmaling og italiensk papir av høy kvalitet, er disse kortene nydelig innrammet når de er mottatt.

Navnebok, kr 18,99, mistet navnet mitt

Denne personlige eventyrboken er som ingen andre. Innlemmet ditt tots navn i historien, vil hun påbegynne en reise for å finne sitt tapte navn og oppdage de manglende bokstavene en etter én.

Er du en fan av personlige baby gaver? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar