16 Non-Sexual Touches å føle seg koblet og elsket

En berøring kan formidle mye mer kjærlighet og hengivenhet enn ord. Bruk disse 16 ikke-seksuelle berøringene til å føle deg mer koblet og elsket i forholdet ditt.

Når to personer først blir forelsket, er det alltid mye fysisk intimitet.

Faktisk har nye par vanskelig å holde hendene av hverandre!

De koser seg og koselig opp i privat, i offentlige og andre steder i mellom.

Og et sted underveis begynner den drømmende kjærlighetsfasen av kjærlighet å bli fortynnet med en moden slags kjærlighet.

Og et eller annet sted langs den veien, berører de hårfjerningene som fører til at sex også begynner å falle bort.

[Les: De 9 stadier av kjærlighet som alle par går gjennom i et forhold]

Betydningen av ikke-seksuelle berører i kjærlighet

Selvfølgelig er det naturlig for oss alle å hoppe, hoppe over og hoppe fra et forhold til neste.

Det som begynner som infatuation, kan til slutt blomstre i krydret kjærlighet, og alle er fornøyd med det.

Men overgangen fra et stadie forelsket til det neste er ikke så enkelt som vi kanskje tror.

Noen ganger elsker flickers, og andre ganger svimmer den bort i glemsel. Og det er alt fordi vi glemmer de enkleste og enkle tingene som betyr noe i et vellykket forhold. [Les: 25 enkle regler for et vellykket og evig forhold]

Når et forhold utvikler seg, trenger det sin andel av seksuell intimitet og seksuelle berører. Men sammen med det, trenger den også en sunn dose av ikke-seksuelle berører også.

Kraften til berøring og måten du føler

En berøring er beroligende og oppløftende. Og i hvert fall for det øyeblikk, føles det som om noen forstår oss og er relatert til oss, og viktigst, forbinder oss.

Har du noen gang lyst til å knuse din partner eller bare kose deg med dem i noen minutter uten grunn?

Og når du føler deg nede og deprimert, føler du deg som å dra deg selv til kjæresten din og synker hodet inn i brystet?

Seksuelle berører og fysisk intimitet holder et forhold spennende og friskt. Men ikke-seksuelle berører holder forholdet ved å stadig tilfredsstille vårt behov for å føle seg elsket og omsorgsfull. [Les: Hemmeligheten bak kraften i flørtet og måter å bruke det på!]

16 ikke-seksuelle berører for å føle seg koblet og elsket

Ikke seksuelle berører i kjærlighet er et tegn på tillit. De reduserer angst, og de bringer to elskere nærmere og hjelper dem med å binde seg bedre. Det hjelper deg til og med å bli sunnere og føle deg lykkeligere i hverdagen. Og når du berører din elsker, oppretter du en forbindelse som gjør dem til å føle seg bedre og mer elsket, og i retur vil du også føle deg bedre om deg selv!

Her er 16 ikke-seksuelle berører som du kan hengi deg til med din egen elsker. Prøv noen av disse berøringene, og begge vil føle deg nærmere, binde seg bedre og føle deg mer tilkoblet på kort tid! [Les: 25 virkelig romantiske ideer for å gjøre din kjæreste smelter]

# 1 Lekelig bryting. Kjemper du hverandre i jest med puter eller med hendene mens du spiller på sengen? Dette kan virke umoden, men det er en fin måte å føle seg nærmere og lindre stress på samtidig.

# 2 Kyss på pannen. Et kyss på pannen er en perfekt måte å vise kjærligheten på. Lene inn og kyss din elsker på pannen når du sitter med dem. Sjansene er at partneren din vil lukke øynene og smil fordi de ikke kan hjelpe, men føler seg bra om hva du nettopp gjorde!

# 3 Tickles. En kile kan være irriterende til tider, men det er fortsatt mye moro. Det er en flott unnskyldning å berøre hverandre ikke-seksuelt, og få hverandre til å le og føle seg godt samtidig. [Les: 8 lykkelige pudderspratsamtaler for å bli drenket i kjærlighet]

# 4 Slå på håret. Kjør hendene dine gjennom partnerens hår mens du knuser. Du vil føle deg bra og partneren din vil føle seg mye mer elsket.

# 5 Mens du går forbi dem. Gi kjæresten din et styggt klaff på baken mens du går forbi dem, eller bland fingrene dine med dem for et sekund mens du går forbi hverandre.

# 6 Vandrende hender. La hendene vandre over kjærlens kropp når dere begge ser på tellyen. Kjør hendene dine mot palmer eller over armene, eller omtrent hvor som helst annet. Det trenger ikke å være seksuelt i det hele tatt, og det vil fortsatt få dere begge til å føle seg mer tilkoblet. [Les: 10 forskjellige måter å si 'Jeg elsker deg' uten å si et ord]

# 7 Dans sammen. Det spiller ingen rolle om du ikke vet hvordan du skal danse. Når favorittstemmen din spiller i bakgrunnen, hold hverandres hender og dans sammen. Kjæresten din eller kjæresten kan le om det, men de vil føle seg bra også!

# 8 Hold hendene. Hold din elskers hender nå og da når du er med dem. Det spiller ingen rolle om du er på en restaurant, i offentlig eller lazing et hjem.

# 9 Sitt på fanget. Sitter på en elskers fang eller hviler hodet på fanget deres, slik at partneren din vil kose deg tilbake umiddelbart.

# 10 Et knus. En enkel klem kan virke meningsløs, men det er noe som gjør at dere begge føler meg veldig gode. Bare kramme hverandre i omtrent et halvt minutt slipper ut følsomme kjemikalier i kroppen din som gjør at dere begge føler meg elskede og tilkoblet, og det vil også ha en oppløftende effekt på humøret ditt. [Les: 30 romantiske og sexy spørsmål for par for å holde gnisten i live]

# 11 Kjøring. Legg hånden på kjærlens lår når de kjører bilen. Hvis du ikke ønsker å gjøre din gest åpenbar og føle deg vanskelig, legger du hånden på partnerenes lår mens du sier noe til dem eller mens du legger vekt på noe. Det føles naturlig, og likevel vil det få din partner til å føle seg godt om å være forelsket i deg.

# 12 Sporingen. Beholder dere begge hender mens du går ned en park eller når du går ned i et loppemarked? Legg armen rundt kjæresten din, eller pakk armene dine rundt din fyr mens du snakker en rolig spasertur sammen. [Les: 10 enkle måter å være et lykkelig par som er misunnelig av alle andre par]

# 13 Hånden på kinnet. Hold din elskers ansikt med de to hender, eller legg håndflaten på kinnet mens du sier noe. Det er en endearing gest som alltid vil gjøre din partner føler seg bra.

# 14 Massasje og gnister. En massasje føles alltid bra. Gi din partner en skulder eller rygg på slutten av dagen nå og da, når du føler deg som den. De vil føle seg avslappet og takknemlig på samme tid. [Les: Hvordan gi en sensuell massasje og arbeid din magi!]

# 15 Spiller med føttene. Hvis du lazing på sofaen med partneren din, legger du føttene på fanget ditt og kjører fingrene rundt tærne. Du kan kile det eller massere det, og det vil fortsatt føles like lekent og godt.

# 16 Kysset. Hvor ofte kysser du kjæresten din? Har kysset bare blitt til et trekk du gjør under forspill? Et kyss er en kraftig tilkobling. Kyss din kjæreste ofte, selv om det bare er en tilfeldig peck på leppene. Så lenge du har lyst til å kysse din partner ofte, blir forholdet ditt sterkere, og begge vil føle deg mer elsket.

[Les: 7 hemmelige tegn ditt forhold begynner å gå dårlig]

Husk at ikke-seksuelle berøringer er like viktige som seksuelle berører i et forhold. Unn deg dem ofte, og dere begge vil føle seg mer elskede, sammenhengende og lykkeligere hver eneste dag!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar