16 sykehusveske nødvendigheter du sannsynligvis vil glemme

Innhold

En av de viktigste posene du noensinne vil pakke, vil det sitte ved døren i flere uker mens du venter på ankomst av din nye baby. Det er mange guider der ute på elementene du må inkludere, men vi ønsket å vite, hva er de tingene du mest sannsynlig vil glemme eller ønske du hadde når dagen kommer? For å finne ut mer, spurte vi vår mor og baby mamma om å sende inn sine glemt essensielle - noen kan overraske deg!

 1. Ørepropper - Hvis du holder deg over natten med nyfødte, vil du snart oppleve glede av en post-natal menighet. Til tross for å være utmattet, vil du bli overrasket over hvor vanskelig du finner det å sove på en støyende menighet.
 2. Skjegg tøfler - Det er normalt å føle seg kaldt under arbeid, og sykehuspersonalet vil ikke være fornøyd med at du går rundt i bare føtter, så sørg for at du pakker et par behagelige tøfler, selv om du ikke vil bære dem hjemme.
 3. Ekstra maternity pads - En vanlig en mamma nevnt, selv om de fleste av dere allerede har disse på listen, kan du bli overrasket over hvor mange du går gjennom under arbeidskraften, så pakk litt ekstra for å få deg hjem! Da vi spurte Clemmie Hooper, jordmor, firemamma og forfatter av "Hvordan å dyrke en baby og skyve den ut", spurte hun at mamma så etter inkontinensbukser med innebygd pute. Selv om de kan få deg til å føle at du har på seg en voksen bleie, er de langt bedre enn pads, og du kan bare kaste dem bort.
 4. snacks - Selv om du blir matet, er det verdt å pakke litt ekstra snacks for både deg selv og din fødselspartner. Du vil ikke at de skal flagge når du trenger dem mest, og selv om de fleste sykehus har butikker, er de kanskje ikke åpne 24 timer. Dessuten sa mange mødre det siste de syntes å var sykehusmat og ønsket at de hadde noen flere av deres favoritt-snacks.
 5. Hodetelefoner - De fleste leveringsrom vil ha en CD-spiller for din spilleliste, men det er verdt å ha et par hodetelefoner som vil blokkere alle de andre lydene rundt deg.
 6. Tørr sjampo - Det ene skjønnhetsproduktet hver ny mor sverger ved; Selv om du kanskje ikke føler deg best (eller bryr deg om hvordan du ser), kan det føles rent med hårfjerning.
 7. Spare nattøy - Å føde er en rotete opplevelse. Mange av våre mødre ønsket at de hadde et ekstra par pyjamas i posene sine, for de siste minuttendringene.
 8. Leppepomade - Gass og luft kan gjøre at leppene dine føler deg supertørre, så sørg for at du har din favoritt leppebalsam til hånden.
 9. Sjokolade - Dette er en av de øyeblikkene hvor fortærende sjokolade er helt ok! Ved å se på ting trengte masse av deg det og ønsket desperat at sukkerforhøyelsen. Dessuten er mørk sjokolade fylt med jern, så det er en fin måte å øke nivået av dette på.
 10. squash - Selv om du kanskje ikke fikk lov til å drikke brus, sendte mange mødre oss og ønsket at de hadde pakket noe for å gjøre sykehusvannet mer utholdelig.
 11. En håndvifte eller ansiktsspray - Arbeidsavdelinger kan være varme, så håndvifter eller kaldflanneler kan virkelig hjelpe deg til å føle deg mer komfortabel.
 12. Et hårbånd - Massevis av mødre som kom i kontakt ønsket at de hadde noe å skrape alt håret bort fra ansiktet under arbeidskraft. Grav ut det brede hodebåndet du ikke har slitt i år - du vil ikke angre på det!
 13. En kopp kaffe - Hvis du har vært oppe hele natten med din nye ankomst, kan ventetiden for den morgenvognen føles som evigheten.
 14. mints - Mange mødre fortalte oss at gass og luft igjen en forferdelig smak i munnen deres, så en pakke med poloer kan være et godt tillegg til sykehusposen.
 15. Sjampo og balsam - Hvis du får en sjanse til å friske opp før du går hjem, er det alltid verdt å pakke din egen sjampo. En av våre mødre fortalte oss at hun sendte mannen av henne for å kjøpe henne litt etter å ha forstått at hun hadde glemt henne, da han kom tilbake med Dove exfoliator hun var så desperat at hun brukte det allikevel!
 16. En telefonlader - Du vil være så opptatt med å ta bilder av din nye ankomst og svare på gratulererte tekster, du kan ikke skjønne at telefonen din har liten belastning. Når det er sagt, anbefaler noen av dere at du tar et kamera også, bare hvis det uunngåelige skjer!

Har vi savnet noe? Legg til dine glemte gjenstander til kommentarene nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar