16 GRATIS ting å gjøre med barna denne halve siktet

Innhold

Halv sikt er her igjen, noe som betyr at du får tilbringe litt kvalitetstid med barna og gjør noen fantastiske minner. Men hvis øynene dine allerede er vannet ved tanken på hvor mye det kommer til å koste, ikke bekymre deg - vi har satt sammen en liste over fantastiske, GRATIS familie dager for deg denne halve siktet, med takk til teamet på Kidadl.

1. 100 Aker Wood

Gå ned til Winnie the Poohs hjem og venner mens du utforsker 100 Aker Wood, spill Pooh Sticks, og til og med få et glimt av favorittkarakterene dine!

2. Kinesisk nyttårsparade, London

Feire den splitter nye Year of the Dog ved å se på fargerike drager og revelers i blendende kostymer vev gjennom Central London søndag 18 februar.

3. Frontier i rommet: Redux

Bli med artist Richard DeDomenici på Imagine Children's Festivalas han introduserer hans korte Frontier in Space: Redux - en film som gjenoppretter scener fra tidlig på 1970-tallet. Dr Hvem episode starring unge mellom 8 og 12. Barn vil elske å se skuespillere sin egen alderstjerne på stor skjerm! Fang det i Royal Festival Hall den 13. februar klokken 14.30.

4. Science Museum London

Med så mange utrolige utallige utstillinger, workshops og aktiviteter, er det nesten vanskelig å tro at Science Museum er gratis - men det er! Det er så mye å utforske her at du vil fortsette å komme tilbake igjen og igjen.

5. Museum of London Docklands

Møt fryktelige pirater og 17th-century-selgere på denne Londons favoritt. Mini-mariners vil ønske å tilbringe timer på det interaktive Mudlarks-galleriet, samt delta på Hør vår stemme-sesjonene 17. og 18. februar for å bli inspirert av historier fra folk som kjempet for forandring i byen.

6. Tate Liverpool

Arty-pants barn vil elske de livlige farger, former og gallerier 'åpne områder av Tate Liverpool. Med tonnevis av gratis utstillinger og gratis barnas ryggsekker full av kunstige aktiviteter for å plukke opp i foajéen, samt et lekerom med workshops, er det noe for alle her.

7. Yorkshire Sculpture Park

Tour samlinger av skulpturer av kunstnere som Barbara Hepworth og Henry Moore på dette gratis utendørs galleriet. De nysgjerrige former og store grunnlag er perfekte for familier å leke og oppdage.

8. RAF Museum London

En dag ute på RAF-museet er bundet til å være en hit. Samle en ryggsekk fylt med utstyr for å hjelpe deg med å oppdage helter og historie av den britiske luftvåpen. Det er også workshops hele året med spennende pedagogiske aktiviteter for barn, og et interaktivt lekeområde.

9. Stockwood Discovery Center

Klær seg opp i en romersk toga eller en viktoriansk topphatt, klatre opp i Mossman-vogner, og lær om forhistoriske gjenstander, så klatre rundt på lekeplassen og løp rundt i de vakre hagene.

10. National Football Museum, Manchester

Footie-fanatikere vil bli gal for verdens største og beste fotballmuseum. Møt legendariske spillere i Hall of Fame, få hendene på et trofé, og test ut dine ballferdigheter på denne morsomme feiringen av nasjonens favorittsporter.

11. Horniman Museum and Gardens

Uansett familiens interesser, finner du noe å glede deg over her. Det er en en-stop-butikk for naturelskere med tonnevis av dyr på stedet, pluss hauger av museumsartefakter for de som elsker å lære, og 16 hektar med flotte hager av deg vil bare ha litt frisk luft.

12. Gruffalo Trail Brentwood

Ta tak i et kart fra besøkssenteret og vandre gjennom gamle skogsområder mens du søker etter Gruffalo og andre tegn. Oppdag håndlaget utskjæringer av kjære Julia Donaldson kreasjoner for en virkelig magisk dag ute.

13. Morden Hall Park

Hvis du har lyst på en dag med dyrelivspotting, se ikke lenger enn Morden Hall Park. Se ender og andre vannfugler på elva sengen, se fisk sprut i beina, og hente en dyppegarn i hagesenteret, slik at du kan søke etter tadpoles, newts og andre skapninger som lurer i dammen.

14. Sjokolademuseet

Fikk en familie full av søttand? Tilbring en dag med å oppdage reisen til våre favoritt sjokolade - fra kakao til bar, last ned en interaktiv app, og hvis du ikke har noe imot å bruke et par quid, kan du delta på praktiske workshops for å lage dine egne godbiter, som er vel verdt det!

15. Forty Hall Estate

Rull opp ermene og sett deg fast i denne Jacobean-eiendommen, hvor du kan komme inn i tjenerens kvarter og prøve hånden på smørbrød, eller lek opp og forvandle seg til en prins eller prinsesse fra 1700-tallet. Sørg for at du sjekker ut de mange 273 hektar landene også!

16. Millets Farm Centre

Få energi til denne gården jam-fylt med aktiviteter. Besøk dyrene, mate uren, oppdag den fantastiske klatrestativet, og ta en tur på en traktor. Hvis de små fortsatt ikke er trette, ta dem til innendørs mykt spill for mer moro og spill.

Har du vært inspirert av denne listen? Last ned gratis Kidadl app nå for å få flere ideer til fantastiske dager ute, tilpasset deg og din familie! Tilgjengelig nå fra App Store og Google Play.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar