16 klare tegn Du er i et narkissistisk forhold

Innholdsfortegnelse:

16 klare tegn Du er i et narkissistisk forhold
16 klare tegn Du er i et narkissistisk forhold

Video: 16 klare tegn Du er i et narkissistisk forhold

Video: 16 klare tegn Du er i et narkissistisk forhold
Video: Секретная функция обычного ножа! Таких полезных советов еще никто не видел! 2023, September
Anonim

Er du forelsket i noen som bryr meg mer om seg selv enn forholdet? Bruk disse 16 tegnene du er i et narcissistisk forhold for å finne ut!

Narcissism er en ekte personlighetsforstyrrelse som synes å påvirke flere og flere mennesker som årene går forbi.

Problemet er imidlertid at det kan være vanskelig å fortelle en narsissistisk person fra noen som bare har mye tillit, vel det er, i det minste i begynnelsen.

Men over tid ender en narsissist opp med å gi seg bort, gjennom deres oppførsel og deres tilsynelatende mangel på empati.

Ikke glem at en narcissist er noen som tilbereder seg selv, noen som tror de er de beste på alt, så selvfølgelig, du kommer til å kunne hente det snart.

16 tegn på at du er i et narcissistisk forhold

Hvis du er bekymret for at du kan være i et narcissistisk forhold til kjæresten din eller kjæresten din, eller din ektefelle, så er det 16 tegn å se, og noen spørsmål du må spørre deg selv.

# 1 Har du lyst på at du blir brukt?

Et vanlig symptom på å være i et narcissistisk forhold, føles som om du blir brukt. Du kan føle at du er underappreciated av partneren din, eller at de bruker deg som deres oppstart.

Dette er så vanlig i narsissistiske relasjoner fordi en narsissistens nummer én prioritet er seg selv, ingenting kommer til og med nært. Dette betyr at de alltid vil sørge for at de er i orden, og de vil gjøre alt som trengs for å trives om seg selv, men de vil ikke gå til de samme ekstremer for noen andre. Dette vil ofte forlate den andre partnerns følelse brukt, fordi de i hovedsak blir brukt! [Les: Skal du få noen en prioritet når du bare er et alternativ til dem?]

# 2 Føler du at de først overvurderte deg, men blir du raskt undervurdert?

Ved dette mener jeg at de først behandlet deg som omverdenen rundt deg? Fikk de deg til å føle at du var veldig spesiell? Så endret dette etter en stund? Begynte de å behandle deg som om de gjorde deg en tjeneste ved å være med deg? Dette er alle vanlige hendelser i et narcissistisk forhold.

En narsissist omgir seg med folk de anser å være spesielle og over resten, men over tid skuffer disse menneskene narcissisten, da det er umulig å leve opp til deres skinnende standarder. Når du har skuffet dem, blir du mye mindre interessant for dem. [Les: 16 grunner til at folk synes det er så lett å ta deg for gitt over tid]

# 3 Falt de under huden din?

Narcissister formidler en stor grad av selvtillit, langt mer enn den gjennomsnittlige personen ville våge å ha, og på grunn av dette kan det være lett for dem å komme under huden din. Hvis en person formidler så mye tillit, så tricks hjernen din inn i å ha lyst på å finne ut hvorfor de har denne høye følelsen av selvstolthet.

De må være veldig gode hvis de er så trygge, ikke sant? Slik fungerer narcissister, de lurer folk på å tro at de er strålende, de får folk til å bli kjent med dem, og de sørger for at verden dreier seg om dem.

# 4 Tar de deg selv selv?

En veldig enkel måte å plukke ut en narcissist på er å se på deres elektroniske profiler på sosiale medier. Hvordan har de snakket om seg selv, legger de ut mange bilder av seg selv hver dag, som tydelig er tatt av dem? Folk vil alltid presentere sine beste sider på nettet, men en narcissist tar det et skritt videre, de forteller ikke bare noen hvite løgner, de gjør at de virker perfekte på alle måter, flere ganger om dagen!

# 5 Bruker de mye tid på treningsstudioet?

Ok, ikke alle sportsavhengige er narcissist, men du kan normalt velge ut de som er. Narcissisten går ikke til treningsstudioet for å holde seg i form, de går for å sikre at de ser bedre ut enn alle andre. De vil ta noen sjanse de får til å vise frem sitt harde arbeid, og hvis situasjonen ikke oppstår, så vil de gjøre det.

De vil ofte ta opp i samtalen hvor mange oppsummeringer de gjorde, eller hvor langt de kjørte for, bare slik at de kan bli komplimentert av lytteren, og føle seg bedre om seg selv.

# 6 Skal de alltid snakke på seg selv?

Alle liker å snakke om seg selv ved anledningen, men en narcissist tar det til et annet nivå. Det spiller ingen rolle hva du snakker om, de vil alltid klare å snakke samtalen på dem, og deres egne problemer.

For eksempel, hvis vennen din går gjennom en oppbrudd, vil din narsissistiske partner ikke spørre din venn hvordan de gjør det, i stedet vil de snakke om en dårlig oppbrudd som de hadde. Hvis du tenker på fallskjermhopping for veldedighet, vil de ikke spørre deg om det, de vil i stedet tenke på noe like bra som de gjorde, og de vil fortelle deg om det. [Les: 10 tegn for å gjenkjenne en egoistisk person og 5 trinn for å kutte deg av dem]

# 7 Har du lyst på at du noen gang har hatt sin empati?

Dette er en veldig god måte å fortelle om du er i et narcissistisk forhold eller ikke, fordi en narsissist ikke er i stand til empati. Det er egentlig ikke en vits, de er ikke i stand til å sette seg inn i andres sko, men deres egne.

Spør deg selv dette, den siste store utfordringen du måtte møte, støttet partneren deg gjennom det? Hvis svaret er nei, så er det en god sjanse for at du er i et narcissistisk forhold.[Les: 5 leksjoner for å håndtere dømmende mennesker uten empati]

# 8 Er de alltid fokusert på seg selv?

Har partneren din alltid fokusert på noe som ikke direkte involverte dem? Har de noen gang reist ut for å hjelpe noen, når det ikke var noe for dem? Hvis svaret er nei, bør du vite ved nå at du sannsynligvis vil være i et narcissistisk forhold.

Faktum er at en narsissist bare fokuserer på seg selv, og hvis de gjør noe for noen andre, så er det fordi de får noe i retur!

# 9 Virker partneren din kresen om hans eller hennes venner?

En narsissist omgir seg med bare folk de tror er verdige. På en måte blir de bare venner med folk de anser spesielt spesielle nok, og det betyr at de vil være kresen over de menneskene de valgte å tilbringe tiden med. Du kan også finne at alle vennens venner ser opp til dem, på en måte som føder partnerns ego.

# 10 Hvordan reagerer partneren på at deres stolthet blir truffet?

De fleste mennesker bryr seg ikke godt om at deres stolthet blir rammet, men en narsissist kan ikke håndtere det i det hele tatt. Du ser, under all trygghet om at en narsissist spytter ut, det er ikke en selvsikker person. Derfor går de til slike ekstremer for å sørge for at de omgir seg med folk som slår deres ego.

Og derfor snakker de alltid om seg selv for å beskytte seg mot sannheten. På en måte prøver de å lure seg til å tro at de virkelig er så store. [Les: 15 typer giftige forhold du må passe på]

# 11 Har forholdet ditt blitt truet på grunn av partnerens stolthet?

Virkelig tenk på det, tenk på alle argumentene du har hatt med partneren din. Hvor mange av dem har vært fordi du hadde trappet på partneren din stolthet?

Kanskje gjorde du en vits som de tok fornærmet til, eller kanskje du kanskje har fortalt dem at de gjorde noe galt. En narsissist må være rundt folk som spiser deres egoer, og hvis de ikke føler at du gjør det, så vil de føle at det ikke er noe valg for dem, men å forlate deg. [Les: 20 tegn på at du er et folkevennlig og ikke engang vet det!]

# 12 Har de en tendens til å ta ting videre enn de fleste?

Igjen, dette ligner på det siste spørsmålet. Når du argumenterer med partneren din, har de en tendens til å ta ting lenger enn du ville? Truer de alltid med å forlate med mindre du ser ting fra deres side, sørger de alltid for at du står feil? Disse er typiske tegn på narcissist, og det er ikke sunt for at en person blir gjort til å føle seg feil når de ikke er det.

# 13 Kan partneren din akseptere ansvar for ting de har gjort?

Hvis partneren din gjør noe galt, kan de ta ansvar for det? Ofte vil du finne med narcissister at de ikke kan akseptere når de er i feil, de er overbevist om at ingenting er noe deres feil.

De vil vri og forstyrre situasjoner på noen måte de kan for å sikre at de unnslipper skylden. Og skummelt er at de ikke vil innse at de gjør det. For dem er de virkelig det uskyldige partiet! [Les: 12 subtile tegn du blir manipulert i ditt forhold]

# 14 Kan partneren din bli volatil når utfordret?

Det vil alltid være dårlige kamper i et forhold, men hvor dårlig får du og hvor lett kommer de dit? Det er ganske vanlig med folk som har en narsissistisk personlighetsforstyrrelse, slik at de enkelt kan løsne håndtaket.

Jeg mener ikke at de vil bli altfor voldelige, men du finner kanskje at de støter på vegger eller kaster ting når de føler at de mister argumentet. De vil også kunne gi deg flere unnskyldninger når de har roet seg, for hvorfor de trodde det var greit å oppføre seg på en slik måte.

# 15 Fungerer partneren alltid offeret?

Er partneren din alltid offer, uansett hva? Dette er igjen et annet veldig vanlig tegn på narcissisme. Det er manglende evne til å akseptere at de ikke er perfekte.

De vil gå til ekstreme for å forklare hvorfor de var offeret, og selv om de noen ganger kan virke utrolige for deg, vil partneren din tro på dem fullt og kan synes det er irriterende at du ikke kan se fra deres perspektiv. [Les: 16 signerer partneren din eller en venn er en oppmerksomhetshore]

# 16 Er partneren din kontrollerende og krevende?

Hvis partneren din prøver å kontrollere hva du gjør eller krever at du gjør ting annerledes, så er det en god sjanse for at de er narcissistiske. En narkissist mener at deres måte er best, og alt annet er bare feil! [Les: 16 måter å håndtere en kontrollerende partner på den mest effektive måten]

Så er du dating eller gift med en narsissist?

Hvis partneren din har noen eller mange av de tegnene jeg har uthevet ovenfor, er det en god sjanse for at du er i et narcissistisk forhold. Ditt neste skritt er opp til deg, og den eneste personen som kan vite om du er glad eller ikke, er du.

Du må imidlertid vurdere om du kan leve med en person som din partner på lang sikt, fordi det ikke vil være de som endres, det vil være deg.

[Les: De 12 virkelige tegn på sann kjærlighet i et forhold]

Du må huske at en narcissistisk elsker ikke nødvendigvis er en dårlig person, de elsker bare seg og bryr seg om seg selv utover alle andre. Så hvis du ser disse tegnene i forholdet ditt, må du spørre deg selv, kan du tilbringe livet ditt rundt en slik person?

Anbefalt: