15 måter å få småbarnet til å nyte hagen

Innhold

Å oppmuntre den lille til å hodet utenfor kan være vanskelig hvis hun blir fikset av reruns av Peppa gris. Selvfølgelig er det rikelig med solfylte dager kjøper du kan splurge på, men det er også måter å friste henne inn i hagen til liten eller ingen pris i det hele tatt.

1. Gå padling

Når været er varmt nok, få padlebassenget, kast inn en samling av Tupperware-bokser eller stable kopper og la småbarnet på dem.

2. Gjør litt hagearbeid

Legg på noen frøpakker og la småbarnet hjelpe deg med å plante et frø, dekke det i jord og vanne det. Prøv litt lett å dyrke planter som solsikker eller noe som din lille kan nyte å spise, for eksempel rakett eller reddiker. Hvis du ikke har noe gress i hagen din, er det like bra å bruke en pott.

3. Lag et hul / lekehus / fort

Arm din pjokk med noen pappkasser og gamle laken og hjelpe ham med å bygge en utendørs pute som han kan bruke som utendørs lekeplass.

4. Lag et utendørs studio

Sett opp et lite plastbord på et skyggefullt sted, ta ut noen pott av maling og la din tote bruke den som hennes friluftsliv og kunsthåndverk. Beste delen? Du trenger ikke å bekymre deg for rotet.

5. Planlegge en naturjakt

Gi din pjokk noen bilder av fugler, bugs og sommerfugler og utfordre ham til å finne så mange av dem som mulig i hagen. Yep, garantert å holde ham opptatt, men kan også føre til at han insisterer på å holde noen skumle crawlies som kjæledyr.

6. Ha en skattejakt

Sett sammen en enkel skattejakt ved hjelp av veldig grunnleggende spor som pilene eller tallene. Du kan etterlate minisaker underveis (som rosiner, små leker og bobler) og avslutt med en stor godbit. Flott for når du er vert for en playdate.

8. Vert en tefest

Ta alle favorittene dine til din favoritt leker utenfor, legg ned et teppe og ha en late tefest sammen. For en spesiell godbit, kan du bruke ekte kaker og mat, eller la henne til og med ha middag der ute, piknikstil.

9. Ta historien utenfor

Ta din vanlige innendørs lesetid ute og sett på et teppe på gresset sammen og se på storybooks.

10. Ha et løp

Hvis du er barn, synes å ha endeløse mengder energi til å brenne, utfordre ham til et løp. Du kan prøve noe morsomt og spennende som et en-legget løp eller et roligere spill som et egg og skje løp - men husk å koke eggene først for å unngå mye rot.

11. Spill hopscotch

Hvis du har rikelig med asfaltert plass i hagen din, tegne et hopscotch-rutenett med litt kritt og vis din lille hvordan spillet spilles.

12. Spill med bobler

Alltid en stor hit med små barn, det er utrolig hvor mye glede en pott med bobler kan bringe. Ja, du må kanskje blåse dem selv (for å stoppe din tømming av blandingen på en nærliggende plante), men i det minste er det en aktivitet du kan gjøre fra å sitte ned.

13. Bygg en sandkasse

En barndomsklassiker, en sandkasse, bør være en hestestift og trenger ikke å være dyr å installere. Bare bruk noen paller ved å bygge en boks og fylle den med sand, og småbarnet ditt kan nyte mange somre av graving og sandcastle-bygning. Bare husk å dekke det når den lille er ferdig med å spille for å stoppe lokale katter med det som et toalett!

14. Kast en festival

For noe litt mer spesielt - eller som en flott bursdagsfestidee - forvandle hagen til en småbarnsvenlig festival og få din tote involvert i forberedelsene. Gjør litt bunting fra farget papir for å henge, planlegg noen flotte hagespill som apple bobbing og få en strålende spilleliste klar til å gå.

15. Lag mudderpanner

Velg en flis av bakken og gi småbarnet en liten spade for å grave den opp og fyll det slamete hullet med vann. Din tot vil ha det gøy å se på vannet forsvinner og deretter påfylle det - men hun trenger en god skrubbe i badet når det er ferdig!
Redaktør Og Forfatter.

solrik dag kjøper du kan splurge på, men det er også måter å friste henne inn i hagen til liten eller ingen pris i det hele tatt.'>
Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar