15 ting som arbeider mødre burde aldri føle seg skyldig i

Innhold

Dame, du har nok til å gå uten å kaste bort din verdifulle tid og hodeplass for å bekymre deg for dine beslutninger. Her er ting du aldri burde føle deg skyldig i ...

Stolt Mamma

Bor dine kolleger med bilder og videoklipp av barna dine. De med barn vil forstå - og sannsynligvis gjengjelde - og de uten vilje sone ute, ved hjelp av din skygge som hvit støy mens de planlegger hvor de skal gå på deres neste fabelaktige, barnløse ferie.

Snack Attack

Pakker barna dine til barnehage med ferdige smørbrød fra Sainsbury. Du vil gjerne gjøre det selv, men det bryr seg enten brøt eller sprøyting på deodorant, og du vet hva dine andre ryttere ville foretrekke ... og du går for flertallet.

Glad mann

Leie en barnevakt i helgen, slik at du kan gå ut på en dato med mannen din. Han trenger oppmerksomhet til, sier han / klager regelmessig.

Ankelbitere

Feil irritert av kakofonien av skriking bare to minutter etter å være gjenforenet med ditt avkom. Små folk skinner. Fravær gjør ikke hjertet vokse fonder av det.

Innenriks Frøken

Snapping på partneren din i helgene. Du har tatt dobbelt skift av stress fra jobb og barn hele uken og måtte suge den opp. Han må forvente litt sorg når han legger seg ned for et spill golf eller sovner foran foten.

Hei kjekken!

Flirter med kontoret stud "hvis det er ufarlig. Hjemme er du sett som en renser, sykepleier, sjåfør og terapeut. Det er bra for deg å føle deg som et attraktivt, interessant menneske til tider.

Skitten kontanter

Tilbringe penger på deg selv. Slik en arbeidende mamma burde se det, hun har tjent som behandler ... to ganger!

Arbeidslunsj

Å ta en lunsjpause og nyte et måltid med en kollega eller en yogaklasse, mens du kjenner barnevakt, vil være heldig hvis hun kommer til å stoppe i to sekunder. Hun valgte jobben sin, du valgte bare dine mer nøye, dvs. ikke jobbet med små galakser.

Mindre DIY, Mer BIY

Kjøper de tingene du er sikker på at din mor har gjort for hånd: Bursdagskaker, påskeegg, juledekorasjoner, strikkede cardigans. Jeg mener, hvem har tiden i disse dager?

Sosial Butterfly

Går rett ut etter jobb i gang ... Alt arbeid og ingen spill gjør mamma veldig kjedelig kvinne. 'Me Time' (med voksne) er et must.

Tidligere liv

Fantaserer om ditt gamle liv; den ene før du hadde barn og kunne komme seg fra en tøff uke på kontoret med a Sex og byen maraton og en pakke med sjokoladehobnobs.

Fru Mop

Gjør husarbeid på bedriftens krone. Det er bare så mye lettere å bestille en rørlegger, bestille en gave eller organisere en familie lunsj uten å være skriket på eller angrepet med fiskfinger.

Gresset er alltid grønnere

Å føle deg sjalu av de yummy mummiene du ser under din merkelige morgen. Ja de ser ut til å leve livet til Riley, alle kaffedatoer og Boden-ensembler, og du vil misunne det faktum de får til å tilbringe dagene sine med sine livs kjærlighet. Men de hanker etter livet ditt også. De oppfatter deg som dynamisk, glamorøs og empowered. Vær snill. Alle mødre gjør bare det de kan.

Dobbel (høy) standarder

Elske det faktum at selv om du er en mamma, er den beste jobben du noensinne har hatt og barna dine mest verdifulle klienter, har du fortsatt en eller annen måte klarte å fortsette akkurat som du gjorde før, være en del av et lag og arbeidsstokken i stort. Være deg.

Som dette? Les at du vet at du er en arbeidsmor da

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar