15 Surefire-tegn han liker deg, men er ikke i deg!

Er du forvirret av oppførselen til fyren du virkelig liker? Disse 15 tegnene en fyr liker deg, men er ikke i deg, vil løse ditt dilemma på kort tid!

En kvinnes sinn kan være et ganske forvirrende sted.

Ett minutt søker vi etter tegn, og det neste, vil vi ha noe mer definitivt.

Problemet her er at vi ikke engang er sikre på hvordan definitive â € œdefinitiveâ € er.

Vi kan være overanalyserende og dissekere hver eneste gest eller et ord han sier, og likevel kan vi ikke finne ut hvorfor han ikke har returnert vår samtale.

Ingenting er helt klart når du bare spekulerer på om noen virkelig liker deg eller ikke.

Men uvitende kan en fyr gjøre lite uoverensstemmende ting som virker som et stort rødt flagg til damer.

Han sjekker telefonen når han er med meg! Definitivt sexting andre jenter.

Så han bare på den varme servitøren? Womanizer!

Han sier han er opptatt. Han må gjøre noen andre!

15 signerer en fyr du liker ikke, liker deg virkelig tilbake

Som du kanskje vet, kan det være vanskelig for en fyr å si at han ikke er interessert i deg. Så for gutta som ikke vil si det, men føler behovet for å "ubemerket" avvise deg, er det 15 tegn som du kan stole på for å finne ut om han bare ikke er i deg som deg er i ham. [Les: 20 sikker grunner til at en fyr kunne ignorere deg!]

# 1 Du starter alle kontaktene ... Til du stopper. I begynnelsen spør du alltid om dagen eller hinting på å trykke kaffemaskinen samtidig. Men når du stopper fordi du er lei av å bli ignorert, avvist eller gitt "vi vil se svaret", er han plutselig den første initiativtakeren.

Selv om det er mulig at han nettopp har innsett at han liker deg, er det mer sannsynlig at han forstår at han har mistet noen som får ham til å føle seg ønskelig.

# 2 Det er sporadisk kontakt. Du sender ham en tekst i dag, og det tar ham dager å svare. En fyr som virkelig har lyst på deg, bør svare på dagen minst, ikke sant? Så hva gir?

Han var sannsynligvis opptatt på det tidspunktet du meldte, men det betyr ikke at han ikke kan spare noen få sekunder for å svare. Sjansene er at dagen han svarer er dagen han bare kjeder seg. [Les: 10 effektive måter å slutte å føle seg ignorert av en fyr du virkelig liker]

# 3 Du får korte, generiske svar. Føles det alltid som når du inviterer ham til kaffe eller for å hente opp, svarer han: "Jeg vil sjekke timeplanen min," eller "Jeg vil gi deg beskjed," eller â € œâ € HHmmmâ € |â €  Shady svar lar ham holde deg i spenning, men bli advart, hvis han virkelig vil ha den kaffen med deg, vil han enten sette opp tid og sted, eller han vil si ja til din forslag.

# 4 Heâ € ™ s spontaneousâ € | nesten for spontan! Det føles bra når vi får feid av føttene våre på en overraskelsesdato. Men når det alltid er en overraskelse, og ingenting blir planlagt, er det da ting begynner å bli fishy. Er det fordi han avskyer å lage planer? Eller kan det være fordi hans planer ble kansellert og han vet at du alltid vil være villig til å henge med ham? [Les: En fyr med en kjæreste flirter med deg ... nå hva?]

# 5 Du er aldri alene med ham. Han ser alltid ut til å ha en hendig vennegruppe som er beleilig rundt når du er på en dato. Du legger merke til at det begynner å føles som et mønster, og du får aldri en hjerte til hjerte samtale med ham. Ta dette som en høflig hint at han bare ser deg som en venn.

# 6 Han ringer alltid når det er sent og han er full. Hva annet er det å gjøre når det er sent og hans kognitive ferdigheter har blitt skyllet ned på toalettet? Han vet sikkert du tar ham inn i sin nåværende tilstand, eller han ønsker å bli lagt. Nesten alltid vet han at han kan flørt seksuelt over telefonen eller komme til å sove med deg med minst mulig innsats. Og den verste delen om hans geni-plan er at han kan skylde alt på alkohol neste dag.

# 7 Han avbryter lett i siste øyeblikk. Du er ferdig og klar til å gå, og så mottar du en tekst som sier at han plutselig ikke kan gjøre det til din dato. Du er ødelagt, og likevel, du blir fristet til å overbevise deg selv om at det må være en nødsituasjon.

Men hvis det skjer ofte, kan det være et tegn på at han ikke verdsetter din tid og derfor finner det så lett å bare la deg henge.

# 8 Han er en pro mot unnskyldninger. Her er det vanskelig å fortelle en forseggjort historie: Det kan være så detaljert og realistisk at du faktisk kan tro det. Men når du legger merke til at han alltid må gjøre noe super bestemt oppdrag for en venn / slektning på den andre siden av byen, så kan det være en av to ting: han vil heller gjøre et kjedelig æresmerke for noen andre, eller Han tror ikke at du fortjener sannheten. Uansett er han ikke interessert. [Les: 22 tidlige varsels tegn på en fyr som vil være en dårlig kjæreste]

# 9 Han er konstant distrahert. Finner du deg selv å gjenta alt du sier fordi ingenting ser ut til å gå gjennom til ham? Hans sinn kan være vandrende til et sted han finner mer interessant enn historiene dine.Hvis han ikke er interessert i samtalen, hva får du til å tro at han er interessert i deg?

# 10 Samtaler går bare rundt ham eller rundt deg. Hvis det bare dreier seg om ham, så kan dette være et tegn på at han er litt av en narcissist, og du er bare der for å gi den ekstra egoforhøyelsen for ham.

Hvis samtalene alltid handler om deg og aldri om personlige detaljer i livet, kan han prøve å holde deg i mørket om livet hans. Komplisert grunn: Han er en internasjonal superspy. Enkel grunn: Han vil holde deg ut av sin indre sirkel.

# 11 Du hører alltid â € œYouâ € ™ re great, menâ € |â € Â Det kan være en kommentar til ditt utseende, din jobb, måten du snakker eller måten du oppfører deg på. Du merker at han prøver å forandre deg til noe du ikke er.

Det kan virke som han prøver å gjøre deg til en bedre person. Men det er mer sannsynlig at han prøver å gjøre deg til sin perfekte visjon om en kvinne, en som er langt fra hvem du egentlig er. [Les: De 15 mest essensielle forholdstipsene for enslige kvinner]

# 12 Han sender deg videre til en annen fyr. Det kan være en fin gest, siden han vet at du ser etter romantikk med ham, men han er ikke interessert. For å avlede fremskrittene dine, kan han gjøre dette så subtilt at du ikke vil legge merke til det.

Det kan starte med å introdusere deg til en av hans kamerater, og senere kommentere at du virkelig slår det av med sin venn. Deretter vil han gi sin venn nummeret ditt slik at du kan begynne å sms. Fyren som du trodde var din kamp, ​​er faktisk en matchmaker! [Les: Den riktige måten å stoppe besatt over en fyr du liker]

# 13 â € œUsâ € Â eksisterer ikke online eller offline. Etter noen få datoer, vil du gjerne gjøre det litt offisielt, ikke sant? Men når du oppdager at du alltid blir introdusert som bare en venn eller de par-selfies, begge av dere tar så ofte aldri se dagens lys, så er din mann kanskje ikke klar til å fortelle folk om deg.

Her er en pro tip: Hvis han sender innlegg om deg, og det er alltid de samme personene som liker det og svarer på det, kan han ha plassert disse innleggene i en personverninnstilling bare for folk som kjenner til deg.

# 14 Du har tvil. Det flotte med de fleste menn er at de kan være ganske enkle. Hvis de liker deg, vil de gjøre det de kan for å gi deg beskjed. Og hvis de ikke, kan de også smertefullt stumpe om det.

Men hvis du fremdeles finner deg selv prøver å dechifere hver liten gest, så er hans tegn åpenbart ikke klart nok. Tvetydighet i seg selv forteller deg at han ikke går den ekstra mile for å sikre at hans følelser er åpenbare. Vil du virkelig spille gissespillet hele livet ditt? [Les: Slik leser du blandede signaler fra en fyr og gjør den til kjærlighet]

# 15 Du gjør alltid unnskyldninger. Går formelen i hodet ditt alltid? Han [sett inn noe du hater det han fortsetter å gjøre], men minst [sett inn unødvendig unnskyldning]. "

Jenta, du lytter bedre, fordi uansett hvor ofte du maskerer sine aktiviteter med dine optimistiske unnskyldninger, vil du en dag innse at du slipper bort tiden din og forklarer hvorfor han ikke behandler deg slik du fortjener å bli behandlet . Han er ikke i deg. La det være og spar deg selv! [Les: Er han faktisk glad i deg? â € "20 tegn for à ¥ spørre deg selv]

Ja, det er vanskelig å akseptere at drengen din drømmer kan like deg, men ikke som deg som du vil ha ham til, eller kanskje aldri vil du date deg.

Men ikke behandle det som et knust eventyr. Bare husk, du kan finne gode gutta, men du må luke gjennom dem for å finne en virkelig god fyr som faktisk er interessert i å være med deg!

[Les: Hvorfor spør han meg ikke? â € "20 virkelige grunner til hvorfor!]

Så hvis du legger merke til disse 15 tegnene, liker han deg, men det er ikke virkelig deg når du er rundt den fyren du faller for, ta et skritt tilbake sakte. Snart nok vil du se sannheten og være takknemlig for at du støtter deg før du faller for dyp!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar