15 tegn du er en høy vedlikehold kvinne

Hva gjør en kvinne høyt vedlikehold og vanskelig? Les disse 15 tegn på en høy vedlikeholdskvinne for å vite om du er for rik for mannen din til råd.

En høy vedlikeholdskvinne er et kompliment som aldri blir uttrykt før du er med en feil mann.

Gutter kan gale om å danse en høy vedlikeholdskvinne, men hver mann ønsker å være med en.

Men kan ditt høyt vedlikeholdsmerk ødelegge et perfekt godt forhold for deg?

[Les: 8 ting menn ønsker i en kvinne mer enn noe annet]

Hva gjør en høy vedlikeholdskvinne så annerledes?

Og er det ille å være en?

Finn ut alt om egenskapene hos en høyt vedlikeholdskvinner og den gode og dårlige siden av å være en her.

15 tegn på en høy vedlikeholdskvinne

Hva gjør en kvinne høyt vedlikehold?

Her er 15 tegn som gjør en jente den kvinnen. Tror du at du er en?

# 1 Alle øyne på deg. Alle øyne vender alltid mot deg uansett hvor du er.

Du suger bokstavelig talt luften ut av hvilket som helst rom du går inn i, men ingen merker selv mannen din, med mindre du klamrer på armen.

[Les: Slik ser du søt og smelter en manns hjerte på 25 måter]

# 2 Din mann synes dine favorittrestauranter er fine middagsopplevelser. Du liker å bli bortskjemt i de fineste stedene, og det er egentlig ikke noe galt med det. Vel, med mindre mannen din ikke har råd til det!

# 3 Du trenger penger til å være lykkelig. Dette kan høres hardt, men er det så ille å ønske å være velstående og få pengene til å hengi seg til de gode tingene livet har å tilby? [Les: Pengene kan kjøpe deg lykke i kjærlighet]

# 4 Du liker splurging på bling ofte. Du liker å kjøpe nye smykker eller ekstravagante ting flere ganger i en måned. Det gjør deg glad.

# 5 Du tror du er bedre enn noen annen jente. Og du gjør alt som er mulig for å holde det stativet. Du har veldig høy selvtillit og selvtillit, og liker ikke å bli nedlagt av noen annen kvinne.

# 6 Du ser ut som om du gikk ut av en salong hele tiden. Du er vakker og ekstremt godt kledd hele tiden. Enhver fyr du går forbi kan ikke hjelpe, men legge merke til deg i ærefrykt. [Les: 20 ting som setter en fyr på når han ser en jente]

# 7 Du betaler mye oppmerksomhet på dyre detaljer. Du kan bare ikke hjelpe det. Du vet at dyre ting ser bedre ut enn gjennomsnittet masseproduserte ting. Du liker det når alt rundt deg reflekterer klassen din og lager stilstilstand.

# 8 Hvis du liker noe, vil du ha det. Du liker ikke å bli nektet. Du tror du fortjener det du vil, og du vil ikke hvile før du får det.

# 9 Mannen din blir nervøs når du forteller ham at du må handle. Det er ikke som om du kaster penger bort. Du bruker bare den til å se bra ut og gjøre ting rundt deg ser bra ut. Men mannen din tenker du bare spilder penger.

# 10 Du kan ikke gå ut av huset uten sminke. Du hater å avsløre eventuelle feil, enten det er på din hud eller i noe annet aspekt av livet ditt. Du liker å se ut som en glamgudinne uansett hvor du er.

# 11 Du tror du er en perfeksjonist. Men mannen din synes du er en bortskjemt brat. Du hater middelmådighet i alt du gjør. Du vil være den beste og du vil ha det beste av alt.

# 12 Du tror du fortjener en bedre mann. Du tror du er bedre enn mannen din. Denne tanken kan ha passert deg ganske mange ganger, selv om du presser den tanken bort.

# 13 Du har flere gutter venner * beundrere *. Du tror du er en morsom jente. Men de fleste jenter hater vanligvis deg eller tror du er en snob. Gutter elsker din bedrift, men jenter utelukker vanligvis seg fra deg midt i en samtale. Ikke det du bryr deg! [Les: Hvorfor gutta venner er ingenting annet enn problemer]

# 14 Du vil at alt skal være perfekt. Og hvis det ikke er, vil du at mannen din skal fikse det for deg. Du er ikke avhengig av mannen din for alt, men du forventer at han skal behandle deg som sin dronning. [Les: Hvorfor menn som damsels i nød]

# 15 Du blir flau lett. Du føler deg veldig flau når mannen din ikke oppfører deg eller ser presentabel. Du prøver selv å ignorere hans nærvær eller unngå ham. Tross alt er hans dårlige oppførsel en fornærmelse mot din nydelige tilstedeværelse!

Høyt vedlikeholds kvinner og mennene de daterer

Mange menn frykter ideen om å danse en høy vedlikeholdskvinne. De ønsker desperat å danse henne, men skrumpe opp bare ved tanken på det. Men igjen er en høy vedlikeholdskvinne ikke for hver mann, er hun?

Generelt kan en høy vedlikeholdskvinne høres skummelt ut for de fleste menn. Men det er aldri ille for en kvinne å vite hva hun vil ha i livet. På mange måter er høyt vedlikehold subjektivt. Hva som kan virke som høyt vedlikehold til en mann, kan virke som ingenting for en annen mann som kan imøtekomme hennes behov. Tross alt, hvis en mann har råd til dine luner, vil han åpenbart ikke ringe deg til en høy vedlikeholdskvinnen selv om du er en stor spender med en rik smak i alt. [Les: Hvordan få kjæresten din til å ønske deg mer enn noensinne]

Den perfekte, høye vedlikeholdskvinneren

En perfekt høy vedlikeholdskvinne er ikke en gullgraver. Hun daterer ikke en mann bare for sin rikdom eller hva han kan tilby henne. Hun vil bare at mannen hennes skal sørge for den livsstilen hun alltid har hatt.

Hvis du alltid har hatt pengene og splurged mye på deg selv, er det ingenting galt med å forvente at mannen din skal betale for alle dine behov når han begynner å dele deg.Du blir ikke høyt vedlikehold ved å gjøre det. Du opprettholder standardene du alltid har hatt.

Får høye vedlikeholdskvinnere bedre menn?

Det kan være urettferdig mot andre kvinner, men høyt vedlikeholds kvinner får bedre menn, nesten hele tiden. De er svært selvsikker og har nesten alltid et bedre liv, med mindre de er med feil mann.

Menn elsker en jakt. Hvis du er høyt vedlikehold og tror du er den beste jenta, ville hver mann være forvirret av din selvtillit og ville prøve å woo deg og vinne din fancy. Å være høyt vedlikehold er faktisk den beste måten å få deg til en verdig mann. [Les: Årsaken til hvorfor menn liker en jage]

Gjennomsnittlige menn kan kalle det en byrde, alle andre kaller det evolusjon. Hvis en perfekt fyr kunne få noen jente i verden, ville han ikke gå for den mest sexy og den fineste jenta i verden? Hvis du tror du er den perfekte jenta, er det feil å ha den perfekte fyren også?

Betty Cooper er lavt vedlikehold. Hun er den som må løpe bak karene. Veronica Lodge, derimot, er høyt vedlikehold. Og Scarlett O'Hara fra Gone with the Wind er definitivt høyt vedlikehold også. Og disse kvinnene har alltid hatt valget av de fineste mennene. [Les: Hvordan menn blir virkelig forelsket]

En høy vedlikeholdskvinne respekteres og awed. Men ikke alle kvinner kan være henne. Og ikke alle menn kan være med henne.

[Hvis du vil vite hvordan du skal være høyt vedlikehold uten å overdrive det, les hvordan du holder en fyr interessert i deg på 30 super sexy måter.]

Så hvem er du? Er du en høyt vedlikeholdskvinne som gjør mannen sin opptatt med henne eller en imøtekommende kvinne som setter opp med mannen sin? I dette tilfellet er det ingen klar vinner her. Det er bare en tynn rød linje.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar