15 Subtile tegn på en kontrollerende kjæreste De fleste jenter Donâ € ™ t Notice

Du kan tenke at kjæresten din elsker deg mye. Men er det kjærlighet, eller er det hans måte å kontrollere deg på? Sjekk disse subtile tegnene til en kontrollerende kjæreste.

Er kjæresten din bekymret for deg?

Er han beskyttende for deg og nyttig med beslutninger hele tiden?

Er han dypt forelsket i deg?

Hjelper han deg med å leve et bedre liv?

Eller styrer han deg bare?

Det er en tynn linje mellom en kjærlig kjæreste og en kontrollerende kjæreste.

Og nesten alltid, du vil aldri virkelig forstå forskjellen.

Tegn på en kontrollerende kjæreste

Nå prøver vi alle å kontrollere våre partnere subtilt, spesielt når vi føler at de driver eller beveger seg i en annen retning.

Men uvitende, denne subtile trang til å hjelpe vår partner føre et bedre liv kan forvandle seg til en farlig besettelse av alle de forkerte grunnene.

Du kan tro at kjæresten din elsker deg, men når du virkelig tenker på det, kan du innse at du blir kontrollert av en utilsiktet villedende schemer.

Typer av kontrollerende kjærester

Det er to typer kontrollerende kjærester.

Det er den voldelige fysisk fornærmende kjæresten, og så er det den omsorgsfulle, sensitive kjæresten som styrer deg følelsesmessig.

Det er enkelt å finne ut en fysisk fornærmende kontrollerende kjæreste. Hvis han noen gang har hevet hånden på deg for det minste av grunner eller bruker kraft til å fortelle deg hva du skal gjøre, er det åpenbart at han tilhører denne typen. Han kan elske deg mye, men hans trang til å dominere livet ditt kan ende opp med å skade deg for alltid. [Les: 17 store tegn på en sjalu og besettende kjæreste]

På den annen side er det den følelsesmessig kontrollerende kjæresten som aldri dominerer over deg, men finner fremdeles en måte å kutte bena fra under deg.

Du kan aldri vite at du daterer en følelsesmessig kontrollerende kjæreste til det er for sent. Men bruk disse tipsene her for å finne ut de skjulte tegnene til en kontrollerende kjæreste.

Tegn på en følelsesmessig kontrollerende kjæreste

En følelsesmessig kontrollerende kjæreste er en skummelt fyr. Han blir dypt forelsket i deg og behandler deg som en prinsesse hele tiden. Og hele tiden gjør han seg selv hjelpeløs og svak uten deg. Til slutt vil du finne deg selv mer beskyttende om ham, og begynner å bli mer forelsket i ham.

Og et sted underveis begynner du å se noen av disse tegnene på en kontrollerende kjæreste. Hvis du legger merke til disse tegnene, og det plager deg, stopper du oppførselen. Og gå ut av forholdet hvis han ikke endrer seg. [Les: 16 signaler det er klart tid for å avslutte forholdet og fortsett!]

Du må huske at følelsesmessig kontrollerende kjærester er ikke slemme menn. De er bare usikre og possessive. Og de bare glemmer hvor du skal tegne linjen når det gjelder å prøve å kontrollere deg.

Og på slutten av dagen er det i dine egne hender å falle for knep eller forandre ham til det bedre.

De 15 hemmelighetene skilt ut som betyr noe

Se opp for disse 15 subtile tegnene, og hvis du finner kjæresten din atferd som grenser til noen av disse tegnene, fortell ham om det og be ham om å endre seg.

# 1 Han legger deg ned

Han legger deg ned når du gjør noe selv og gjør det slik at du ikke kan gjøre noe uten hjelp. Han velger feil i alt du gjør, og hjelper deg med å gjøre en bedre jobb. Han respekterer deg og alt du gjør, og gjør det som om du trenger ham til å bli en bedre person. Dette vil til slutt få deg til å miste din selvtillit, og vent på hans beroligelse og hjelp hver gang du prøver noe nytt.

# 2 Han liker ikke det når du går ut med vennene dine

Sier han at vennene dine har en dårlig innflytelse, eller tror han at en av vennens venner slår på deg? Han begynner å velge vennene dine og forteller deg hvem du skal henge med. Til slutt finner du deg selv å miste kontakten med de fleste vennene dine. [Les: Er kjære beste venner problemer]

# 3 Han er usikker og tviler på deg

Han spiller tankespill og prøver å fange deg med vanskelige, unødvendige spørsmål. Han prøver å forvirre deg til å gi ham motstridende svar som gjør at du føler at du er den dårlige personen i forholdet.

# 4 Han vil vite alt om deg

Han hater hemmeligheter. Han forteller deg alle hans passord og hemmeligheter, og forventer at du skal gjøre det samme, enten det er din e-post, twitter eller facebook-konto. Han vil vite hver eneste detalj i ditt daglige liv, og når han finner ut at du ikke har fortalt ham noen ting, virker han smertefullt og vondt.

# 5 Han stalker deg

Han vil at du skal holde kontakten med ham veldig ofte, og han vil bli informert om alt du gjør, selv om du bare går ut av kontoret for en kaffepause med vennene dine.

# 6 Han liker ikke det når du har det gøy uten ham

Dette er ganske enkelt og lett å se. Hvis du går ut med dine egne venner for en natt ute, sulker han eller virker gretten en stund og utgjør en annen unnskyldning for hvorfor han er sint. Noen ganger kan han til og med klandre deg for hans humør og bruke en unnskyldning som â € œyouâ € ™ t ringe meg nokâ € eller â € œyou ignorert megâ €.

# 7 Han kremer deg

Han ser etter noen unnskyldning for å bevise et poeng. Hvis noe fornærmer eller plager ham, vil han vente på en perfekt unnskyldning for å få den samtalen opp og bevise hans poeng.Hvis vennen din kommer inn i en bilulykke, kan han glede seg over det og gjøre det til et poeng å fortelle deg hvorfor han ikke liker å reise med den fyren. Han elsker å si: "Jeg fortalte deg det, og får deg til å føle deg fortapt uten hans veiledning i livet.

# 8 Han er sjalu

Dette kan virke søt i begynnelsen, men over tid kan hans sjalusi bli til en besettelse som grenser mot galskap. [Les: Hvordan gjøre han ikke så jaloux?]

# 9 Du kan ikke gjøre noe viktig uten ham

Når du oppnår noe uten hjelp, behandler han det som det er ikke så farlig. Han oppfører seg som kampanjer, og personlige prestasjoner er ikke store milepæler i livet ditt. På den annen side vil han vurdere at du forlater vennene dine for ham, en større prestasjon som kan hjelpe forholdet.

# 10 Han er aldri skyldig

Men du er alltid. Selv om han møter en ulykke på vei til jobb, klandrer han den på noen andre eller den store kampen begge hadde den morgenen. Men hvis du gjør en feil, vil han sørge for at han stadig påminner deg om hendelsen igjen og igjen.

# 11 Han har forskjellige prinsipper for deg og han

Han liker det ikke når du henger sammen med noen av vennene dine. Men når han møter sine egne venner, selv de du misliker, gjør han det som om du er den ene misforståelsen hans venner. Han lager sine egne regler for seg selv, og pålegger forskjellige regler. [Les: 22 store tidlige varsels tegn på en dårlig kjæreste]

# 12 Han tar beslutninger i livet ditt

Han kan virke som en ridderlig ridder som alltid er der for å hjelpe deg med å gjøre tankene dine, men veldig snart ser du at han faktisk er den som manipulerer deg og tar alle avgjørelsene for deg. Og selv om du selv bestemmer deg, velger han feil i det og viser deg hvor feil du er, selv om du vet at du har rett.

# 13 Han bryter ned når du tar et stativ

Dette er en syk egenskap av en følelsesmessig kontrollerende kjæreste, men det er en som alltid kommer opp når du tar et stativ. Når du tar stilling eller nekter å lytte til ham, kan han argumentere med deg. Men når han ikke klarer det, kan han bryte ned og gråte om hvordan du ikke forstår ham lenger. Det som skjer til slutt er at du kommer til å gi inn for sin lykke. [Les: 21 tegn på emosjonell overgrep du kan se på]

# 14 Du mister din frihet

Du finner deg selv be om hans tillatelse til å gjøre noe. Du antar at han er det beste som har skjedd i livet ditt. Plutselig er du overbevist om at han er din personlige gud og den som alltid har rett.

# 15 Du vet ikke lenger hva du vil

Hele livet ditt dreier seg om ham. Han gjør at du tror at han er den som kan gjøre deg glad og ingen andre. Og overraskende, du begynner å tro det også. Hans lykke blir din, hans ønsker er dine ønsker, og hans liker blir dine liker. Hele din verden vil begynne å dreie seg om ham, og ingenting annet.

Hver elsker har en kontrollerende stripe innenfor dem, men det er den tynne røde linjen som gjør hele forskjellen. [Les: 18 tegn for å vite om mannen din er overbeskyttende og dominerende]

Et forhold bør ikke endre hvem du er, spesielt når du allerede er en lykkelig person. Du bør være den eneste som kan endre hvem du er.

[Les: 25 egenskaper og kvaliteter som gjør en virkelig god kjæreste]

Du kan endre din kontrollerende kjæreste hvis du vil. Bare pass opp for disse 15 subtile tegnene til en kontrollerende kjæreste og få slutt på det så snart det vokser opp. Hvis du ikke, kan du ende opp med å miste deg selv i stedet!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar