15 Rebound Relationship Signs å passe på

Er du i et nytt forhold etter en nylig sammenbrudd? Finn ut om du er i en rebound eller en seriøs romantikk med disse 15 rebound forholdet tegn.

Heartbreaks kan være smertefullt.

Og til tider kan ingenting helbrede hjerteslag bedre enn et perfekt rebound-forhold.

[Les: Rebound relasjoner og hvorfor de er perfekte etter en oppbrudd]

Men er du i et forsettlig relasjonsforhold?

Tror du at du er veldig seriøs, men finner deg selv forvirret om du faktisk er i et relasjonsforhold?

Tegn på et rebound-forhold

Hvis du er i et rebound-forhold, er det alltid best å fortelle din nye elsker at du ikke er klar for et seriøst forhold ennå.

Det vil hjelpe dere begge til å ta ting sakte uten for mange forventninger eller heartbreaks.

Her er 15 rebound forholds tegn som kan hjelpe deg å forstå følelsene du går gjennom.

Hvis du opplever at du opplever mer enn noen få av disse tegnene, er det en god sjanse for at du er forelsket bare for å komme over en eldre kjærlighet!

# 1 Du vil bare date noen, noen. Hvis du har blitt dumpet av din eks, eller har opplevd et dårlig forhold, blir du hjelpeløst trukket til alle som gir deg oppmerksomhet.

Sinnet ditt vil ubevisst oppleve kjærlighet igjen, og selv om du vil unngå dating for en stund, kan du ikke unngå å falle inn i kjærlighetsfellen nesten umiddelbart.

# 2 Sexet er flott. Men du har ingen anelse om hvordan forholdet går. Du har mye moro i den nye elskerens armer, men du vet ikke engang hva slags forhold du er i. Du er mer fokusert på den morsomme delen av den nye romantikken enn de seriøse delene som virkelig betyr noe i et nytt forhold. [Les: Nytt forholdsråd for å få en perfekt start]

# 3 Du husker ikke hvordan du kom over din eks. Det tar tid å komme over noen du virkelig elsket. For noen kan det ta noen uker, og for andre kan det ta flere måneder. Hvis du allerede er glad i et nytt forhold, men ikke har noe om hvordan du kom over din eks, er det sjansene for at du har rushed inn i noe nytt før du kunne fullføre det siste kapitlet i din gamle kjærlighet. [Les: Den riktige måten å komme over et ødelagt hjerte]

Det er en risikofylt bevegelse fordi du har forlatt den avgjørende avslutningen uferdig, og det kan komme tilbake for å hjemsøke deg når du har en grov patch i ditt nye forhold.

# 4 Du snakker ofte om din eks med din nye partner. Det kan virke som om du åpner opp til din nye elsker, ved å oppriktig snakke om din eks, som om du ikke har noen følelser for dem. Men dypt inne, er hele grunnen til at du snakker om din ex med alle som bryr seg å lytte, fordi du fortsatt har følelser for dem. [Les: Hvordan slutte å tenke på noen du liker]

# 5 Du har humørsvingninger. Du kan finne deg selv i en forvirret sinnstilstand, selv om du er glad i din nye romantikk. Nesten alltid, vil du være glad når du er med den nye pressen din, men deprimert og forvirret når du er alene.

# 6 Du fantaserer om at exen din kommer tilbake til deg. Bruker du mye tid på å forestille scenarier som involverer din eks? Liker du å tenke på hvordan exen din ville føle deg i den nye elskerens armer, eller lurer du på om din ex fortsatt tenker på deg?

Du kan prøve å overbevise deg selv om at du er over din eks og glad i et nytt forhold, men det faktum at exen din fremdeles inntar så mange av dine lykkelige tanker, betyr at du fortsatt ikke er over dem. [Les: Tegn på at exen tenker på deg]

# 7 Dine venner er overrasket over å høre at du allerede er dating. Dine venner er til tider de beste dommerne til dine datoer og ditt kjærlighetsliv. De kan se hele bildet uten å være partisk om det gamle forholdet ditt. Hvis vennene dine synes det er for fort, er det sannsynligvis.

# 8 Du holder øynene åpne. Du vil ha oppmerksomhet. Du vil bare forsikre deg selv om at du fremdeles er varme ting og kan få oppmerksomhet når du vil. Du finner deg selv stadig ute, selv om du allerede er i et nytt forhold.

# 9 Du prøver ikke å ta ting sakte. Hvis du er virkelig forelsket, vil du være redd for å ta sjanser eller gjøre hurtige trekk. Men hvis du er i et rebound-forhold, er alt du vil gjøre, gå full fart frem i forholdet fordi du ikke bryr deg om å miste din nye kjærlighet.

# 10 Du går med strømmen. Du prøver ikke å få forholdet til å fungere. Du er glad og din nye dato er lykkelig. Du ser ikke etter måter å holde forholdet i live. Alt du vil, er noen som kan holde deg når du vil bli holdt.

# 11 Gamle kjærlighetsminner i det åpne. Du har fortsatt bilder eller memorabilia av din eks, og du finner deg selv stirrer på det nå og da. Du vet at det er galt, men du nyter torturen for å minne deg om hjerteslag. [Les: Hva skal du gjøre med gamle kjærlighetsbrev?]

# 12 Du føler deg fortsatt svak når din ex sier hei. Eller du føler deg syk. Uansett, du opplever ekstreme følelser når du ser din eks. Alt du vil, er å være på et bedre sted enn din eks, ved å sørge for at du er i et forhold med noen andre.Du prøver å overbevise deg selv om at du er nå lykkeligere enn noen gang før. [Les: Signerer du er sjalu av din eks]

# 13 Du ser etter måter å støte på din eks. Du stemmer ikke ut, men dypt inne, du ønsker at du kan støte på din eks igjen. Du henger ut i dine ex-favorittsteder med vennene dine eller til og med din nye dato, og hemmelighet håper å se dem igjen.

# 14 Du vet at du vil gå tilbake i armene sine hvis de gjør en innsats for å vie deg. Du kan hate din eks, eller føler deg lettet for å ha sluttet forholdet til dem. Du kan til og med være fornøyd med din nye partner. Men dypt nede inne, vet du at du vil gå rett tilbake til arvens armer hvis de bare gjør en søt bevegelse på deg. [Les: Er du klar til å dømme din eks igjen?]

# 15 Du føler ikke at du er seriøs om forholdet. Det er ikke noe større rebound-forholdstegn enn dette. Hvis du er i et forhold av en eller annen grunn, men kjærlighet, er det et sikkert tegn på at du bare går gjennom et rebound-forhold for å bide din tid. [Les: Å avsløre tegn som forteller om du ikke er forelsket]

Bare fordi du opplever disse tegnene på et rebound-forhold betyr ikke at din nye funnet romantikk er dømt fra starten.

Disse 15 rebound forholdet skiltene kan bare avsløre din nåværende sinnstilstand. Beslutningen om å gå inn i neste fase av kjærlighet eller bare spille den uformell er fortsatt i egne hender. [Les: Hvordan elske igjen etter en oppbrudd]

Bruk disse 15 relasjonsrelaterte tegnene bare for å forstå hvilket stadium av et forhold du er i siden din oppbrudd. Og når du føler at du er klar, ta sjansen til bedre ting.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar