15 grunner til å være singel kan være mye moro også!

Par rynker når de ser en singel, men er singel noe mindre morsomt? Faktisk, hvis du ser det store bildet, er det enkelt å være veldig morsomt!

Jeg har en bekjennelse å gjøre. Jeg har aldri vært i et seriøst forhold, og jeg er definitivt forbi alderen der det er normalt. Mens alle vennene mine kobler sammen og tar opp planer om ekteskap og babyer, er jeg fortsatt på fester solo og blir satt opp på grusomme blinde datoer.

Det meste av grunnen til at jeg fortsatt er singel er personlig preferanse, og likevel kan det ofte være vanskelig å føle seg glad i det når du ser ut overalt, det er noen som forteller deg at du er ufullstendig uten en annen person!

Saken er skjønt, så mye som det er fantastiske ting om å være i forhold til noen du elsker, jeg tror at det er like mange grunner til å være glad for å være alene!

15 flotte ting jeg har opplevd å være singel!

Gjennom mine erfaringer er her 15 virkelig gode grunner til å nyte det singledom og leve livet ditt, vel, i hvert fall til du finner noen som du tror kan være perfekt for deg. Men hvis du ikke finner den rette personen, hvem bryr seg, fordi du fortsatt skal ha så mye moro uansett!

# 1 Så mye meg tid. En av de beste tingene om å være single er hvor mye tid du har, for å bruke å gjøre hva det er som du elsker best. Jeg elsker å tilbringe tid alene - om det er i en bokhandel, skriver på en kaffebar, eller laver å se på TV på lørdag morgen. Fordi jeg er singel, må jeg ikke ordne denne gangen eller vente til min betydelige andre er ute av byen - hver dag er full av muligheter til å slappe av alene.

# 2 Sett din egen tidsplan. Når du er singel, trenger du heller ikke å bekymre deg for å kjøre timeplanen din av noen andre. Få en tekst midt på ettermiddagen fra en venn som ber deg om å gå for drinker etter jobb? Du kan si ja uten å bekymre deg for å forstyrre partnerens planer.

Jeg elsker å ha fleksibilitet til å jobbe sent, ta spontane muligheter eller endre planene helt halvveis gjennom dagen uten å bekymre deg for hvordan det vil påvirke noen andre. [Bekjennelse: Jeg er i et forhold, men jeg vil være singel igjen!]

# 3 Sterkere vennskap. Hvem har ikke opplevd et vennskap som taper ut etter at en betydelig annen er med på bildet? Bare fordi jeg ikke er i et romantisk forhold, betyr det ikke at jeg ikke har andre typer sterke relasjoner! Jeg kan ta energi og kjærlighet og tid som ville gå inn i et romantisk forhold og plassere det i vennskapene mine - å ha gode venner der, for deg er helt verdt det!

# 4 Fremtiden er åpen. Når du er i et forhold, må alle aspekter av din fremtid bli drevet av noen andre. Tross alt, hvis du jobber med en par 5-10 års plan, må du holde hverandre involvert i store beslutninger. Når jeg ikke trenger å tenke på andres fremtid, har min mye flere muligheter! Det er ingen geografiske, økonomiske eller tidsbegrensninger som jeg ikke skal vurdere.

# 5 Potensial er overalt. Det er mange fantastiske ting om å være i et langsiktig forhold, men når du er forpliktet til noen, blir det mye mindre gøy å sjekke ut alle de flotte menneskene rundt deg. Når du er singel, er hver eneste flotte person en potensiell ny fling - og det er mye moro! [Les: 13 fysiske tiltrekningstips for å se seg varmere når du prøver å få noen oppmerksomhet]

# 6 Ingen tvunget vennskap. Når du er i et forhold, må du komme sammen med * eller i det minste late som å bli med! * Alle vennene dine som partneren din allerede har laget. Noen ganger er dette en fin måte å få nye venner på, men andre ganger kan det være en utmattende og stressende opplevelse!

# 7 Singles fester. Jeg har hørt at para-netter er mye moro, og at vinsmaking og fancy middager er en opplevelse jeg mangler på. Saken er at jeg har resten av mitt voksne liv for å oppleve det - gi meg en jenter kveld ut over en stor gruppe par noen dag!

# 8 Hold deg i form. Den "gode vekten" du får når du er i et forhold er ikke bare en myte - jeg har sett det skje! Og mens jeg er langt fra en treningsmutter, elsker jeg å vite at ved å lage mat og ønsker å se bra ut jobbe nesten like hardt for å opprettholde vekten min!

# 9 Selvforsyning. Listen over ting jeg har lært å gjøre som en eneste jente som bor alene, fordi jeg ikke har en betydelig annen til å be om hjelp, er lang og imponerende. Google er en flott lærer, og når du gjør noe en gang, trenger du aldri å spørre igjen. Jeg elsker å være trygg i min egen evne til å håndtere problemer når de skjer.

# 10 Knus er morsomme. Er det noe bedre enn følelsen av sommerfugler i magen din når din kjekke medarbeider smiler på deg i hallen, eller når fyren du møtte på en festvenner du på Facebook? Å være i stand til å ha crushes som er håpløse * eller ikke så håpløse! * Og å bli forelsket igjen og igjen er en av de beste delene om å være single! [Les: 20 tegn på tiltrekning mellom en fyr og en jente i den første samtalen]

# 11 Spare penger. Du vet hva som er dyrt? Forhold. Du kan kanskje ikke tro det, men gaver * Jul, jubileer, fødselsdager, etc. * legg opp fort og gjør også middager ut og dato-natt aktiviteter! Når du er singel, har du mye mer frihet i det du velger å bruke pengene dine på, og du vil bare måtte betale for din egen opptak - score!

# 12 Fokus på karriere. Jo, jobben din er ikke * og burde ikke være! * Alt du bryr deg om. Når det er sagt, å ha nok tid og frihet til å virkelig presse deg selv i karrieren din, er det en mulighet du ikke en gang har i et forhold. Å ha friheten til å jobbe overtid eller takle avanserte prosjekter kan virkelig bidra til å øke karrieren din - og du trenger ikke å bekymre deg for at du tar bort tid eller energi du kan gi din partner.

# 13 Du bestemmer hva som er "rent nok". Jeg er ikke verdens reneste person - jeg er ikke en slob, men jeg er heller ikke altfor masete om å holde klærne brettet eller mine papirer organisert. Når du er den eneste som bor på ditt sted, bestemmer du hvor mye rengjøring du gjør, hvor ting går, og hvor mange dager du kan ha på deg ditt favoritt par jeans før de er veldig forkastelige å ha på seg igjen. Hvis det ikke er frihet, vet jeg ikke hva som er.

# 14 Ingen kompromisser nødvendig. Når det kommer til filmer, dessert, iskremsmakninger eller temperaturen på leiligheten din, trenger du ikke å spørre andres oppfatning! Friheten til å lage dine egne valg uten å bekymre deg for andres oppfatning lar deg sette lykken først uten å bekymre seg for å være egoistisk. [Les: 12 linjer singler må høre og bære hele tiden!]

# 15 Å være trygg på hvem du er. Mens alle tingene jeg har listet er definitivt noen fantastiske fordeler med å gå gjennom denne galte delen av livet, er mange av dem ganske grunne. Jeg må si at den viktigste delen av denne utvidede tiden som er singel for meg, har vært sjansen til å forstå hvem jeg er, forbedre delene av meg selv jeg ikke liker, og få tillit til mine personlige evner, drømmer , og planer.

Enten du er enkelt eller permanent singel som meg, er det mange fordeler for denne årstiden. Når du er i et forhold, vil det være nok av andre positive erfaringer å ha, men de er alle bestemt annerledes enn de du kan ha mens du er singel. Selvfølgelig er det ulemper å være single, men det er negative for alt!

[Les: 15 viktige forholdstips for enslige kvinner]

Så hvis du er singel akkurat nå, omfavn det og nyt det for alt det er verdt - du kan aldri være i denne situasjonen igjen, og du vil ikke ha noen angrer!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar