15 Kvaliteter Menn krever hemmelighet i sin kvinne!

Lurer på hva som gjør en jente ønskelig og så utrolig i en manns øyne? Hvis du har disse 15 egenskapene i deg, er du definitivt mer enn bare deilig ting!

Å lese en manns sinn er ikke lett når du er kvinne.

Menn synes å tenke på noe, og likevel, sier vi at vi ikke har noe i våre sinn.

Menn forteller deg at du er perfekt akkurat slik du er, og likevel, de ønsker at du vil gjøre noe annerledes.

Menn forteller deg at de er glade for å gjøre misjonæren hele tiden, og likevel synes de fascinert av alle de vanvittige stillingene i de skitne filmene.

Hvis du tenker på det, hvor mye sannhet er kjæresten din eller ektemannen som forteller deg?

Nå, selvfølgelig, tror han du er varme ting, og at du er den beste han har lagt hendene på.

Men.

Er det noen få kvaliteter som han hemmelighet ønsker at du hadde?

[Les: 30 fakta om gutta som kan hjelpe deg å lese hans sinn umiddelbart!]

15 kvaliteter menn krever hemmelighet i sin kvinne

Din mann elsker deg for hvem du er, og han vil nok ikke engang at du skal forandre seg.

Men hvis du kunne lese din manns sinn og finne noen ting som gjør øynene pop og få ham til å gå va-va-voom i et blunk, ville det ikke vært en hemmelighet som var verdt å vite?

Hvis du vil vises mer ønskelig og sexy i mannens øyne, og hoppe på forholdet ditt til en helt ny høyde, hold disse 15 kvaliteterne manne krever i tankene. Det vil definitivt gjøre at mannen din ønsker deg mer, og blir mye mer forelsket i deg! [Les: 25 ting folk finner veldig sexy og attraktivt om en jente]

Og hvis du allerede har alle disse egenskapene, vel, du går, jente!

# 1 Flørtende bevegelser. Alle gutta elsker litt flørt i en jente. Mens de kanskje ikke setter pris på dette så mye om dette flirter strekker seg til andre gutter, elsker menn å ha subtile tanker satt inn i hodet der deres fantasi kan løpe med den.

# 2 Utseende. Enhver fyr som forteller en jente som han bryr seg mer om hva som er på innsiden enn på utsiden første gang han møter henne, er full av skit.

Menn tiltrekkes av en kvinnes fysiske utseende først, og de lærer å elske * eller sette opp * med kvinnens personlighet neste. Jeg sier ikke dette er riktig måte å se på ting, men det er den mest nøyaktige måten å beskrive menn og førsteinntrykk på. [Les: Hvordan menn blir forelsket - De 7 stadier av kjærlighet til menn]

# 3 Positiv holdning. Ingen fyr vil sette seg dag etter dag og høre en sobhistorie om hvor forferdelig kjæresten sin liv er, hvordan hun føler seg dritt om seg selv hver dag, og hvordan hun hater det faktum at hun ikke kan passe inn i hennes jeans lenger, etc.

Hvis din negativitetsliste fortsetter og fortsetter, kan du først og fremst hjelpe fyren din til å øke selvtilliten, men hvis det er en konstant, snigende slep på forholdet, vil fyren enten justere whining ut eller forlate forholdet helt. [Les: 20 hemmelige ting, gutter ville at jenter visste om gutta!]

# 4 Viser sårbarhet. Menn elsker å være helter, og vi elsker å føle at vi kom og reddet dagen. Når en kvinne åpner opp og snakker om hennes problemer, får det oss til å føle at vi kan hjelpe oss med å løse problemet og være ridderen i skinnende rustning hun alltid lette etter som en ung jente.

# 5 Å anerkjenne en manns stirre. Dette er noe som betyr noe mer under flørtet, men å være i stand til å retre en mann som er interessert, er like morsom som hva som skjer når et forhold begynner.

Å vite en fyr sjekker deg ut, og mesterlig å bruke den kunnskapen til å trekke fyren videre er en utrolig sexy ferdighet å ha. Og en som alle gutta elsker i en jente! [Les: 10 subtile øyekontakt flirte bevegelser som fungerer som en sjarm]

# 6 Evne til å flørte tilbake. Menn elsker et spill med katt og mus i de tidlige stadier av et forhold. Og ingenting dreper den seksuelle stemningen mer enn en kvinne som ikke svikter flirter tilbake. Evnen til å flirte tilbake holder oss menn på tærne og har virkelig oss graver det nye arrangementet. [Les: 30 subtile, åpenbare og skitne flørtende tips til jenter]

# 7 Sexy, forførende stemme. Menn elsker kvinner med en sexy stemme. Det dreper virkelig stemningen når øyeblikket du legger øynene på en kvinne, legger du merke til at alt er perfekt med henne - fra kroppen til klærne hun har på seg, til den gang hun går for henne, bare for å bli skuffet når hun åpner munnen hennes og lar ut en høyt skråstråt.

Snakk sakte, og la leppene forme ordene du danner, og snart vil du begynne å se et svimmel uttrykk og biter av kule på fyrens munn når du snakker med ham! [Les: 25 enkle tips for å se søte og smelte en manns hjerte på kort tid]

# 8 Vis litt hud. Nå er det en fin linje her, damer. Menn ønsker en kvinne som viser nok hud til å plage sinnet og virke sexy, men ikke så mye hud at det virker søppel.

Nå vil jeg ikke bruke ordet sluttet, men jo mer huden du viser, jo mer det ordet dukker opp i våre sinn. Jeg tror Ludacris sa det best da han sa at vi vil ha en dame på gatene, men et freak i arkene. [Les: 18 fysiske slå oss som vekker en fyr med en gang!]

# 9 En jente med en følelse av eventyr. Vi skjønner ikke at alle kvinner er naturlige idrettsutøvere eller som eventyrlystne som de fleste menn. Men det betyr ikke at vi ikke ønsker at våre kvinnelige partnere vil prøve noe nytt hver gang en gang.Prøv litt fjellklatring, eller kanskje sky-dykking, noe eventyrlystne er definitivt en stor slå på for de fleste menn.

# 10 Tillit og blir ikke sjalu enkelt. Akkurat som kvinner hater å kontrollere menn når de arbeider med deres kjærlighetsliv, gjelder det samme for menn. Enhver kvinne som ber om mitt Facebook-passord, eller går gjennom teksten min når jeg er i dusjen, vil bli vist døren.

# 11 Går sammen med vennene sine. Det er ganske enkle damer, få vennene til mannen i livet ditt til å elske deg, og du kan være sikker på at mannen din vil bli begeistret og ekstatisk. Å vinne over venner kan ikke virke som en stor sak for deg, men bare vet at det virkelig betyr mye for oss.

# 12 Hennes evne til å være avslappet og gå med strømmen. Uptight og kontroll er ikke attributter de fleste menn vil sette på sine lister når de beskriver den perfekte kvinnen. Generelt er menn ganske enkelt mer avslappet enn kvinner når det gjelder å kaste opp føttene sine i løpet av sine frie timer.

Og mens det kanskje ikke er mulig for våre signifikante andre å sparke tilbake og gå med strømmen like enkelt som noen av vennens venner kan, går det ikke ubemerket når en kvinne til slutt la håret ned og bare slapper av for dagen. [Les: 12 ting gutta elsker en jente i tillegg til hennes utseende]

# 13 Agreeableness og evne til å understreke. Ingenting sours et forhold raskere enn konstant krangling og bickering. Vi får det, jenter kan ikke se alt som gutta gjør. Men hvis forholdet blir mindre om oss som et par og mer om hvem som er riktig eller galt i hver enkelt forekomst, vil forholdet sannsynligvis ikke gå videre enn det kortsiktige nivået.

# 14 Uavhengig og selvbærende. Så mye som våre menn elsker å spille heltenes rolle, elsker vi en kvinne som er uavhengig og stoler ikke for mye på andre. Selvfølgelig vil vi gjerne hjelpe deg hele tiden. Men vi vil føle oss så mye bedre om vi vet at du er så dyktig og fantastisk at du vil kunne klare deg selv om vi ikke er ute for å hjelpe deg med å fikse det felle dekket. [Les: 15 måter å få din mann til å føle seg nødvendig selv når han ikke er!]

# 15 Noen med intelligens. Til slutt elsker menn kvinner med hjernen. Hvis du er vakker, ha et godt smil, men ha et hode fullt av en masse ingenting, så vil du sannsynligvis ende opp med en eksakt mannlig motpart.

Vi som menn elsker å ha grundige samtaler om forskjellige emner som skjer i verden, eller kanskje vil vi bare ha en ekte samtale om vår dag på jobb, og hvis våre kjærester eller koner ikke engang kan holde en ekte samtale med oss Ikke relatert til sko eller vesker, så er det absolutt et avslag. [Les: 35 ikke så åpenbare ting som fyren virkelig elsker deg]

Alt som kan sies om dette til slutt er dette, mens du kanskje vet at menn ser etter disse egenskapene hos kvinner, er det beste du kan gjøre, å være deg selv. Ved å gjøre det kan du finne en mann som elsker deg for hvem du virkelig er, ikke noen som elsker som du leter etter å være.

Selvfølgelig kan du endre egenskapene til deg som du virkelig tror må endres, men hvis du har egenskaper som gir deg selvtillit og får deg til å føle deg bra om deg selv, endrer du aldri det bare for å imponere fyren din!

[Les: 14 tegn fyren din egentlig betyr det når han sier 'Jeg elsker deg']

Nå som du kjenner de 15 kvaliteter som menn hemmelighet krever i en kvinne, hvor mange av disse egenskapene har du? Og hvor bra har det fungert for deg i ditt forhold?

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar