15 av de beste måtene å nyte naturen med småbarnet ditt

Innhold

Selv om solen ikke er ute (som, la oss innse det, er det ganske sannsynlig) det er mange måter å få mest mulig ut av det store utendørs med barnet ditt. Prøv våre favoritter - ingen som krever at du er Bear Grylls. Og la oss få vite ideene dine i kommentarfeltet nedenfor!

5. Bli kjekk

Enten det er å lage dyr på papir ut av fallne blader eller til og med en pinecone mobil, er det mange høsthåndteringsalternativer som er enkle nok for barn. Bli inspirert av våre valg.

6. Finn conkers

Garantert for å gjøre deg så nostalgisk til lekeplassen. Du kan finne disse i høst under hestkastanjetrær, enten å samle dem (de små vil like deres skinnende, glatte tekstur) eller spille conkers spillet. Du knytter en til en streng og prøver å ødelegge motstanderen din ved å banke dine conkers mot hverandre.

7. Spill Poohsticks

Du trenger en elv eller strøm med en bro for dette spillet, spilt av Winnie the Pooh med vennene sine. Slipp dine pinner i vannet og se hvis du kommer fra under broen først.

8. Lag et hjem

For dvalemøte pinnsvin om vinteren. Sett en tom, tykk pappkasse opp og ned mot et gjerde, en vegg eller under en hekke, skjær plass til en inngang og to sideventilasjonsåpninger. Dekk så med blader, pinner, steiner og jord.

9. Besøk en gård

Massevis av gårder åpner opp for publikum, så Google finner din nærmeste og ser hvilke barnevennlige fasiliteter det tilbyr. Småbarn vil elske å se / fôre / petting dyrene.

klokker går tilbake i oktober og det er mørkere tidligere. Du trenger ikke å være stjerne g "/>

klokker går tilbake i oktober og det er mørkere tidligere. Du trenger ikke å være stjerne g "/>

10. Sjekk stjernene

En for når klokka går tilbake i oktober, og det er mørkere tidligere. Du trenger heller ikke å være stjernegallerier - bare ligg på gresset der du kan se noen og peke dem ut med barnet ditt. I nærheten av Surrey? Prøv Headley Heath - National Trust satser det som en av de beste stjernespottingsstedene.

11. ha en sovesofa

Få mest mulig ut av de siste ukers varme - sett teltet i hagen og sov med barnet ditt for en natt. Heng noen batteridrevne feer rundt teltet for å gjøre det enda mer magisk og ta med favorittleketøy og leker.

12. Gå vannhopping

Så, enten du plasker rundt i pytter (alltid morsomt) eller - hvis du er nær kysten - stå på stranden og hopp over bølgekantene mens de vasker opp sanden.

13. Samle frukt

Besøk pickyourownfarms.org.uk for å finne en fruktplukkende gård i ditt område. Hva du kan samle, avhenger av hva som er i sesong (det er bringebær nå), men dette er en fin måte å få pjokken din på å bli begeistret for frukt og grønnsaker.

14. Lag en skattejakt

Eldre barn kan følge ledetråder gjemt rundt hagen eller et område av parken, mens du kan veilede små til å behandle bak logger eller under blader.

Project Wild Thing nettside - og del dine forslag til andre foreldre å prøve. "/>

Project Wild Thing nettside - og del dine forslag til andre foreldre å prøve. "/>

15. Finn flere ideer ...

På The Wild Networks Project Wild Thing-nettsted - og del dine forslag til andre foreldre å prøve.
Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar