15 feil kvinner gjør når hun vil ha en fyr å forplikte seg

Trikset for å få ham til å begå er å vite når det er riktig tid og ikke gjøre de tingene som til slutt vil gjøre ham av ideen.

Engasjement er en skummelt ting for mange mennesker. Dynamikken mellom mennesker som ønsker å engasjere seg i relasjoner * seriøse eller på annen måte * har stadig utviklet seg, til røttene er nesten nesten glemt.

Det var en gang en gang da menneskelig og dyrt natur bestemte seg for hvem du ville tilbringe resten av livet med. Det var også en tid da det tok en enorm innsats og ressurser bare for å få en kompis.

Helt frem til det nye årtusenet, når du finner noen til å tilbringe livet ditt, har du blitt forankret i ulike begreper som ideen om at det er sport, et spill, en jobb, en oppgave eller hva du ellers kan sammenligne med. Forpliktelse er nå valgfritt, ikke en nødvendighet.

Er det vanskeligere å få folk til å begå?

Ja og nei. Du må forstå at du bare ser på problemet fra et enkelt synspunkt. Både gutter og jenter har samme mengde ønske og motvilje mot å begå. Du kan finne like mange kvinner som ikke vil forplikte seg. Alt avhenger av hvilken type person du er, og hvilken type person du liker.

Det ser ut til at menn er det vanskeligere kjønn å tøle inn, fordi det var det vi trodde i mange år. Etter hvert som begrepet dating utviklet seg, er kvinner like like sannsynlig å avvise forestillingen.

Det er bare at de sjelden innrømmer det, og vil gjemme det faktum bak premissene om karriereprioritering, ikke å kunne finne sin en ekte kjærlighet, og rett og slett misliker den fyren som ber dem om å begå. Lyder det kjent? Selvfølgelig gjør det, for nesten hver fyr bruker de samme unnskyldningene.

Hvorfor er det så vanskelig å få folk til å begå?

Helt klart, årsakene til at gutta ikke vil begå, kan være forskjellig fra jenter. Deres roller i samfunnet oppfattes annerledes av flertallet, og det påvirker hvordan de håndterer sine relasjoner.

Uten den truende trusselen om en tørket livmor, har gutta fordelen av tid på hendene. Med mindre deres spermier øker til bare 10 millioner, vil de som vil ha barn, ikke være tilbøyelig til å løpe ut av døren på jakt etter den neste fruktbare kvinnen i nærheten.

Bortsett fra det er menn * så vel som kvinner * fortsatt gjenstand for de grunnleggende og primære behovene til menneskets natur. Deres evne til å forplikte seg til en annen person er avhengig av om deres personlighet tillater dem å eller ikke.

En persons motvilje mot å begå er ikke en genetisk disposisjon. Deres beslutninger er basert på deres tidligere erfaringer, samfunnets innflytelse og hvordan de oppfatter seg selv. Hvis en fyr ikke vil forplikte seg, er det ikke mye du kan gjøre med det.

Det andre problemet ligger i personen de ser. Ønsker å begå er en beundringsverdig egenskap, men noen kvinner finner det vanskelig å løse seg selv at det ikke er så lett å oppnå. Med det sagt, de noen ganger ender med å ødelegge muligheten for et forhold ved å handle på et innfall eller manipulere situasjonen.

Hvilke feil gjør kvinner når man får en fyr til å begå seg?

Hvis du ser etter å få en fyr til å forplikte deg, må du sørge for at du aldri begår noen av disse vanlige blunders.

# 1 Bringer den opp i uopprettelige øyeblikk. Konseptet med â € œnow eller neverâ € Â kan være nyttig til tider, men ikke hver gang. Noen kvinner slutter å spørre gutta om engasjement på feil tidspunkt, bare fordi presset kom til dem.

Sjokket din partner mottar vunnet ikke hjelpe situasjonen, og det kan til og med slå ham av ideen, fordi han er overrasket. Prøv å ikke ta opp det når du fortsatt løser andre problemer eller når du skal fokusere på andre prioriteringer.

# 2 Blurting det ut av ingensteds. Igjen, trykket av situasjonen kan presse kvinner for å bare blurt det ut på tilfeldige øyeblikk. Tanken om at du vil ta opp temaet mens du er i matbutikken, kan forvirre en fyr, og han kan ikke ta deg alvorlig på grunn av det. Sett en passende tid for denne typen samtale, og sørg for at du er klar til å diskutere det grundig.

# 3 Gjør det en forpliktelse. Å forplikte seg til noen er et valg, ikke en forpliktelse. Når du presenterer det som noe som partneren din skal gjøre, vil han begynne å stille spørsmål om han eller hun ikke er enig i det i utgangspunktet. Med mindre du kunngjorde det som et ultimatum da du først startet dating, bør du ikke anta at det er en ferdig avtale. [Les: 6 måter å slutte å være en possessiv kjæreste]

# 4 Gjør det om seg selv. DU ønsker engasjementet. DU ønsker sikkerheten. Du vil ta det neste trinnet. Stor tabbe. Når du setter det på den måten, begynner partneren din å tro at dette kanskje ikke er hva han vil. Du må spørre partneren din om hva han vil, og ikke bare prioritere grunnen til at du vil forplikte seg til hverandre. [Les: 12 tegner deg for å være egoistisk i ditt forhold]

# 5 Sammenligning av situasjonen til vennene sine. Dette slutter aldri bra. Å sammenligne deg med vennene dine er en av de tingene som irriterer gutta mest. Det gjør at du kommer av som sjalu og smålig. Din oppriktighet vil bli stilt spørsmål, fordi du virker som om du bare vil ha det fordi vennene dine har det.

# 6 Utarbeide på en livsplan uten å vurdere partnerens innspill. Forpliktelse kan være skummelt, fordi det betyr at ting vil forandre seg. Når du allerede har planlagt ut disse endringene uten å vurdere partnerens ta på saken, er det en sjanse for at han vil ta det negativt. Det ville hjelpe hvis du spør ham hva han vil, og integrere det i både fremtidens planer og forholdet ditt.

# 7 Snakker om ekteskap. Du er bare i ferd med å forplikte utelukkende til hverandre. Hvorfor snakker du allerede om ekteskap? Dette er bare greit hvis partneren din ønsker å utvikle seg i samme tempo som deg. Noen menn ønsker å gifte seg med en gang, men du er mer sannsynlig å finne en mann som vil teste vannet først, før du vurderer å gi deg en ring.

# 8 Nevne babyer. AVBRYTE! AVBRYTE! Du er ikke engang dating utelukkende, og du vil allerede ha sine babyer? Dette er en oppskrift på katastrofe, fordi det gjør at du virker uansvarlig og impulsiv. Du kjenner knapt hverandre!

Han kan kanskje vite at du kanskje vil ha barn en dag, men den samtalen er reservert for en senere dato. En virkelig senere dato. Det er heller ikke en god idé å nevne at du er på en biologisk frist. Din fyr er dating for å finne en partner. De søker ikke å være en improvisert baby pappa. [Les: 8 tabu emner for å unngå i et nytt forhold]

# 9 Frahold av sex til de får det de vil ha. Menn insisterer på at de er enkle vesener som ikke vet hva du snakker om, med mindre du spesifiserer tankene dine konsistent. Men de vet når de blir spilt, spesielt hvis sex er involvert. Dette kan fungere for små ting som gjengivelser og favoriserer, men bruk av sex for å presse ut en forpliktelse fra en fyr slutter aldri bra.

Noen gutter vil humorere deg, men oppriktigheten av din situasjon for forpliktelse var allerede tapt i det øyeblikket du bestemte deg for å bestikke ham med sex.

# 10 Forutsatt at de allerede er forpliktet. Det er tider når du ikke trenger å snakke om å komme inn i en forpliktelse med partneren din, men det er så mange ting som kan gå galt med det. Troverdig denibilitet er en av de vanligste konsekvensene. Din fyr kan gå når som helst, og de kan til og med begynne å se andre mennesker, mens du er der og lurer på hva i helvete skjedde.

# 11 Fortell folk som du allerede er forpliktet til. Det verste som kan skje når du begynner å fortelle folk at du er forpliktet til noen som ikke vet om det, er når partneren finner ut av noen andre ... og nekter det. Noen gutter er edlere enn andre og vil leke sammen, men du kan forvente å ha en snakk og en mulig oppbrytning hvis de ikke var interessert i å være eksklusive i utgangspunktet.

# 12 Spør for tidlig. Første datoer, andre datoer, tredje datoer - det er ikke nødvendigvis de perfekte tider å presentere et forslag om å begå. Gi det tid, og sørg for at det er det du vil ha. Bli kjent med hverandre bedre og sørg for at målene dine er i tråd med hverandres.

# 13 Spør for sent. Dette kan også være et problem, for å la spørsmålet gå ubesvart for lenge, vil gi rom for mange forutsetninger. Er du bare casually dating? Er du f * ck kompiser? Er du bare venner? Pass på at fremdriften i datingstadiet er på vei mot en forpliktelse. På den måten vet du når det er riktig tidspunkt å spørre fyren din om han er klar til å begå seg.

# 14 Å la andre mennesker be om deg. Er du i 7. klasse? Stoppe. Bare stopp.

# 15 Å si at du ikke vil begå, så tar den bare tilbake når den passer deg. Jeg vet at det er vanskelig å beskytte deg, men vær ikke redd for å gjøre det hvis du er i et forhold, er det du vil ha. Når du forteller en fyr som du ikke vil begå, tar han den til pålydende og opptrer i samsvar med dette. Når du tar det tilbake umiddelbart, vil det forvirre ham, og det verste som kan skje er at han vil føle seg forrådt eller over hans hode.

[Les: 11 største dating turn offs for guys]

Ja, kvinner gjør disse typene feil oftere enn vi forventer. Men du kan egentlig ikke klandre dem, fordi dating er et forvirrende konsept helt. Ikke bekymre deg hvis du har gjort noen av disse feilene før forpliktelsen i fortiden, fordi du nå har verktøyene som er nødvendige for å forhindre at ditt forslag forplikter seg til å blåse opp i ansiktet ditt i fremtiden.

Redaktør Og Forfatter.

Skrive Inn Din Kommentar