15-minutters bukfettforbrenningstrening

Du trenger ikke å bruke timer på tredemølle for å brenne magefett. Opplæring med høy intensitet ved bruk av vekter og korte hvileperioder er mye mer effektiv.

- Alt du trenger er en vektplate og 15 minutter, sier Steve Kowalenko, en trener på W10 Performance, som opprettet dette minimalistiske komplekset. Bare ta opp en vektplate og utfør alle seks trekkene bakover, uten å sette den ned. Legg det til slutten av en av dine nåværende økter som en etterbehandler. «Du vil bruke mesteparten av kroppens muskelmasse, så du vil fortsette å tette fett lenge etter at du er ferdig,» sier Kowalenko. Nå er det service.

1 // Truck driver

Reps 20

Hold en vektplate i brysthøyde med begge armene strakt ut. Vri plate så langt du kan til venstre som om du setter et ratt, så til høyre for å fullføre en rep.

2 // Rengjør og trykk

Reps 10-12

Bøy bena og senk vektplaten til skinnhøyde. Deretter holder du brystet opp og ryggen rett, kjører opp, bringer platen opp og presser den overhead.

3 Overhead lunge

Reps 10-12

Med plate overhead, ta et stort skritt fremover. Senk til ryggen er rett utenfor gulvet, hold kneet på linje med foten, og kjør deretter tilbake. Gjenta med det andre benet for å fullføre en rep. Alternativ side.

4 rundt om i verden

Reps 10-12

Fra stående holder du tallerkenen i hodehøyde. Hold kjerne stramt og hodet fortsatt, sirkel det rundt hodet i en retning, og gå tilbake i den andre retningen for å komme tilbake til starten og fullføre en rep.

5 Jump squat

Reps 8-10

Hold platen til brystet, legg deg ned i en knebøy, og kjør opp kraftig gjennom dine hæler slik at du forlater bakken. Bøy bena for å myke landingen og fortsett rett inn i neste rep.

6 Lunge med rotasjon

Reps 8-10

Hold platen foran brystet med armene bøyd. Ta et stort skritt fremover med ett ben. Når du senker ditt bakre kne, dreier du torsoen på samme side som ditt ledende ben. Omvendt bevegelsen til start og gjenta på den andre etappen for å fullføre en rep. Oppbevar alternerende sider.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar