15 Små tips for å få din kjære kjære og spesielle

Leter du etter måter å gjøre kjæresten din spesiell? Bruk disse 15 tipsene om hvordan du får din fyr til å føle seg elsket, og han vil elske deg mer for det!

Vurdering i et forhold bringer alltid begge elskerne nærmere.

Som elsker, vil du føle deg verdsatt av din fyr.

Og akkurat som deg, din fyr også vil føle deg elsket og ønsket av deg.

Ubevisst, hver mann ønsker å bli sett på som en spesiell person i kjærestenes liv.

Din fyr kan prøve å behage deg og woo deg, men med mindre du viser din takknemlighet tilbake til ham, ville det alltid få ham til å føle seg uloftet.

[Les: 15 søte måter å få din mann til å føle seg ønsket i forholdet]

Behovet for å få en kjæreste til å føle seg elsket og spesiell

Mange relasjoner bryter ned fordi fyren i forholdet føles forsømt.

På samme måte som kvinner trenger bortskjemning og trygghet fra mannen sin nå og da, har menn behov for å føle seg elsket og ønsket også.

Din fyr kan si at han vil ha en jente som er uavhengig, men likevel håper han hemmelighet at du bare vil være litt mer avhengig av ham, fordi han elsker det faktum at han er villig og intensivt elsket av deg.

Ofte, menn som føler seg unappreciated eller unloved i et forhold * selv om kvinnen virkelig elsker ham å bitte * gå på vill på jakt etter en annen kvinne som kan vise ham hvor mye han elsket og trengte i livet hennes. Og dette er spesielt vanlig i relasjoner når overgangsstadiet overgår til de neste stadier av kjærlighet. [Les: De ni stadiene av kjærlighet hvert par går gjennom]

De små måtene å få mannen til å føle seg spesiell

De små tingene du gjør, og måten du svarer på fyren din når han gjør noe bra for deg, er en av de enkleste måtene å få en fyr til å føle seg elsket.

Kommuniser med ham, forstå han og gå ut av din måte å gjøre noe spesielt for ham nå og da. Vis kjærligheten til ham gjennom søte, små romantiske gestus og viktigst, fortell ham hvor mye du elsker ham nå og da.

Som månedene blir til år i et forhold, er det lett å overse de små bevegelsene eller til og med ta dem for gitt. Og akkurat som du begynner å ta ting for gitt, vil din mann eller kjæreste samtidig begynne å føle seg uslørt og forsømt i forholdet. [Les: 36 søte og søte ting å si til kjæresten din for å få ham til å smile!]

15 enkle måter å få din mann til å føle seg elsket og spesiell

Noen ganger trenger du ikke ord for å vise kjærligheten din. Bare bruk disse 15 subtile måtene å få din fyr til å føle seg spesiell og elsket, og han vil innse hvor mye han betyr for deg, selv om du ikke bruker et enkelt ord for å beskrive din kjærlighet til ham!

# 1 Ikke vær kritisk. Hver gang mannen din prøver å gjøre noe, vær det å imponere deg eller å oppnå noe i livet, unngå å være altfor kritisk. Selv om du ikke tror på hans evner, kan du prøve å snakke med ham om fordeler og ulemper i stedet for å kritisere ham for de tingene han gjør.

Kritikken føles som et stort slag, spesielt når det føles som en beskyldning i stedet for et ord av råd. Hvis det er noe du vil fortelle ham, kan du alltid gi råd til ham så lenge du unngår å scorere ham eller behandle ham som et bortskjemt barn. [Les: 10 ting du aldri burde si til din fyr noensinne!]

# 2 Gutter hater usikkerhet. Hvis det er en ting som gjør at en fyr føler seg forsømt og vanlig, er det når jenta han elsker, behandler ham som om han bare er en annen fyr. Ikke unnlater aldri ham eller gi ham mindre oppmerksomhet når du snakker med en annen fyr, spesielt en som din fyr oppfatter som en trussel.

Hvis du er forelsket i mannen din, må du aldri få ham til å føle seg usikker eller truet i forholdet. Alltid få ham til å føle seg spesiell og la ham få vite at han er den viktigste fyren i livet ditt. [Les: 25 måter å få mannen til å føle seg veldig glad hver eneste dag!]

# 3 Stå opp for ham. Når du er offentlig, og noen snakker respektløst mot ham, støtter mannen din og står opp for ham, selv om du tror at mannen din er i feil. Du kan alltid fortelle ham privat om dine egne motsatte meninger. Når dere begge er i offentlighet sammen, ser han deg som hans styrkestolpe, og han vil bli knust for å se deg motsette ham eller slå på ham med noen andre.

# 4 Kompliment ham. Kompliment mannen din når han gjør en innsats for å imponere deg. Vær ekte i din takknemlighet og beordre ham for å være en god mann, ros hans prestasjoner og prestasjoner og gå lett på den negative kritikken. Din komplimenter spiller mye for din fyr, fordi han alltid vil ta hensyn til dine meninger, og det får ham til å føle seg godt om seg selv. [Les: 25 komplimenter for gutter de vil aldri glemme!]

# 5 Flørt med ham foran andre. Din fyr kan føle seg vanskelig når du klamrer på armene eller gir ham et kyss i det offentlige. Men så vanskelig som han kan vises, ville han fortsatt elske din offentlige visning av kjærlighet. Bare se på de andre gutta stirrer på ham med sjalusi er en høy, svært få ting som kan passe opp til!

# 6 Godta feilene dine. Hvis du gjør en feil, vær grasiøs nok til å akseptere den. Unngå å prøve å manipulere din fyr eller lure ham til å gi inn eller tro at det var hans feil fordi egoet ditt er for skrøpelig til å akseptere feil. Din fyr kan ikke si det høyt, men han kan innse at han blir manipulert og hater deg for det.Lær å gi slipp på behovet for å være rett hver eneste gang. Det gjør bare at du virker mer menneskelig. [Les: 12 diskrete og subtile tegn på en manipulativ elsker]

# 7 Gi ham din støtte. La mannen din vite at du alltid vil være der for ham. Hvis du ser ham opptatt med å jobbe med noe eller søker etter noe frantisk, kan du hjelpe ham i stedet for å bare se på ham mens du laver på sofaen. Tilbyr hjelpen din, selv om han avviser det, viser at du bryr deg om ham og er alltid ivrig etter å hjelpe ham ut av en løsning.

# 8 Se ditt beste. Se bra for mannen din, spesielt når dere begge går ut sammen. Kle seg, lukter godt og ser fabelaktig ut i armene sine. Og hver gang hans venn eller kollega slipper kjeven i ærefrykt for deg, vil mannen takke hans heldige stjerner for å danse en jente som er like fantastisk som deg! [Les: 18 søte måter å se pent ut og fange hver manns øye!]

# 9 Gi ham oppmerksomhet i offentligheten. Hvis du ikke er i offentlig visning av kjærlighet, kan du alltid kompensere for det ved å være en lekfull drøm! Mens du sitter i en restaurant, skyv foten din nær hans og gni foten din med din fra under bordet når han snakker med vennene sine. Lene deg inn i ham eller hold hånden din når du går nedover gaten med ham. Vær leken og flørtende selv om du er diskret, og din fyr vil føle deg så mye mer spesiell! [Les: 12 stygg dårlige jenteegenskaper hver mann ønsker å se i sin egen jente]

# 10 Overrask ham. Du gir ham noe fint på bursdagen sin og enhver annen spesiell anledning, ikke sant? Vel, ikke stopp ved det! Overrask ham med noen små søte bevegelser som filmbilletter, eller billetter til et spill, et sett med kraftverktøy og andre ting som kan opphisse ham. Slip den i hendene når dere begge har middag eller når dere begge kommer inn i sengen. Gaver kan være billige, men dine bevegelser, vel, de ville få ham til å føle seg som en million dollar!

# 11 Uventet kjærlighet. Tiptoe til mannen din bakfra og klem ham når han leser noe. Gå opp til ham og kyss kinnet hans, eller stirre på ham fra hele rommet og blikk på ham på en suggestiv måte. Nyt disse morsomme, overraskende kjærlighetshandlinger nå og da. Det vil få ham til å smile og le, og mest av alt, det vil få hjertet til å svulme med kjærlighet.

# 12 Sammenligninger. Sammenlign aldri mannen din med dårlig mann med andre menn, spesielt når du prøver å gjøre et poeng. Det er et lavt slag som vil slå ham hardt og få ham til å føle seg elendig. Han kan allerede kjenne hans svakheter, men når du peker på det ved å sammenligne ham med en annen mann, ville han føle seg mindre og veldig emasculated. [Les: 14 ting du sier og gjør som emasculates mannen din]

# 13 Lytt til ham. Har du noen gang argumenterer over et synspunkt med mannen din? Oppvarmede debatter er helt akseptabelt i et godt forhold. Men når han prøver å forklare sitt synspunkt, prøv å ikke se rødt og rope på ham. Lytt til hva han har å si helt, selv om du vet at du bare kommer til å være uenig. Å ignorere hans meninger vil bare få ham til å føle at du ikke bryr deg hva han mener.

# 14 Kommuniser med ham. Kommunikasjon i et forhold er et av de viktigste aspektene i et lykkelig forhold. Hvis du vil at mannen din skal føle deg elsket og spesiell, prøv å forstå ham bedre ved å kommunisere med ham.

Spill spill med hverandre, diskuter problemer mens du ser på tv, puteprat i senga, og spør hverandre frie spørsmål i helgen. Det vil hjelpe deg å forstå mannen bedre, og viktigst, det vil få ham til å føle at du virkelig bryr seg om ham og vil forstå ham bedre. [Les: 30 frie og morsomme spørsmål for å holde gnisten i live i et forhold]

# 15 Fysisk intimitet. Fysisk intimitet betyr ikke alltid sex. Mer enn bare seksuell intimitet, krever et lykkelig forhold også ikke-seksuelle berører som krammer for å føle seg elsket. Sitt på fanget hans, lek med håret, eller gi ham en sporadisk rygg når du har litt tid på hendene. Når du berører din mann på en ikke-seksuell måte eller leker med ham mens du sitter sammen, vil begge føle deg bra, og han vil definitivt føle deg veldig spesiell for å få deg i livet. [Les: 16 ikke-seksuelle berører for å føle seg tilkoblet og elsket]

Prøv disse 15 tipsene om hvordan du får din fyr til å føle seg elsket og spesiell når du er med din fyr, og din fyr vil innse hvor heldig han er å date en jente som er like fantastisk og fantastisk som deg!

Redaktør Og Forfatter.

Skrive Inn Din Kommentar