15 liv hacks å få plass raskt

Innholdsfortegnelse:

15 liv hacks å få plass raskt - øVELSER 2023
15 liv hacks å få plass raskt - øVELSER 2023
Anonim

Kryss opp musikken

Jo lenger du hører på musikk i løpet av en treningsøkt, jo mer morsomt blir hele opplevelsen, sier forskning fra Medisin og vitenskap i idrett og trening. Den søte plassen er 125-140bpm, så slå opp Daft Punk's 'Harder, Better, Faster, Stronger' og har på den.

Arbeid på tredemøllebord

Tidligere har forskning antydet at tredemøllebord kan hemme arbeidsflyten. Men den største studien av sitt slag, publisert i tidsskriftet Datamaskiner i menneskelig oppførsel, foreslår nå at de er knyttet til en økning i kognitiv ytelse - både neurofysiologisk og atferdsmessig. Fortell sjefen din, det er verdt investeringen.

Tiden din spiser for mer muskel

Ingen karbohydrater etter 18:00? Ingen kake etter middagen? Den nøyaktige regelen kan ikke være noe som helst: ifølge tidsskriftet Cellemetabolisme, med noen tidsbegrensninger på å spise kan forbedre kolesterolnivået og bidra til å legge til lean muskel.

Benk raskere for en ny PB

Hva legger du i benken? Ifølge European Journal of Applied Physiology, for å øke din pushing-fase vil forbedre svaret. Legg bare 60% av din nåværende maks i baren og senk baren under kontroll, og trykk deretter eksplosivt opp. Du vil rekruttere - og bygge - flere muskler.

Tren med folk bedre enn deg

Plukker en partner som kan slå deg, ifølge en studie publisert i Psykologi av sport og trening, vil stimulere deg til å forbedre ytelsen din med opptil 20%.

Velg et mål når du kjører

Fokus på et objekt i avstanden vil få deg der raskere og med mindre oppfattet innsats, ifølge en studie i Motivasjon og følelse.

Ta din andre halvtrening

Ifølge nyere forskning fra University College London vil du gjøre 70% mer fysisk aktivitet hvis du tar opp vane sammen med din betydelige andre - og være 15% mer sannsynlig å gå ned i vekt.

Beskytt nakken din fra teksting

Hodet ditt veier omtrent det samme som en bowlingkule, og tipping det frem for timer om gangen, ødelegger nakken din, ifølge forskningen fra den ledende amerikanske spinaleksperten Dr. Kenneth Hansraj. NHS antyder 'forsiktig å forlenge nakken oppover mens du tømmer i haken din' for å kompensere for lang teksting eller Clash Of Clans økter.

Komprimer til fremdrift

Dommen på kompresjonsutstyr er at den bærer den i løpet av 24-timersvinduet etter at treningen kan øke hastigheten og redusere muskelsårene, ifølge American College of Sports Medicine. Sannsynligvis ikke en for sengetid, skjønt.

Kjør på en (liten) helling

Ingen behov for Matterhorn-stil sprinten. Intervaller på en moderat bakke - eller en tredemølle satt til 10% - øke VO2 max og hoppe evne i løpet av halvparten av flatt terrengstrening, i henhold til Journal of Strength And Conditioning Research.

Tren i solen for å miste fett raskere

Å trene i den varme solen er marginalt mindre behagelig enn i den iskalde. Men det er bevis - publisert i tidsskriftet diabetes - at moderat UV-eksponering kan bidra til å forebygge fedme og redusere diabetesrisiko. Du trenger fortsatt solkrem, selvsagt.

Gjenopprett lunsjpause

Det er på tide å bytte på internett kattvideoer farvel. Ifølge skandinavisk forskning som ble publisert i januar, kan du gå for en skånsom spasertur i lunsjtiden, og forbedre både humøret og din evne til å håndtere stress på jobben.

Hold fast med dietten

Det blir lettere - ja, virkelig. Ifølge MR-undersøkelse av professor i ernæring og psykiatri Susan Roberts på Tufts University i USA, kan å spise "friskere" hjernen til å trene dem, i en prosess kjent som kognitiv restrukturering.

Gjør mer yoga

Det vil forbedre din andre innsats, ifølge Journal of Applied Physiology. Følg akronymprisen - spiseprotein daglig og gjør en ukentlig fire-timers blanding av intervaller, strekk og utholdenhet - og du kan brenne opptil 2 kg mer enn 16 uker enn personer som bare har én type trening.

Les poesi … og pust

Ifølge forskning fra Carnegie Mellon University, reduserte 25 minutters oppmerksomhet - inkludert poesikritikk og dyppusting - oppbyggingen av fettlagringshormon kortisol under stressfulle oppgaver. Tenk Wordsworth, ikke Eliot.

Populært emne