15 liv hacks mødre sverger ved

Innhold

Vi er sikker på at du er enig, å være en mamma er en heltidsjobb, og å passe alt i dagen kan føle deg umulig. Slapp av - hjelp er her! Her er noen få testet og testet snarveier som gir deg mer frihet til å ha det gøy med barna og mindre tid å føle seg frazzled ...

Din fryser er din beste venn: Hold prehakkede løk i fryseren, klar til å kaste inn oppskrifter med et øyeblikk. Det samme gjelder for frossen spinat. Hvis du har tid, gjør baby måltider i bulk og frys dem i lett å gripe deler.

Hold en på-go-listen: Last ned det foretrukne supermarkedets app på telefonen din for å holde en kjøpesenter. Du kan fortsette å kjøpe 'når som helst' leveringsspor også slik at dagligvarer kommer når du vil ha dem. Ikke flere tantrums på isle fire!

Få gadgets på mum-tid: Forsinkelsesinnstillingen på vaskemaskinen og oppvaskmaskinen er din beste venn. Få klesvask og servise på farten før du selv går ut av sengen om morgenen!

Få praktisk: Pensle dine barns tenner i badekaret, det sparer tid og et skummende rot over deres rene pyjamas.

Invester i det ene abonnementet du ikke kunne leve uten: Invester i et abonnement på Amazon Prime for alle de siste minuttene glemte bursdagsgaver og for de dagene du virkelig ikke kan møte venturing ut. Med neste dag levering og gratis retur, hva mer kan du be om?

Forbered deg: Forpakke en pose med bleier, kluter, ekstra klær, en drink og en matbit og la den stå foran døra, så det er alltid klart når du er.

Få praktisk med din rengjøringstid: Når barna er store nok til å sitte unaided i badekaret, bruk deres sprut tid for å raskt vaske vasken og loo. Det samme gjelder for kjøkkenet, så snart de kan mate seg selv (og når alle spiser er ferdig spente), bruk middagen til å raskt legge opp oppvaskmaskinen eller bøye gulvet.

Vær bevæpnet med på vei distraksjoner: Hold et par flasker barnas bobleblanding praktisk hjemme og i bilen: jage bobler kan lette kjedsomhet og bære barn ut! Det samme gjelder ballonger - lett og lett å passe i vesken din, men uendelige timers moro for en tre år gammel.

Få vask kunnskapsrike: Fôr spedbarn frokost i pyjamas for å kutte på å vaske ANDRE antrekk.

Gjør oppgaver i spill: Slå oppgaver i et løp for å kutte ned når du har det travelt: "Rask! Hvem kan finne skoene sine først? '

Bli kreativ: Roter leker og bøker for å redde sunnhet og gi den lille en "ny" og billig distraksjon.

Last opp bilen: Hold et par gamle håndklær i bilen for uventede opplevelser i pytter og noen form for sykdom overraskelser.

Unngå trafikk-tantrums: Mens vi snakker om å reise, har du et stash av bøker og leker som er skjult i bilen, for å spare trafikkrelaterte tantrums. Det samme gjelder snacks, hold et par esker med rosiner i hanskekassen for å unngå en sulten småbarn i trafikken.

Lagre disse håndklær: Gamle tehåndklær får et nytt liv når barnet ditt går gjennom "nei! Jeg vil ikke ha en bib! 'Fase. Det vil bidra til å redusere vaskebelastningen din også.

Kanal din indre Scrooge: når barna er oversvømmet med hauger med jul eller bursdagsgaver, ekorn noen få unna, så ta dem ut på regnfulle ettermiddager for å kjøpe deg litt fred.

Har du noen mum-hacks å legge til i listen? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar