15 liv hacks mødre kan ikke leve uten

Å være mamma er ikke lett, om det er søvnløse netter, oppfordrer barna til å spise nye matvarer eller de bunnløse lommene med penger du trenger.

Følg disse 15 toppmamma hackene for å gjøre livet litt billigere og mye mer moro.

1. Bruk alltid babyservietter

Selv når barna ikke lenger er babyer, må du alltid kaste en liten pakke kluter i vesken din. De er flotte for å tørke rotete ansikter, og gir hendene en rask, ren og kjølig overopphetet barn ned.

>> Les våre anmeldelser av de beste babyservietter

2. Fryse yoghurt og myke pose drinker

Hvis du er ute på en familiepiknik, frøs squeezy yoghurt og myke pose drinker og bruk dem som isblokker. De veier mye mindre og når du spiser, blir de avfyrt nok til å nyte. Perfekt for bruk i skolepakke lunsjer om sommeren også.

3. Bruk en oppvaskmaskin til å lagre bærbare og fargebøker

Noen gang lurt på hva du skal bruke den overflødige oppvaskmaskinen til? Plateseksjonen vil beholde fargestoffer og notatbøker i perfekt rekkefølge og bestikkholderen er ideell for filtips, penner og blyanter.

4. Mikrobølge to skåler av gangen

Hvis du trenger mikrobølgeovn to boller av gangen, sett den på en glassburk eller en krus. Det betyr at du har en lav og en høy og to bolle med mat klar på samme tid.

5. Dekselkontakter med plaster

Hvis du trenger barnesikre stikkontakter, prøver du å sette en gips over tapphullene. Små fingre vil ikke kunne komme inn.

>> Oppdag mer smarte gadgets for å gjøre huset ditt trygt for små fingre

6. Bruk utendørs padling basseng som innendørs ball pit

Benytt deg av plaskebasseng hele året og ta det innendørs om vinteren. Du kan bruke den som en morsom ball pit, eller en lek penn fylt med stabler av leker.

7. Legg en klebrig krok på baksiden av høystolen din for å lagre bibs

Du kan aldri finne en bib når du trenger en, så fest en klebrig krok til baksiden av høystolen din og heng dem på der.

8. Bruk kakeskyttere som dørlåser

Hvis du er lei av å ha skapene dine tømt av barna dine, legger du kakeskyttere over håndtakene for å hindre at de kommer inn.

9. Bruk en dørskoholder til å lagre babyen må ha

Hvis du har stabler av ting i barnehagen og ikke nok plass til å lagre det, prøv å bruke en over dørskoholderen. Du kan stikke inn i bleier, kluter, bløtposer og salver - faktisk alt du bruker ofte og trenger nær hånden.

10. Lag slippers slip proof

Hvis din tote glir over hver gang de legger tøfler på seg, kan du prøve å sette lim på bunnen. La det tørke først, og la den lille du vandre. Den humpede limen gjør dem til å glide.

11. Gjenvinn barneseng til et barn med små barn

Når barna dine har vokst opp barneseng, gjøres det til et kiddie-bord. Fjern den bevegelige siden, ta ut madrassen, legg til et par eller stoler, og du har et bord.

12. Skru en DVD-sak inn i en blyantcase

Et tomt DVD-tilfelle er flott for lagring av blyanter og blyantblyanter - du kan til og med kunne komme inn i en bærbar PC også. Perfekt for lange bilreiser.

13. Kryd opp maten med en pizza cutter

Hvis du trenger å kutte mat opp i bitt størrelse stykker bruke en pizza cutter snarere enn en kniv.

14. Bruk en svømmelnøtt til å stoppe den lille som ruller ut av sengen

Prøv å sette en nudel under et montert ark - det virker som en barriere for å stoppe den lille som ruller ut av sengen.

15. Sminkeservietter vil rense alt

Tannkrem flekker, gress flekker, ansiktsmaling vil alle bli rene med en sminke av sminke. De er også gode for rengjøring av sko hvis du ikke har tid til å polere dem.

Mamma hacks rettferdighet av promotioncodes.org.uk

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar