15 leksjoner du kan lære av dine egne break ups

Break ups skadet, men de kan også hjelpe deg med å vise deg og lære av dine feil. Her er 15 leksjoner din egen oppbrudd kan lære deg om livet.

"For å bli avvist av noen betyr det ikke at du også bør avvise selv, eller at du bør tenke på deg selv som en mindre person." Jocelyn Soriano

En universell sannhet er at oppbrudd er vanskelig.

Det spiller ingen rolle om du gjør den som bryter eller hvis du er den som blir ødelagt, er det alltid et visst nivå av smerte og selvtillit som er igjen.

Denne smerten og selvtilliten kan føre deg ned, det kan nesten tvinge deg til dårlige valg, og det kan ødelegge selvtillit.

Du begynner å stille spørsmål om verdien i denne verden, og med ingen der for å hente deg, kan det være lett å falle ned og ikke komme seg opp igjen.

15 leksjoner du kan lære av dine egne oppbrudd

Men det må ikke være slik, break ups vil alltid være vanskelig, men det er slik du håndterer dem som virkelig kan slå situasjonen rundt.

Her er 15 livs leksjoner som du kan lære av din oppbrudd, hvis du kan ta en pause fra å sørge og prøve å se på det større bildet.

[Les: 10 signaler du er lovesyk og 10 måter å komme seg ut av det raskt]

# 1 Alt endres og ingenting står stille

Bare fordi du ikke vil at ting skal forandre, betyr det ikke at de kan forbli de samme. Endring skjer hele tiden, noen ganger for det gode og noen ganger for de dårlige, det eneste valget du har i saken er om du ikke kan godta det.

Et oppbrudd kan forandre hele livet ditt, ting du hadde planlagt, kan ikke være mulig lenger, du må kanskje flytte, endre jobber eller til og med bli en enlig forelder. Noen ganger er disse tingene ute av kontroll, og alt du kan gjøre er å godta det og fortsette, akkurat som mange andre ting som er gitt til deg og tatt bort fra deg i livet.

# 2 Du velger din sti

Alle endringene som kommer fra en oppbrudd, lar deg føle seg fortapt og alene, du vil begynne å føle at du kjemper mot tidevannet og at du mister. Det behøver ikke å være slik dette skjønt, disse endringene kommer til å skje, men hvis du godtar dem og tar kontroll, kan du velge nøyaktig hvilken vei du vil gå ned.

Du vil begynne å få full kontroll over livet ditt, du vil ikke få noen til å svare på, men deg selv og du kan bli frigjort. Du trenger ikke å tenke på en oppbrytning som en slutt, i stedet tenk på det som starten på et nytt kapittel. [Les: 10 klare tegn på ditt tidligere forhold holder deg tilbake fra et lykkelig liv]

# 3 Den gode vil bli den dårlige

De en gang verdsatt minner om å ligge på en strand eller ler i bakhagen vil begynne å skade deg. Når en oppbrudd oppstår, blir det lett å plukke ut alle de gode tider du en gang delte. Faktisk kan det ofte være vanskelig å velge ut noen dårlige poeng i det hele tatt.

Donâ € ™ t bli lurt skjønt, hvert forhold har opp og nedturer, noen ganger er opptellingen verdt nedturer og noen ganger er de ikke. Det er ingenting galt med å fordype seg i fortiden, men det er alt galt med å torturere deg selv.

# 4 â € ~What ifsâ € ™ er farlig

Hva hvis vil bare drive deg gal, de er spørsmål som aldri kan besvares, og de vil alltid være uløste. Prøv å se frem i stedet. Prøv å stille spørsmål til dine neste trekk og valg, fordi bare de vil gi deg svar som vil bety noe. [Les: 10 ting du trenger å gjøre for å gå videre og håndtere ditt oppbrudd med et smil]

# 5 Tålmodighet er ikke lykke

Bare fordi forholdet ditt etterlot deg, betyr ikke at det gjorde deg glad. Du kan være fornøyd med noe uten at det gjør deg virkelig glad. På en måte er tilfredshet en form for bosetting. Det er ideen om at du ikke verken er ulykkelig eller glad, det er noe som betyr at du ikke er spesielt berørt på noen måte.

Men lykke er noe annerledes, lykke er den overveldende følelsen av rett, det er noe du vil beskytte og noe du er villig til å kjempe for. Tålmodighet er mye forskjellig fra lykke.

# 6 Du må være ærlig med deg selv

Det er greit å savne din ex-partner, det er greit å tenke på sine beste kvaliteter og årsakene til at du ble forelsket. Men du må også tenke på de dårlige greiene. Du må være ærlig med deg selv om hele forholdet, det gode og det dårlige.

Du må godta at du gjør vondt, og at du ikke kan nekte det. Hvis du er ærlig med deg selv, så kan du bli sterkere. Hvis du lyver for deg selv, gjør du deg selv offeret. [Les: Årsaken til hvorfor du savner din eks og tenker på dem så ofte]

# 7 Denial nekter bare deg friheten til å gå videre

Noen mennesker bruker hele livet i fornektelse. Men tingen er, de blir ikke veldig langt. Denial er noe som vil holde deg tilbake. Hvis forholdet bryter ned var feilen din, aksepter du det, aksepter årsakene, og prøv å endre dem. Hvis forholdet 锟 斤 拷 s død var deres feil, så godta det og akseptere at det ikke var noe du kunne gjøre. Vær ærlig med deg selv om sammenbrudd, ellers kommer du mer enn sannsynlig til å møte det igjen.

# 8 Sanne farger

Noen ganger kan det være sjokkerende hvor mye en person endres, i løpet av en oppbrudd. Noen du en gang visste og elsket, kan bli en fremmed for deg. De kan forandre seg og forvride seg så mye at du lurer på hvordan du noen gang likte dem.Det kan være vanskelig å godta disse endringene, og det kan være lettere å gjøre unnskyldninger for å tillate dem.

Det du trenger å forstå er at disse virkelig er de sanne fargene til din ex-partner, de føler ikke lenger behovet for å imponere deg. Dette er sant, og hvis du ikke liker det, så er du bedre i stykker. [Les: 25 minneverdige leksjoner som kan forandre livet ditt over natten]

# 9 Å slippe er vanskelig, men nødvendig

Det kan være vanskelig å godta at du ikke lenger deler livet ditt, akkurat som det kan være vanskelig å akseptere at din ex-partner ikke lenger deler sine. Det er enkelt i disse dager å logge på sosiale medier-plattformer for å se hva exen din er opp til, men det betyr ikke at du skal.

Faktisk er dette vanligvis en veldig dårlig ide, folk viser bare de tingene de vil ha på sosiale medier, slik at mens du kanskje ser bilder av din ex å ha det gøy, er det kanskje ikke det fulle bildet. Det spiller ingen rolle skjønt, fordi du fortsatt vil få vondt å se bildene, det beste er å snakke med din eks, eller la dem gå alene.

# 10 Karma er der ute

Det kan være lett å være trodde når du får vondt, spesielt hvis personen som sårer deg, ikke virker upåvirket. Dette betyr imidlertid ikke at du bør handle på den tross. Hat er mye det samme som gift, hvis du tillater deg å føle hat, så er den eneste personen som det påvirker deg. [Les: Viktige ting å huske når du er sjalu på din eks]

# 11 Ikke all smerte er dårlig

Smerte er vanskelig å gå gjennom, det betyr ikke at det alltid er dårlig skjønt. Noen ganger står overfor smerten din og lever gjennom det, slik at du får en langt sterkere person til slutt. En velkjent buddhistisk tenkemåte er å tenke på ting som allerede ødelagt, tenk på dine kjære som allerede borte, aksepter at de er ødelagte, og aksepter at de er borte. For eksempel, vurder et glass, du kan drikke ut av det, du kan nyte det, men tenk alltid på det ødelagt, og da en dag når det går, har du allerede gjort fred.

# 12 Nyt ditt eget selskap

En av de største tilpasningene når du går gjennom en pause er hvor mye tid du nå skal bruke på egen hånd. Dette trenger ikke å være en dårlig ting, men du kan bruke denne gangen til å bli kjent med deg selv igjen. Unn deg ting som gjør deg glad og innse at du ikke trenger å svare på noen enn deg selv. Det kan være virkelig frigjørende å nyte ditt eget selskap. [Les: 12 grunner til at ingen kontaktregel alltid fungerer til din fordel]

# 13 Folk elsker andres elendighet

En trist sannhet om mennesker er at noen vil glede seg over andres ulykker. Du vil se veldig raskt akkurat hvor mange av vennene dine er den typen mennesker.

# 14 Du er sterkere enn du trodde

Det kan være lett å falle i et avhengig forhold, hvor partneren din gjør alle jobbene du ikke kan. Men du vil finne ut veldig raskt at alle de tingene du trodde du ikke kunne gjøre, kan du. Du trengte bare det for å finne ut det. [Les: 8 enkle ting du kan gjøre for å få selvfølelsen tilbake etter en pause]

# 15 Når det er ment å være, er det ment å være

Du kan ikke krangle med skjebnen, kanskje du vil, men det kan du ikke. Noen ganger er det best å godta det og gå videre. Selv om det kan skade, selv om du kanskje vil bli og slåss, kan du ikke endre ting som er ment å skje, og du skal ikke. Den sunneste ting du kan gjøre er å gi slipp på hva som ikke var ment å være, og å gå videre og finne ut hva som er.

Oppbrudd vil alltid være vanskelig, men hvis du kan lære av dem, gå videre fra dem og bli en sterkere person på grunn av dem, gjør det ikke dem verdt, i hvert fall til slutt?

Det er grunner for alt i livet, og en oppbrudd er ikke annerledes, så heller enn å peke på en finger eller klandre deg selv, tilbringe tiden på å lete etter den grunnen, hvem vet hvor søket kan ta deg!

[Les: Hvordan forandre deg selv og elsk igjen etter en dårlig sammenbrudd]

Husk at et oppbrudd kan være bittert, men du kan velge å konfrontere det og gjøre det til et livsendrende læringsopplevelse hvis du kan beholde disse 15 tingene du kan lære av din oppfattelse.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar