15 fitness tips for å holde oppløsningene dine på sporet

1 Start små

Det er lett å love deg selv at du skal treffe treningsstudioet seks dager i uken - men vanskeligere å gjøre det, spesielt når dagene er korte. Mål for tre vanskelige dager i uken - du kan bruke hvilken som helst gjenværende energi til å handle eller batch-lage litt helsekost.

2 Angi bestemte mål

Jo mer spesifikt, desto bedre. "Miste fett" eller "Legg til muskel" er ikke veldig spesifikt - 'Løs 2%' kroppsfett eller 'Legg til 2 kg muskel i mars' er mye mer spesifikt, og det vil holde deg fokusert. Enda bedre - sett deg treningsmål som en kroppsvekt benkpress eller 25-minutters 5k. De vil holde deg fokusert, og kroppsendringene vil være en fin bivirkning.

3 Ha en plan

Hvis du går på treningsstudio uten å ane hva du skal gjøre, vil du kaste bort tid når du er der. Velg en plan du er villig til å forplikte seg til i minst en måned, og hold deg til den.

4 ... men være tilpasningsdyktig

Ulempen med treningen i januar er at alle gjør det, og hvis treningen slår seg til slutt når treningsapparatets eneste kabelkorsmaskin er opptatt, er du inne i en dårlig tid. Vær klar til å bytte inn, si noen dumbbell benk, og du er klar til å gå.

5 Hold en journal

Sett, reps og vekter vil gjøre, selv om du kan legge til flere detaljer hvis du vil. Målet er å flytte mer, slå flere representanter, eller ta mindre hvile mellom sett hver uke, og du får se forbedringer fort.

6 Bruk 'etterbehandlere'

Det er ingen unnskyldning for å forsømme kardio, men det trenger ikke å vare lenge. Fullfør treningsøktene dine med en stygg gut-check - en 500m-rad eller 30 burpees så fort som mulig vil gjøre trikset.

7 Hold deg ansvarlig

Fortell noen du stoler på dine mål - og be dem om å holde deg til dem. Når du er forpliktet, blir det vanskeligere å slutte.

8 Legg til gradient til tredemølle

En flat tredemølle er ikke det samme som å løpe i parken. En gradient, like lav som to prosent, vil introdusere en fremdriftsfremdriftskomponent som tvinger deg til å jobbe hardere og kommer nærmere simulering av "ekte" løp.

9 Pust på riktig måte

"De fleste tenker ikke på å puste, og dermed slutter å puste inn og eksplodere raskt," sier den tidligere olympiske syklisten John Howard. 'Dette stimulerer flykampmekanismen og er svært ineffektiv. Hvis du kan forlenge og kontrollere hver utånding, kan du forbedre kardiovaskulær kondisjonering. '

10 Stok med den

For de fleste menn, hva som starter som en ny og spennende hobby kan virke mer som hardt arbeid etter bare noen få uker, spesielt hvis du ikke ser øyeblikkelige resultater. Vær sikker på at dette er normalt. Du har kommet så langt, så utholdenhet. Det tar vanligvis rundt tre måneder for trening å bli en vane, og på det tidspunktet vil du begynne å se og føle deg bedre. I mellomtiden minner du om hvorfor du gjør det og belønner deg selv for å klare det. En toppmassasje er et eksempel, men selv en godbit som en takeaway er bedre enn å slutte.

11 Tenk positivt

Treningsutgivelser gir gode kjemikalier kalt endorfiner, så du vil føle deg lykkeligere og mindre stresset etter en trening. Hvis du virkelig ikke kan møte treningsstudioet, bare si deg selv at du skal gå til en badstue og et par sett med press-up - når du er der, sjansene er du vil gjøre mer.

12 Endre en ting på en gang

Planlegger å slutte fags, sprit og sukker samtidig som man starter et nytt treningsregime? Du har ikke viljestyrken til å gjøre den pinnen. Endre en liten ting i uken - gi opp brus, for eksempel - og legg til en ny vane når den første er satt.

13 Arbeid som et lag

Trening kan være sosial, og det er lettere å være motivert hvis du har en partner eller en venn for å bli med deg. Selv hilsen til de faste på treningsstudioet ditt kan gjøre det til et vennligere sted.

14 Gjør 100 trykk på en dag

For opptatt til å trene? Latterlig. Gjør 5 trykk-ups hvert 15. sekund i fem minutter, og du har gjort 100 totalt. Kan ikke klare det? Klipp den til 4, 3, 2 eller 1 ... og arbeid opp.

15 Visualisere suksess

'Bruk alle fem sansene,' sier sportspsykolog Michael Sachs. 'Ikke bare se ting, men hør hva som skjer, lukt, smør svetten i munnen din og følg stålstangen og hva er det som å gå gjennom bevegelsene. Dette fordeler vanlige folk å løfte vekter så mye som det hjelper elite idrettsutøvere. ' 

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar