15 Viktige forholdstiltak for enslige kvinner

Noen gang lurt på hva som gjør forskjellen mellom en dårlig fling og et perfekt forhold? Disse 15 forholdstipsene for kvinner vil vise deg veien!

Å være en eneste kvinne i en verden full av par og hitched folk kan være ganske irriterende, spesielt hvis du leter etter den på alle de feil stedene.

Det kan til og med la deg lure på om du bare er uheldig, spesielt hvis alle vennene dine synes å være dating noen som virker perfekt.

Har du vært dating en streng med gutter, alle som synes perfekt til å begynne med, bare for å finne ut at de bare er så gale for deg?

[Les: 25 kvaliteter i en fyr som kan gjøre ham til et godt poengpotensial]

Relasjons tips for enslige kvinner

Hvis du har det vanskelig å finne Mr. Right på den lange listen over de gale gutta, er det 15 enkle forholdstips for kvinner som kan hjelpe deg med å forstå gutta og deres sinn bedre, og til og med hjelpe deg med å få frem din beste datingside på kort tid.

# 1 Ikke tenk så mye! Når du er singel, er det lett å bli fanget opp i tanker og lurer på hvorfor du ikke finner den riktige personen, når så mange av vennene dine er lykkelige å bli datert eller gift.

Men ikke la dine frustrasjoner komme til deg, eller du kan begynne å føle deg hensynsløs i kjærlighet.

Stol på din intuisjon når du møter en ny fyr, men vær ikke for dømmende eller kresen fra det aller første øyeblikk du møter ham. Vær åpen, og det viktigste er å stoppe overanalysere hver eneste ting. Ingenting virker bedre enn å ta det lett for de første ukene. [Les: Lovepanky dating jente koden alle jentene trenger å vite!]

# 2 Gi ham litt kontroll. Ikke vær redd for å la en fyr ta vare på deg nå og da. For en fyr får ingenting ham til å føles mer som en mann enn når han tror han tar vare på deg.

Når du er med en fyr, og du vil at han skal falle for deg og føle seg beskyttende mot deg, må du la han ta vare på deg. Ikke vær så bevoktet at han føler seg ubrukelig rundt deg. [Les: Hvordan være uimotståelig attraktiv for folk uten å gjøre noen forandringer åpenbare!]

# 3 Ikke sammenlign. Aldri gå på jakt etter det gamle forholdet ditt i en ny, og ikke se etter dine exs egenskaper i din nåværende elsker. Hvis du stadig prøver å lete etter likheter, vil du ende opp med å finne noen som er akkurat som din eks, og det kan egentlig ikke fungere til din fordel. I stedet se etter kvaliteter som du vil se i en ideell kjæreste. [Les: 10 tegn på dine tidligere elskere hindrer deg i å ha et bedre forhold i dag]

# 4 Ikke vær en dramatroning. Ikke spill tankespill med en fyr. Det vil bare irritere ham eller skyve ham lenger unna. I stedet spør ham spørsmål, avslør hvordan du føler og slutte å forvente en fyr å lese hele sinnet hele tiden. [Les: 50 forholdsspørsmål som kan teste kompatibiliteten din umiddelbart]

# 5 Hvis det ikke virker, la det være! Noen ting er verdt å kjempe for, men et nytt forhold? Vel, det er bare ikke verdt innsatsen. Ikke kom inn i et forhold med andre tanker, og hold ikke på forhold som du vet må slutte etter hvert fordi du ikke ser en lykkelig fremtid i den. Å holde seg i et dårlig forhold vil aldri gi deg lykke, ikke nå, aldri noensinne. [Les: 22 store, tidlige varsels tegn på en dårlig kjæreste]

# 6 Undervurder aldri friheten til å være single. Ikke tro at du er feil eller negativ annerledes hvis du ikke har en partner. Nyt livet ditt, og du vil se at verden kan være full av erfaringer og uutforskede muligheter, selv om du ikke har en ring rundt fingeren. Se etter den riktige mannen, men legg ikke livet ditt på vent mens du prøver å finne ham.

# 7 Vær positiv. Så lenge du ser i riktig retning, er du bundet til å se den rette personen i horisonten snart nok. Ikke vær forhastet, og følg ikke på samme tid fordi du ikke daterer noen akkurat nå. Vær glad og leve ditt eget liv på dine egne vilkår.

Og husk, din lykke trekker glade mennesker til deg, mens negativiteten din lar deg omringe av elendige mennesker. [Les: 25 minneverdige leksjoner du alltid trenger å huske]

# 8 Vær stressfri. Gutter kan instinktivt gjenkjenne en jente som er stressfri. Evolusjon har trent en manns sinn til å kjenne ubevisst glade kvinner, og det har også manipulert sitt sinn for å finne stressfrie kvinner mer attraktive og seksuelt tiltalende. Så jo mer du er og jo mer du ler og har det gøy, desto større er oddsene for låsende øyne med den perfekte, kjære fyren som så mange jenter ønsker.

# 9 Åpne deg selv til verden. Nyt de små tingene. Du har bare noen timer i dag før det blir til i går. I jakten på å finne den rette fyren, må du ikke glemme at du mister verdifull tid på tvers av det du ennå ikke har.

Lag planer, gå ut og ha det gøy. Selv før du skjønner det, kan du møte den perfekte fyren når du minst forventer det, gjør noe du aldri har gjort før, på et sted du aldri har vært til tidligere! [Les: 30 subtile, åpenbare og veldig flørtende flørtende tips til jenter]

# 10 Forvent noen fallgruver. Vel, la oss innse det. Livet er ikke alltid perfekt, og de fleste av oss må kysse noen frosker før de møter den perfekte kjæresten.Nå, ikke hver dato du går til, kan ende i en eventyrlig romantikk. Vær realistisk, men optimistisk samtidig. Krit dine dårlige datoer som opplevelser, og ser frem til et nytt potensial og en ny dag i ditt spennende og eventyrlystne liv!

# 11 Vær den beste du kan være 24/7. Har du noen usikkerhet om deg selv? Prøv å fikse dem, i stedet for å gjemme dem under et falskt slør av tillit. Se ditt beste, kle deg ditt beste, og føl deg best. Du vet aldri når du kan støte på drømmen din! [Les: 12 virkelig viktige ting, gutter som i en jente i tillegg til hennes utseende]

# 12 Ikke falsk din personlighet. Du er den du er, så skjul ikke ditt sanne selv fra gutta du møter. Hvis det er noe du ikke liker om deg selv, jobbe med det og bedre deg selv, så du kan føle deg feilfri fra innsiden ut. Men hvis det er noe du absolutt elsker deg selv, ikke skjul det bare for å ta en fyr.

# 13 Weed ut negativene. Hva får deg til å føle deg usikker eller usikker? Ikke gjem deg selv fordi du føler at du ikke er god nok til verden. Å være vakker er ingenting annet enn en sinnstilstand!

Elsk deg selv, og hver gang du finner en oppfattet feil i deg selv, må du forbedre deg selv. Å gjemme deg bort fra verden vil ikke fikse eller forandre noe. I motsetning til verden vil derimot gi deg motivasjonen til å være det beste du kan være. [Les: 13 fysiske tiltrekningstips for å se seg, vei varmere umiddelbart!]

# 14 Din Mr. Perfekt. Ikke bygg en sjekkliste og lukk døren til alle andre enn de som passer din ide om en perfekt mann. Husk at du leter etter at noen skal leve med resten av livet ditt, og noen ganger tar det mer enn noen få sjekker og krysser for å virkelig forstå ingrediensene i et perfekt liv, for nåtiden og fremtiden.

# 15 Ikke haste inn. Når du møter en fyr som virker perfekt, kan du ikke unngå å kaste deg hjelpeløs inn i armene hans, men unngå å falle hodet over hælene for tidlig. Hvis en fyr finner det for lett å vinne ditt hjerte, kan han også miste interessen for deg like lett. Du trenger ikke alltid å spille hardt for å få, så lenge du fortsatt har kontroll over ditt eget hjerte til dere begge kan bli bedre kjent med hverandre.

Gutter blir ikke alltid forelsket på samme måte som jenter gjør, og en fyr vil legge større prioritet på å få en jente til å like ham, i stedet for å bare falle hodet over hæler for henne i utgangspunktet. [Les: Hvordan menn virkelig blir forelsket - De 7 stadier av kjærlighet til gutta]

Så ta deg tid, og sørg for at dine dommer ikke er oversvømmet av din kjærlighet til en fyr, og prøv å forstå ham bedre. Tross alt kan du oppleve et skip i hjerteslaget ditt i et blunk, men hjerteslag tar mye lenger tid å helbrede.

[Les: 16 dating tips for jenter å blende din date hver eneste gang!]

Hvis du føler at du er overveldet av kjærlighetens kompleksitet fordi du fortsatt er singel eller bare går inn i et nytt forhold, behold disse 15 viktige forholdstipsene for kvinner i tankene. Det vil hjelpe deg mye mer enn du tror.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar