15 Easy Conversation Startere med en fyr du liker

Leter du etter måter å chatte opp en fyr uten å gjøre det klart? Bruk disse 15 sikre og gode samtale forretter med en fyr og se hvor lett det kan bli.

Som jente er det ganske enkelt å få noen fyrs oppmerksomhet.

Nesten hele tiden, alt du trenger å gjøre er å se på fyren du liker.

Men til tider, den fyren du er interessert, har kanskje ikke lagt merke til deg ennå.

Eller det kan være et blink og savner møte der dere begge knapt har noen få minutter til å gjøre noen trekk.

[Les: 20 grunner til at en fyr kanskje aldri liker deg tilbake]

Og på andre tidspunkter kan fyren du liker bare være for sjenert til å gjøre en sterk tilnærming, det som du ser så søt og skremmende på samtidig.

Omstendighetene når en fyr ikke kommer til å trekke seg, kan være mange, varierende hele veien fra for mange mennesker rundt til frykten for å bli knust av deg.

Men hvis du velger å, kan du snu ting i din favør ved å gi fyren muligheten til å snakke med deg.

[Les: Smarte måter å få en fyrs oppmerksomhet under noen omstendigheter]

Samtale starter med gutta

Samtalestartere kan være enkle. Men hvis du kommer for sterk eller gjør det altfor åpenbart at du liker en fyr, finner du at fyren du liker kan begynne å spille hardt for å komme med deg!

Hvis du virkelig ønsker å gjøre et trekk på en fyr og starte en samtale med ham, prøv å spille et subtilt spill og ikke la ham føle at du er mer interessert i ham enn han er i deg.

Det er en fyr ting. Hvis han tror han kan få en jente lett, vil han ta henne for gitt eller ta det så lett at det kan virke som om han ikke er interessert.

Men hvis du kan vekke sin interesse for deg, kan du snakke med ham og fortsatt få ham til å kreve oppmerksomhet.

15 enkle samtale forretter for en jente å bruke på en fyr

Hvis du vil spille det trygt og enkelt, og unngå å la ham få vite at du er interessert i ham eller slått av ham, bruk disse samtaleforetakene. De kan være åpenbare til tider, men disse samtaletips vil fortsatt gi deg full kontroll over samtalen.

# 1 Har vi møtt? Se på fyren du liker med et snev av falsk anerkjennelse, gå opp selvsikker og bruk denne linjen. â € œHi, jeg beklager, men kjenner du deg? Jeg føler at vi har møtt et sted, men jeg kan ikke plassere deg i tankene mine

Det er enkelt, og selv om mannen du liker, tviler på din anerkjennelse og dine intensjoner, må han stille noen få spørsmål i retur som vil føre til flere flere spørsmål for å få vite om dere begge kjenner hver annen.

# 2 Øyekontakt og et flørtende smil. Hvis dere begge sitter i et rom for en stund, kan dette være den beste måten å varme opp ting på. Exchange blikket nå og da, og se bort. Men donâ € ™ t være reservert. Vær varm og tilnærmet og smil nå og da for å la ham få vite at du er interessert i å snakke med ham.

Og bare for å gjøre det lettere for ham å gå opp til deg, la vennene dine være til side og gå forbi ham eller stå i en isolert plass som deg, og du prøver å ringe et par minutter. Hvis han er interessert, vil han definitivt si hei! [Les: 10 subtile øyekontakt flørting tips]

# 3 Kan du hjelpe meg med dette? Få en mann til å føle seg som en ridder i skinnende rustning, og han vil helt sikkert tro det er hans heldige dag! Planlegg dette skrittet framover, og som fyren du liker går mot deg, be ham om å hjelpe deg med noe.

Det kan være dine store poser, en bilbrudd, eller til og med hjelp til å åpne bildekselet eller plukke bilnøklene som ved et uhell har gått under bilen. Så lenge du takker ham med ditt søte smil, vil han definitivt holde seg for å fortsette samtalen.

# 4 Kan jeg bruke telefonen din? Opprett en nødsituasjon, og noen vil gjerne stå opp for å hjelpe deg. En av de enkleste samtalestarterne er telefontricket. Gå opp til fyren og spør ham om du kan bruke telefonen fordi telefonen er død. Bare for å få din handling til å virke mer ekte, fumle med bakpanelet på mobiltelefonen din på et sted hvor han kan se deg et øyeblikk før du går opp til ham.

# 5 Si noe til ham? etterfulgt av â € œOops, jeg beklager, jeg trodde du var noen andreâ € |â € Â Fortelle at du er veldig opptatt, trykk på han på skulderen, og begynn å snakke. Og akkurat som han vender seg, vises skremt og bruk denne linjen. Unnskyld ham for misforståelsen, men fortsett å spørre ham om hjelp ved å bruke noen av de andre samtalestarterne her, være det litt hjelp med posene dine eller noe annet. [Les: Hva å si til en fyr du liker å gjøre ham som deg tilbake]

# 6 Smil, og bruk fingeren. Se en fyr du liker? Utvekslingen flirter med ham en stund, og du kan også bruke vennenes hjelp til å gjøre det ganske tydelig at du er interessert i ham.

Når du føler at han er hekta på stjernespillet, gå bort fra vennene dine til et ensomt sted og se opptatt. Men se på ham, smil og gest til ham ved å krølle pekefingeren mot deg. Blush og lek coy, og ikke prøv å være bossy. [Les: 25 måter å se veldig søt ut]

# 7 Ville det være bra hvis jeg satt her? Dette er noe vi hører hele tiden, det være seg i bussen, toget eller til og med på flyplassen. Bruk denne linjen når du kommer opp til en fyr og sitter ved siden av ham.Men akkurat som du spør ham spørsmålet, blink ditt varmeste smil mot ham, så han vet at du er en varm og tilnærmet person. Og før du vet det, vil han prøve å starte en samtale med deg.

# 8 Jeg ville ikke gjøre det hvis jeg var deg. En perfekt linje å bruke når du ser en fyr mens du henger på et sted du er kjent med. Er fyren du liker å gjøre noe som han kan angre senere? Improvise og bare bruk denne linjen. Han fortsetter resten av samtalen.

# 9 Hvor kjedelig er dette! Eller hvor fantastisk er dette, eller hvor skrudd er dette! En av de beste måtene å starte en samtale med noen, er å bruke omstendighetene rundt deg. Bruk denne linjen hvis du sitter ved siden av fyren du vil snakke med, men sitter for nær å prøve å bytte blikk. Bare len deg mot ham, og si noe passende til ingen spesielt og lene deg tilbake. Du kan vende mot ham og smil hvis du vil. Han vil gjøre resten. [Les: 9 lurte måter å få noen fyr du liker å spørre deg ut]

# 10 Si hei og gå forbi ham. Eller bare smil. Dette er et rart trekk når det gjelder å snakke med en fyr du støter ofte på og føler kjemi med, det være seg i korridorene eller kafeteriaen. Når du skal gå forbi denne fyren, enten i en trapp eller en overfylt gang, ser du plutselig på ham, si "ja" og gå videre som du gjorde ingenting galt.

Ikke se tilbake eller gjør noe annet. Og neste gang du støter på ham igjen, sier du ikke noe. Bare blikk mot ham for et sekund. Hvis han har noen følelser for deg, vil han straks splitte seg inn i et bredt grin.

# 11 Dette er min første gang her. Jeg er tapt. Se clueless når du er på et nytt sted, enten et kontor eller et annet sted der det er potensial for å gå seg vill. Hvis en fyr du er interessert i er rundt, virke forvirret, gå opp til ham og bruk denne linjen. Ikke gå inn i forklaringer. Bare vent.

Og før du vet det, ville den dashing ridderen holde deg ved hånden og komme til din redning. [Les: Hvordan få en fyr til å legge merke til deg og falle for deg]

# 12 Gjør noe fall i nærheten av ham. Hvis du spiller dette bra, er det ingen måte han vil tro at det er en samtale-startrute. Når du går forbi ham, slipper du en penn ved et uhell, eller slipp din scrunchie i nærheten av ham. Så lenge han merker det, vil han umiddelbart plukke den opp for deg. Blits ditt søteste grin og takk for hans hjelp.

Du kan fortsette samtalen eller bare smile på ham. Selv om du ikke treffer en samtale første gang, kan du alltid snakke med ham neste gang du går forbi ham. Tross alt gir ditt lille triks deg en godt planlagt introduksjon.

# 13 Mens du handler. Dette kan være modig til noen, men når du er ute og handler, er det egentlig ikke mye tid til å chatte opp en fyr eller bruke en samtalestarter på ham. Hvis du fanger en fyr som glir på deg nå og da, bare hold opp to jenter tee skjorter mot deg og se på deg selv i speilet.

Og når fyren du er interessert i blikk mot deg, løft de to t-skjortene høyere og løft øyenbrynene litt på en spørsmålstegnende måte. Hvis han ønsker å leke sammen, vil han definitivt hjelpe deg med å velge, og slå en samtale.

Og selv om han ikke gjør et trekk for å snakke med deg, har du ingenting å tape. Tross alt, spurte du egentlig bare ham om hans mening? Nei, du så bare på speilet, werenâ € ™ t du ?!

# 14 I en kø. Hvis du står i et overfylt sted eller i en lang linje, bør du pusse ham ved et uhell mens du plukker opp noe. Og når han vender seg, se på ham, smil og unnskyld. Du har satt ballen i bevegelse. Alt du trenger å gjøre er å se varm og tilnærming, og han vil definitivt snakke.

# 15 Si det rett. Exchange blikket med fyren i noen minutter til du vet at han også er interessert i deg. Gå opp til ham når han er alene, og bare si "ja" eller noe som "Jeg ser deg har sett meg" [Les: Hvordan knytte seg til en fyr og gjør det på den riktige måten]

Det er smigrende og setter noen fyr på et vanskelig og lykkelig sted, men overstyr det ikke eller si noe for seksuelt. De fleste gutta tar det veldig enkelt hvis en jente gjør et ganske dristig trekk. Og nesten alltid, de har forventninger i tankene og behandler deg som et objekt hvis du gjør en åpenbart seksuell bevegelse. [Les: Hvordan menn blir virkelig forelsket]

Og der har vi det, jenter, starter 15 veldig enkel samtale med en fyr som vil definitivt jobbe til din fordel. Bruk disse tipsene, og du vil se hvor lett det kan være å chatte opp noen fyr du liker.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar