15 fantastiske grunner til at små brystene er vakkerere

Enten du er en A-kopp, en B-cup, eller evig i treningsbrosjetrinnet, er det fortsatt verdig ros og takknemlighet å ha små bryster!

Størrelse spiller ingen rolle med mindre vi snakker om hjerter. Hvis du ikke kan elske kroppsdelene dine, hvordan skal du elske noen andres kroppsdeler? Likevel forklarer felles snakk ideen om at menn foretrekker store bryster.

Siden de var babyer, ble menn lært at sann lykke ligger i flasker og bryst. Menns forhold til brystene starter dagen han er født, og det er et forhold fullt av både tillit og nød. Brystene gir bokstavelig talt liv. Ryktet har det som de fleste menn er megalomaniacs * de er i storhetskulten - de kjøper store TV-skjermer, store telefoner, store biler, etc. *, men selv om det er sant, bør du ikke være besatt over deres besettelser. Det viktigste er å føle deg komfortabel i din egen kropp.

Brystene er bryst, og uansett hvor store eller små de er, bør du ikke validere ditt autentiske selv basert på størrelsen på kroppsdelene dine. Hvis din spesielle noen skal evaluere deg basert utelukkende på det, vel, antar jeg at han ikke er så spesiell.

Unge jenter som ikke ble besøkt av boobefesten, kjemper for en kamp for selvtillit fordi de tror at deres bryster ikke er store nok til å tiltrekke seg potensielle partnere, noe som ofte fører til å sette vev i bras eller å ha sex uten å ta toppstykket av . Hvis du var eller er du fortsatt blant disse kvinnene, bør du ikke la din antatte underlegenhet spille hovedrollen i den romantiske filmen i livet ditt. Du må trekke opp spillet ditt og eie kroppen din, hver for seg. [Les: Boob snakk - ja, brystene dine er helt normale!]

Hvorfor bør du elske dine små bryster

For bedre å forstå hvorfor store bryster er ikke alle og alle sammen, er her 15 gode grunner til at småbrystene er virkelig kjempebra, og hvorfor du burde være stolt av begge.

#1 De er så søte. De er egentlig. Når de avsløres, ser små bryster ut som kirsebær, og hvem liker ikke en kirsebær på toppen? Ryddig, petit og klar til å nippe.

# 2 De er faste. Du trenger ikke å bekymre deg for at booben din ikke lytter til kroppsspråket ditt, rister som gelé, eller kikker ut av bHen din. Du kan stole på brystene dine. De gjør også at du ser mer svelte og slank ut.

# 3 Menn ser alltid deg i øynene. Du vil ikke virke vulgær i folks øyne, og det er større sjanse for øyekontakt enn øyekontakt. Små bryster er kjent som "politisk korrekte bryster", noe som gjør en kvinne mindre objektivert.

På den annen side er forspenning mot kvinner med store brystformer mettet med stereotyper om deres fortid, deres seksuelle preferanser og promiskuitet. Effekten av store bryster kan være gunstig i et jobbintervju, men hvis du skulle gå på en første date og fyren bare var koblet til dine to gals, ville det sikkert være irriterende. Alt dette sparer deg for tonn frustrasjon. Bonuspoeng: Byggearbeidere vinner ikke på deg på gata! [Les: 9 lurefulle måter å få boobene dine til å merke uten å bli søppel]

# 4 Små bryster er gode for selvtillitstrening. Selvtillit er speilet for mental helse. Ser i speilet og elsker dine nakne bryster kommer til å reflektere over dine relasjoner også. Å overvinne dine usikkerheter vil gjøre ditt nåværende og fremtidige forhold mer ærlige, betydelige og oppfylle. Når noen slår på deg, er grunnen bedre fordi han liker hele deg, og ikke bare noen av dine deler. [Les: 8 trinn for å få kroppen din tillit tilbake i soverommet]

# 5 De er en stor stimulansskatt, full av overraskelser, og overfølsom for berøring. Små bryster er et våpen hvis han holder det riktig, og din overfølsomhet tjener som en utløser. Under petting eller faktisk samleie har partneren to medskyldige i forbrytelsesscenen, og dreper deg mykt med orgasmisk nirvana. Ta det, store bryster!

# 6 Det er enklere å se elegant ut. Små bryster, fin flannel, ingen utilsiktet unbuttoning. Selv når du bestemmer deg for å knytte en liten bit, vil det ikke virke som en intro til en hardcore pornofilm, og menn vil fremdeles være sulten etter en smakfull klyvning. [Les: Den virkelige grunnen til at menn er så gale om små boobs og alle slags bryster]

For å holde stilen polert, kan du bruke skjorter og kjoler uten stropper. Tenk deg å trekke av et voldsomt antrekk og tenke på deg selv: "Min Gud, hvorfor må jeg sette på disse stygge gjennomstroppene?" Heldigvis behøver du ikke.

# 7 Små bryster er en rustning fra vanskelige samtaler. Folk vil ikke be om tillatelse til å berøre dem eller spørre overflødige spørsmål som, "Er de egentlige?" Eller "Er de vannmelonene?" [Les: 8 måter å vite om en jente s boobs er falske]

# 8 Du kan gå til stranden med familien din. Du kan bare slappe av mens du soler, og ikke være super bevisst på at faren din føler seg ubehagelig når hver eneste mann er salivating over bikini-boobene dine.

# 9 Du kan gå uten bH. Stor fordel. Vi vet alle hvordan sommeren kan være vanskelig og ubehagelig, spesielt når det er varmere enn de nyeste bildene av Zac Efrons nakne torso. Du er knapt iført din sjel, bare forestill deg om du også hadde på seg en stram bh.Dessuten vil kjæresten din bli slått på når han ser deg så uformell og uhindret.

# 10 Du kan hoppe uten at brystene dine hopper sammen. Du kan løpe, svømme, gå på treningsstudio, sykle, gjøre yoga, eller delta i noen idretter uten at de står i veien og uten å måtte ha de stygge, komprimere sportsbraser. Arbeide krever kraftig motivasjon, noe som ikke vil være lett å pleie hvis du hadde to store jenter som hindrer nesten hvilken som helst øvelse.

# 11 De er ikke saggy. Ikke nå, ikke når du føder tre barn, ikke når du blir en vakker bestemor. Gjennom årene forvandler en kvinnes kropp, med de fleste av disse forandringene støttet av tyngdekraften - alt begynner å falle ned.

I pubertet vokste ikke brystene dine så mye som du eller dine high school crushes ville ha likt dem, og det kan ha plaget deg mye. Men gradvis vil du lære å være takknemlig for dem. Minst denne delen av kroppen din vil konfidensielt delta i et oppdrag for å få deg til å se yngre ut i de senere årene. [Les: 15 super enkle måter å holde deg sexy i alle aldre]

# 12 De er ikke utsatt for stria. Når du får noen få pund, oppdaterer vevet ditt en ny estetisk funksjon - stria. Men siden du ikke eier mye ekstra hud eller ekstra fett i ditt område, vil det ikke ha stria. Det betyr at du ikke trenger å bry deg med å sette på balsamer og kremer, og dekker deg på stranden, takket være dine stria-frie tvillinger!

# 13 Du kan skje kjæresten din uten deres majestet i mellom. I de moderne tider med progressiv likestilling er kjønnsrollene mer fleksible innenfor et forhold. I stedet for å beklage over ballonger du aldri har hatt, bruk dine fysiske disposisjoner til å utfordre tradisjonelle sovestillinger, og vær en stor skje hver gang en gang.

# 14 Du kan nyte klemmer til det maksimale. Spesielt super sterke som kan knuse all den skuffelsen du har mot dine bryster. [Les: 11 morsomme og fascinerende fakta om bryster]

# 15 Det er mange andre fordeler å ha små bryster! Din rump kan få mer oppmerksomhet. Du kan sove på magen din. Din rygg gjør ikke vondt. Du burde være glad du aldri plukket opp bagasjen din fra den genetiske terminalen.

Ordet hun starter med a shhh av en grunn - den kvinnelige manifestasjonen ble skapt med en sensuell hvisking. Uansett om hun har en stor rumpa, en stor nese, en liten midje eller små bryster, er en kvinne en magisk skapning, så vær stolt av din kvinnelige figur, uansett størrelse eller form det kan være!

[Les: 8 enkle måter å elske kroppen din uansett størrelse]

Nå som du har innsett det er mange estetiske, personlige, fysiske, sosiale og pragmatiske fordeler ved å ha små bryster, fortsett og gratulere deg med en daglig mental påminnelse: Å være flatt er smigrende. Tross alt er det ingen små bryster, bare hender for store.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar