14 ting du ikke vet om å være foreldre til du blir en

Ja, bøkene er veldig hjelpsomme (også litt skremmende), men ingenting kan fullt ut forberede deg for de første månedene med en nyfødt.

Ta alt du tror du vet, og skru det opp og ned. Det er ditt nye liv som en mamma. Her er noen ting du bare kan forstå etter at baby kommer hjem ...

Å forlate huset er plutselig en militær operasjon

Husk de dagene når du vil være oppe og på dem på fem minutter flatt, ubekymret og glad som en lark? BORTE. Nå ser du på en to-timers forberedelsestid, minimum. Få babyen klar, pakke skiftveske, se etter ekstra bleier, ryd opp babyen etter at babyen kaster seg opp, få barnet klar igjen, se etter våtservietter, se etter telefon, dra kam gjennom håret ditt, ryd opp babyen etter at babyen trenger en bleieendring ... å, la oss bare være hjemme idag.

Du vil bli en West End-stjerne

Synger er alle nye mors favoritt ting, selv om hun ikke kan bære en melodi i en bøtte. Du vil finne deg selv spontant å synge til baby i badekaret, ved sengetid, naptime, måltider, når som helst er det tårer. Fordi hvis noen linjer fra en dårlig Westlife-sang får deg et lykksalig smil og en gurgle, vil du gjerne gå opp til mikrofonen.

Husarbeid er et fjernt minne

Et sted for alt og alt i sitt sted ... som vanligvis ligger på gulvet. Du trenger hjelp, og mye av det. Hvis budsjettet tillater, får du en renser og stryketjeneste, og hvis det ikke gjør det, vennligst familie og venner fordi når baby kommer, er det som om huset ditt er en snøklart som bare fikk en god riste.

Du må være voksen nå

Det er ingenting som fødsel for å få deg til å føle deg som en fullverdig voksen. Og det betyr å sortere ut fornuftige ting som testamente og livsforsikring. Squaring alt det bort betyr at du stopper å torturere deg selv med de irrasjonelle "hva skjer med babyen hvis jeg faller ned en brønn ...?" Spørsmål.

Hver eneste klær i huset vil bli dekket av syke

Selv de i garderoben din som du ikke har slitt i to år. Det er en av de store uløste mysteriene i morskapet: hvordan kom det med flekker der? Babyer er stealth våpen når det kommer til oppkast. Heldigvis vil du være glad for å bære din klebrig, icky patches som et æresmerke.

Hangovers er 100% verre

To små glass vin å slappe av etter at den lille kjære gikk i seng, det var alt det var. Og nå spiller et brassbånd i hodet ditt, og du er i desperat behov for frityr, to paracetamol, total stillhet og en veldig lang nedgang. Lykke til med det.

Du vil få venner hvor du enn går

Å bli forelder er som å få et VIP-pass til hver kul klubb i byen ... så lenge det er parken eller Tumble Tots. En av de beste bivirkningene av morskapet er at det er lett å lage nye mamma-venner når du kan binde over lekkede brystvorter, barnevansker og søvnopplæring.

Babyer kommer med mer kit enn den internasjonale romstasjonen

Plutselig ser huset ditt ut til halvparten av størrelsen det pleide å være. Buggies i gangen. Baby bouncer i døråpningen. Reise barneseng og bilsete. Moses kurv og skiftematte. Leker overalt. Tepper og onesies så langt øyet kan se. Løsning? Større hus, vær så snill.

Din ide om megtid er tre minutter alene i loo

Oh, dagene med spa-besøk og salongavtaler, lange lunsjer med jentene og stearinlysbadene med den siste Marian Keyes. Når du er en ny forelder, kryper det som du ler med meg, tiden til små behandler og lykkelige belønninger, som å skrape sjokoladefordøyler i munnen mens du står opp på kjøkkenet for ikke å forstyrre naptime.

Du vil se familien i et helt nytt lys

Gjør deg klar for dynamikken til å endre seg når mamma blir en bestemor fordi du plutselig vil forstå alt ofre og hardt arbeid hun har satt i barndommen din. Og det er fint (pluss litt av et sjokk). Å se at familien blir forelsket i babyen din, er en av de største gleden ved å være en ny mamma.

Bekymring vil bli din nye hobby

Du vil begynne å sjekke næringsverdien av hver mat i supermarkedet. Du blir "sikkerhet først" om alt. Du vil ønske å ta vare på helsen din, så du vil være rundt så lenge som mulig for familien din. Du vil til og med bli seriøs om besparelser (tross alt går babyen til universitetet en dag, ikke sant?)

Alle - og vi mener alle - vil kjøpe søte klær for bubben din

Det er bra, fordi babyer vokser som ugress, men også ikke bra, fordi noen ganger vil disse klærne være heslige, og du må glemme og si takk og kle baby i det antrekket hver gang de kommer til å besøke. Og små stretch jeans og Barbie-rosa corduroy baseball caps er ikke et godt utseende på noen baby. Ikke engang en så søt som din. Beklager.

Du vil aldri se nyheten igjen

Glem rolig og bla gjennom søndagspapirene og heng med de viktige hendelsene på dagen på News at Ten (for en start, det er to timer etter sengetid). For de første par månedene av foreldreskap, lever du i World of Baby, og det betyr en nyhetssignal. Det beste du kan håpe på er en lynrask sjekk av Twitter og skanning årlig mags på GP-operasjonen. Jaja.

Du må gi slipp på "perfeksjon"

Å bruke £ 900 på en fancy barnevogn vil ikke gjøre babyen vokse opp for å vinne Nobelprisen. Etterlater ham å gråte seg til å sove noen ganger, sannsynligvis vil han ikke gjøre ham til en skummel ensom. Og iført unironed babygros vil ikke føre til år med dyre terapi. Du gjør det beste du kan. Alt er fint. Noen få snarveier vil ikke skade. Nyt turen, fordi denne dyrebare tiden vil være borte i et blunk.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar