14 ting å gjøre med din nye Fitbit Ionic

Fitbit Ionic er herlig enkel å bruke, og selv om det er din aller første treningssporing, vil du sannsynligvis få tak i de fleste av funksjonene i løpet av få minutter. Men hvis du virkelig vil få mest mulig ut av det ioniske, er det flere trinn verdt å ta, noen som ikke er så åpenbare. Dette er disse trinnene.

1. Legg til dine favorittøvelser

Du kan ha opptil sju sportsmoduser som er lett tilgjengelige på ionisk, men du trenger ikke å holde fast ved standard septet som enheten kommer lastet med. Bytt ut en av standardalternativene, og du vil kunne legge til andre moduser som kampsport, pilates eller kretskurs.

2. Velg ditt Watch Face

Den ioniske gloriously klare skjermen er en glede å se på, spesielt hvis du aktiverer det riktige klokken. Du kan velge en stat-laden som gir all info om din daglige aktivitet, eller noe morsommere som et virtuelt kjæledyr, som lar deg mate solbriller-iført hunden Titan (eller andre, som Timmy nedenfor) behandler via trinnet ditt telle. Gå til Fitbit App Clock Faces seksjonen for å gjøre ditt valg.

ANBEFALT: Fitbit Ionic Fitness Tracker Hands-On Review

3. Sett ditt primære aktivitetsmål

Et aktivitetsmål er bare nyttig hvis det er oppnåelig og noe du egentlig bryr deg om. Hvis 10 000 trinn ikke gjør det for deg, må du endre målet ditt i Fitbit-appen. Hvis du er syklist, kan for eksempel aktive minutter være et bedre mål, fordi det er vanskelig å rakke opp store trinntall når du pedaler.

4. Aktiver kjøreoppdag

Dette er en veldig smart ny funksjon på ionisk. Når Run Detect er slått på (du kan gjøre dette ved å velge innstillingsskjermen på Run-siden i treningsprogrammet på Ionic) kan du starte en løp hvor og når du vil uten å trykke på en knapp, og den ioniske vil brenne opp GPS og begynn å spore den automatisk.

5. Sorter meldingene dine

Den joniske vil automatisk motta samtaler, tekster og kalenderhendelser, men for meldinger fra bestemte apper må du sette dem opp i Fitbit-appen. På dag ett, kan det hende du finner ut at det ikke finnes apper å velge. Det er fordi de ikke vises før du har konfigurert din ioniske og mottatt et varsel fra den appen på telefonen din. Jo, det er litt av en faff, men i hvert fall nå som du vet at du ikke vil tilbringe juledag, fordi din ioniske ikke fungerer.

6. Last ned noen apper

Fitbits tredjeparts app-marked er ikke spesielt godt utviklet (ennå), men det blir bedre. Vi anbefaler at du overfører Fitbits mønster-matchende spill Think Fast; Drink Counter, som viser deg (omtrent) når du har nådd din alkoholgrense for dagen (en jule essensiell); og New York Times overskrifter app.

ANBEFALT: Den beste helse og fitness Apps

7. Velg dine intervaller

Intervallets sportsmodus på Ionic er egnet for enhver form for aktivitet (løping, sykling, hoppekontakter) - du må bare stille inn tidene du jobber og hviler på, da vil den ioniske buzzeren holde deg på sporet for å holde deg på sporet under økt. Du kan ikke gjøre dette på selve enheten selv - bare gjennom Fitbit-appen på telefonen. For å unngå skuffelse i treningsstudioet når telefonen er i skapet, anbefaler vi at du stiller det til Tabata-protokollen: 20 sekunder med arbeid etterfulgt av ti sekunder med hvile, gjentatt åtte ganger. Mens du er i det, snu vibrasjonene til sterk i innstillingsmenyen på ionisk fordi hvis du gjør Tabata riktig, kan du kanskje savne en mildere buzz som forteller deg hvile.

8. Konfigurer aktivitetsskjermene dine

Standardskjermen for aktiviteter som løping viser tre statistikker: to som er løst (øverst og nederst) og en i midten som du kan bla gjennom for å vise annen info. Du kan justere hvilken fast statistikk du har, og hva info viser i midten. Hvis du bare vil ha hjertefrekvens, nåværende tempo og gjennomsnittlig tempo for å kjøre, kan du for eksempel fjerne andre statistikker som kalorier, slik at du bare ser de som betyr noe for deg uten å måtte sveipe uendelig gjennom hele partiet.

9. Gjør alltid på beslutningen

Under en treningsøkt er det veldig nyttig å kunne se statistikken din til enhver tid, i stedet for å bla på håndleddet og vente på at skjermen skal slå på, spesielt for sykling eller løping utendørs når du ikke vil tilbringe et sekund lenger enn du må stirre på en skjerm i stedet for hva som er rundt deg / i veien. Dette gjør imidlertid batterilevetid, så avgjøre hvilket som er viktigere for deg og juster alltid innstillingen for alltid på skjermen for hver sportsmodus på den joniske i seg selv.

10. Overfør noen tunger

Du må koble ionisk inn til datamaskinen og laste ned Fitbit-skrivebordsprogrammet for å legge til musikk og podcaster. Det tar litt tid å sortere alt ut, så planlegg om en halv time på julaften ettermiddag for å legge til dine favoritt treningslåt mens alle andre snoozes av lunsj.

11. Prøv Fitbit Coach

Fitbits nye tilpassede treningsapp Fitbit Coach kyster £ 38,99 per år, så det er godt at du kan sjekke om du anser det som et verdig utlegg ved å prøve de tre gratis guidede treningene på den joniske første. Det kan være noe du vil gjøre en gang og aldri bry deg med igjen, eller det kan bli den sentrale søylen i hele treningsregimet.

12. Bestem hvor avslappet du vil være

Det er verdt å bruke Relax - Fitbits guidede pusteapplikasjoner app - en gang imellom eller til og med hver dag, fordi det er en tidskrevd metode for å koble deg selv ut. Før du gjør det, klikker du innstillingsverktøyet i appen og velger hvor lenge du vil at økten skal være.

13. Sosialisere

En av Fitbits store styrker er dens massive brukerbase, og sjansene er noen av vennene dine og familien vil også få en Fitbit denne julen for å bli med de mange andre som allerede har en. Legg til dem i Venner-delen av appen, og du kan konkurrere for å se hvem som er mest aktiv - det er flott motivasjon til å holde seg i bevegelse.

14. Registrer deg for New York Marathon

Ikke den virkelige. Ta en titt på Utfordringer-fanen i Fitbit-appen, og du kan registrere deg for å fullføre avstanden til New York Marathon, eller en av flere turer rundt Yosemite National Park, gjennom din daglige aktivitet. Fortsett å sjekke inn for å sjekke fremdriften din og låse opp fantastiske 360 ​​° bilder av Sierra Nevada og Big Apple midmaraton.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar