14 ting å gjøre med din nye Fitbit

1. Lengre batterilevetiden

Ganske mye det første du bør gjøre, er å slå av synkronisering hele dagen i kontobladet. Du trenger ikke å synkronisere hele tiden hele dagen, og binning fra enheten din vil forbedre batterilevetiden betydelig.

2. Opp nøyaktigheten

Det er to enkle måter å sørge for at infoen du gir din Fitbit er så skarp som muligens. Først må du sørge for at du har fortalt enheten om du har det på håndleddet av din dominerende eller ikke-dominerende hånd (hvis du har høyre hånd, er din høyre den dominerende). Deretter sorterer du ut stridlengden. Fitbit vil automatisk estimere dette for deg, men her er hvordan du kan sørge for at det er på rett spor: måle avstand og telle antall trinn som tar deg for å dekke det, sørg for at du treffer minst 20, så del avstanden ved trinnene dine. Juster deretter tallet til det resulterende nummeret ditt i fanen Konto.

3. Pass på at du aldri savner en stat

En rask og viktig for alle du glemsom typer der ute. Tenk deg skuffelsen ved å rakke opp noen alvorlige skritt uten din Fitbit på håndleddet ditt og miste all den dyrebare innsatsen. Å, skrekk! La aldri det skje ved å sette opp MobileTrack - en funksjon som gjør det mulig for telefonen å logge aktiviteten din, selv om trackeren din er ladet opp / ned på sofaen. Det er litt mindre nøyaktig, men bedre enn ingenting, eh?

4. Finn dine best mulige venner ved å synkronisere til Facebook ...

En av Fitbits største trekk er dens enorme samfunn, noe som betyr at det er en stor sjanse for at vennene dine allerede er på det (eller er i ferd med å bli med som deg). Finn ut hvem andre rocker en Fitbit på håndleddet deres ved å synkronisere appen til Facebook, for da kan moroa virkelig begynne.

5. ... Og Bombard dem med utfordringer

Mates samlet, nå er din sjanse til å ødelegge dem! Beklager, tydeligvis mener vi "invitere dem til en rettferdig og vennlig utfordring som tar del i den virkelige seieren". Ja det. Sikker. Ah, hvem prøver vi å gifte deg? Den virkelige grunnen til å dele statistikk og nye utfordringer - som de fleste trinnene per dag - med din nærmeste og kjære, er å pummel dem inn i bakken og glemmer uutholdelig om seieren din.

6. Synkroniser din MyFitnessPal og Strava

Fitbit er en elsker, ikke en hater. Det aksepterer andre treningsprogrammer, som RunKeeper, MyFitnessPal og Strava, og er mer enn glade for å synkronisere og dele informasjon med dem, og dermed skape en stor, lykkelig fitnessfamilie. For en fullstendig liste over apper, vil det bli kompis med, se Fitbit UKs partnerskapsside.

7. Planlegg en tur til Yosemite

Bored til death med din ukentlige 5K til slutten av parken og tilbake? Syk for å se det samme gamle landskapet og andre panting joggere? Vil du ha noe forfriskende? Fitbit vet du gjør. Det er derfor det er utviklet Adventures - en virtuell virkelighet smarttelefon tur til å ødelegge globale destinasjoner. Velg en av ruttene - for eksempel en sti i Yosemite eller New York Marathon - fra skjermbildet Adventures og på bestemte milepæler vil du låse opp 360 ° panoramautsikt. Stopp for en pust og nyt naturen.

8. Skann alle strekkoder i kjøleskapet

Vel, hva skal du gjøre på Boxing Day? Se Alv en gang til? Polsk av grisene i tepper? Tilbring "kvalitet" tid med familien din? Vær så snill! Dette er hva du skal gjøre (for en god fire minutter, minst). Fitbit er så opptatt av å gjøre diettsporingen så enkel som mulig, slik at den kan slå telefonens kamera til strekkodeskanner, noe som betyr at når du har snappet matemballasjen, kan den automatisk logge alle ernæringsmessige opplysningene dine for å holde deg oppdatert om kaloriinntaket ditt . Har du plass til en annen hakkepinne før du tapper inn i det røde? Det er bare en måte å finne ut: zaaap!

9. Start en matplan

Du vet poengsummen hvis du har dabbled med MyFitnessPal, men hvis ikke, vil Fitbit matplan la deg sette en dato for å treffe en målvekt, og gi veiledning om hvor mange kalorier du skal spise hver dag. Det vil også gi live sporing når du har startet, slik at du kan justere om du har vært for ambisiøs. For å starte må du kjenne din nåværende vekt og bestemme målvekten din og planintensiteten (jo mer intens, desto større er reduksjonen i kaloriinntaket). Ta en titt på Fitbits matplan for mer veiledning og informasjon.

10. Logg inn vanninntaket ditt

Hver eneste kjemisk reaksjon inne i kroppens celler krever vann, så chugging nok H20 er enormt viktig. Fitbit ønsker å holde deg hydrert, og lar deg logge og sette et mål for vanninntaket. Bare trykk på vannflisen på instrumentbrettet for å komme i gang.

11. La det sende deg til å sove

Hit snooze på gitteret iPhone morgenalarm - for godt. Fitbits våkne anrop stole ikke på lyden av en sirene eller haunting radar bleeps for å få deg ut av sengen; snarere vil det forsiktig vibre håndleddet til du kommer inn i levendes land. Men appens kuleste søvnrelaterte funksjon må være Sleep Schedules. Denne vil gi deg tilpassede søvnmål basert på dataene din har samlet rundt din sengetidvaner og deretter skyldfølelse-tur deg til å få en tidligere natt hvis du trenger å få mer søvn. Hvorfor skal du la det gjøre det? Vel, Fitbit forskning tyder på at brukere som får syv til åtte timers kip en natt har et langt lavere BMI enn de som bare får to eller tre.Så det er grunnen til å sove mer alvorlig.

12. Sett inn en ladepåminnelse

Sett en påminnelse om å holde din Fitbit pålagt hver femte dag eller så, og aldri lider av katastrofen for å løpe ut av juicen i midten av joggen. Stol på oss, vi har vært der og vi vil aldri gå tilbake. Noen gang.

13. Tilpass ditt betjeningspanel

Hit Edit i øverste venstre hjørne av appen, og skjul eventuelle data du ikke er opptatt av, for å gjøre Fitbit-opplevelsen så effektiv som mulig. Dra deretter beregningene til du er fornøyd med bestillingen. En fem minutters jobb, men en tilfredsstillende.

14. Ta en alvorlig Chill Pill

Dette er en som alle dine stolte Fitbit Charge 2-eiere kan nyte. Og vi mener virkelig, virkelig nyt. Relax-funksjonen tar sikte på å senke blodtrykket, redusere stress og redusere angst med to- eller fem-minutters pusteøvelser i en enhet som burde få deg til å føle deg frisk og rolig. Ja, det har virkelig potensialet til å forandre morgenpendelen til det bedre.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar