14 Fysiske utfordringer som alle i 30-årene burde kunne gjøre

I den mest grunnleggende av nøtteskall kan fysisk kondisjon måles ved hvor raskt du kommer ut av pusten, hvor sterk du er og din fleksibilitet. Med dette i bakhodet fikk vi tak i noen eksperter innen man-beasting og fellesbøyning for å finne ut hva den gjennomsnittlige fyren burde være i stand til hvis han regnes som en anstendig form.

Alex Backhouse (alexbackhouse.com), trener av UFC-idrettsutøvere, musikere og advokater, regner med at alle 30-somethings burde kunne trekke seg av.

1. Spreng opp tre fly av trapper uten å føle at du kommer til å puke

via GIPHY

tester: kardiovaskulær utholdenhet, benkraft

Legg det opp 70 trapper så fort som mulig. Hvis du føler deg OK, gratulerer, er du ikke en komplett spud. Et brutalt sannferdig mål for både bein og hjertekraft, blir det ikke mye mer pinlig enn å måtte ta pusten på toppen av noen få trapper foran folk.

ANBEFALT: Ta trappene

2. Bust ut med minst 30 pressemeldinger på et minutt

via GIPHY

tester: kraft (genererer maksimal styrke i eksplosive bevegelser), utholdenhet

Fortsatt føle seg ung og trendy, utforske verden av Instagram #fitspo? Vel, du er ikke så ung og trendy å ta den tilbake til den gamle skolen. Press-up-testen er treningsekvivalenten til den militante 70-årige PE-læreren: uforgivende.

Her er Backhouse press-up standarder:

  • Mindre enn 10: din mor ville forkaste deg
  • 10-20: Piss-fattige
  • 20-30: trenger arbeid
  • 30-50: ikke så loslitt
  • 50-70: atletisk
  • Mer enn 70: Er du sikker på at du gjør dem ordentlig?

3. Fullfør med minst en halv pistolkvoll uten å se ut som om du er i ferd med å falle av en tightrope

via GIPHY

tester: benstyrke, balanse

Definitivt så intens som det høres ut. De fleste vil komme omtrent halvveis ned før de må gå tilbake til stående. Eliten blant oss vil røre deres rumpe til hælen, og deretter pumpe seg jevnt opp uten å våkne overalt. Bare å slå 70% av den fulle knebøyen, teller styring og benstyrke, som du tydeligvis har i overflod ... ikke sant?

ANBEFALT: Forbedre balansen din

4. Stå opp fra en sittestilling og straks sprut 50 meter på under 10 sekunder

via GIPHY

tester: hastighet, reaksjonstid

Ikke late som du ikke så på tatt og tenk "Ja, jeg kunne definitivt redde datteren min hvis det skulle være". Beklager å være bringer av dårlige nyheter, men med mindre du kan jage ned en haug med svært motiverte menneskehandlere på et øyeblikk, merker du deg selv. Selv om adrenalin vil kjenne deg gjennom noen skader i virkeligheten, må du sørge for at du har en god dynamisk oppvarming før du prøver dette. Selv Liam Neeson kan ikke jakte på ekkel typer med en revet quad.

Gutta på søsters tittelen Men's Fitness tilbringer mesteparten av dagen på kontoret, og resten av det henger ut med verdens kuleste treningseksperter i verdens kuleste treningssentre. Her er deres musings basert på deres halv-sedentary / halv superfit daglige rutine.

5. Hold en stol L-sitte i fem sekunder uten å smuss deg selv

via GIPHY

tester: kjernestyrke, kjerne utholdenhet

Hold dette i mer enn fem sekunder, og du vet at du har en kjerne å være stolt av - eller i det minste ikke skamme seg for. Når du kan holde den i 12 sekunder, kan du virkelig begynne å bragging; 30 sekunder, og du er sannsynligvis vårt beste håp om gymnastic gull i Rio 2016. - Sam Rider, treningsredaktør

6. Fullfør en lat Vault for å redde deg utallige timer med å søke etter portene

via GIPHY

tester: koordinering, smidighet

Visste du at 80% av mennene i 30-årene bruker minst to timer i uken, går rundt et gjerde og prøver å finne en gate? Det er åpenbart at det er en fullstendig opprettet stat, men du bør fortsatt kunne hoppe på et gjerde fordi det ser kult ut, om ikke noe annet. Evnen til å trekke av denne stiften parkour teknikken, starter fra å berøre avstand fra gjerdet, indikerer akseptabel koordinering og smidighet. Å treffe den fra lenger unna og fra forskjellige vinkler er hvor den virkelige testen begynner. - Sam Razvi, onlineforfatter

Miad Najafi er en registrert osteopat som holder både en grad i fysiologi og rangen av svart belte i brasiliansk jiu jitsu, noe som betyr at han vet en eller to ting om menneskelig bevegelse. Ifølge ham er disse gode indikatorer på fleksibiliteten din.

7. Stå opp fra en kryssposisjon uten å bruke hendene

via GIPHY

tester: knel fleksibilitet, kjernekraft, benkraft

Du trenger ikke å spille et helt fem-en-side-spill for å finne ut om knærne dine er slacking - bare gi dette en tur. Hvis du kan gjøre det, glede dager. Hvis ikke, arbeid på noen knep for å begynne å generere litt beinkraft og for å stabilisere de dodgy beinhengene dine. Hvis du har forstyrrende smertefulle knær, få dem sjekket ut før du gjør noe mer.

ANBEFALT: 30 Day Squat Challenge

8. Rett benene dine minst halvveis mens du berører brystet til lårene dine

via GIPHY

tester: fleksibilitet

Denne testen vil gi en sannferdig indikasjon på tilstanden til hammiene dine, og la oss innse det, du burde være i stand til å bøye seg lett i 30-årene. De fleste med sunne hammer vil komme så langt som fyren i gifmen, men hvis du kan rense knærne helt og holde brystet stramt til lårene dine ... vel, er du egentlig Superman.

Etter å ha trent over 2000 kunder fra alle turer av livet, har Chris Hall of Hall Training Systems (personaltraineroxford.com) sett mye. Han er overbevist om at dette er bevegelsene som alle menn trenger å negle hvis de vil kalle seg i form.

9. Lyft opp et lite barn på skuldrene dine uten problemer

via GIPHY

tester: koordinering, kraft, hastighet

Du kan ha begynt å heve barn i løpet av 30-årene (som i oppdrett de du har oppstått, ikke bare løfte opp tilfeldige barn), og burde kunne bære dem med letthet. Selv om du ikke har noen av dine egne ennå, er dette en fin måte å vise din verdighet til å vokse.

10. Brannmannen bærer din drunkke med en taxi

via GIPHY

tester: styrke, balanse, kardiovaskulær utholdenhet (hjerteeffektivitet), kjernestyrke, kjerneutholdenhet

Nei, din venn burde ikke ha blitt så hamret, han kan knapt gå, men han er ditt problem nå, og det minste du kan gjøre er å flytte ham til trygt transitt hjem. Hvis du enkelt kan utføre dette trekket med din egen kroppsvekt og deretter komfortabelt gå 20 meter og tilbake, hyggelig en. Hvis ikke, gå til nærmeste rack og kom på de dype, pausehullene.

11. Bære ukens matvarebutikk på en tur

tester: grep styrke, muskuløs utholdenhet

Vi bryr oss ikke om hvor mye det er, du burde kunne bære alt på en gang. OK, to turer er akseptabelt. Tre eller flere betyr at du må komme på bondegården i treningsstudioet.

12. The Loft Ladder Climb

via GIPHY

tester: balanse, kjernestyrke

En av de beste tingene med 30-årene er at du er mer sannsynlig å bo i et hus, noe som betyr at du er mer sannsynlig å ha et loft. Og med denne store kraften kommer et stort ansvar, for nå er det din jobb å klatre opp en stige for å trygt lagre ting i loftet. Spennende tider. Du burde ikke ha noe problem å bære en vanskelig tung boks der oppe - hvis du ikke kan, vel, kanskje du ikke engang fortjener et loft. Hit den tyrkiske oppdretten for å trene kroppen din for å håndtere tung belastning og plagsom bevegelse.

13. Trykk på bilen din når batteriet (og alt håp) dør

via GIPHY

tester: makt

Ingen bør ringe AA, med mindre de har lovlig prøvd å fikse bilen. Selv om du ikke hadde anelse om hvilket problem du leter etter, så gjør du i det minste at du gjør det i fem minutter. Det er reglene. Dette inkluderer manuelt push-start den jævla tingen. En alvorlig sterk blokk vil kunne skyve en liten 3-dørs 1,1 liter alene eller i det minste med en annen fyr (forutsatt at håndbremsen er slått av selvfølgelig).

14. Gjennomgå din seng for å få den edderkoppen som din partner svinger, er egentlig enorm

via GIPHY

tester: fleksibilitet

De fleste 30-somethings vil ha tilbrakt minst et tiår slugging bort i en bestemt karriere. Enten det sitter på en stol mesteparten av dagen eller bøyer seg ned for å legge murstein, styrker vårt arbeid kroppene våre til repeterende og potensielt ryggradsstivende rutiner. Men en sunn fyr burde ikke ha noe problem å mobilisere hele kroppen i en bevegelse for å redde sin partner, eller seg selv, fra en lurking arachnid.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar