14 Viktige Dos og Donâ € ™ s av Online Dating

Online dating er nå vanligere enn noensinne. Men kjenner du de viktigste dosene og online datingene som virkelig betyr noe? Finn ut her.

I de siste årene har nettdating blitt en ganske populær aktivitet i den vestlige verden.

Men hvorfor ikke, ikke sant?

Det er bokstavelig talt hundrevis av mulige datoer tilgjengelig for deg ved et museklikk.

Og det er som å være ute i baren, bortsett fra at du kan logge på uten å være utmattet på jobb neste dag.

Takket være dating profiler, har alle en god ide om hva alle andre er ute etter, og beste av alt, vil dine potensielle venner ikke vite at du har på seg en flannel onesie når du bytter meldinger!

Online dating, dos og donâ € ™ ts

Enten du har vært medlem av et datingside i noen år nå, eller nettopp har opprettet en konto, har du sikkert lagt merke til at online dating ikke er akkurat som dating i den "virkelige verden". EN

Real-dating og online dating deler noen likheter, siden grunnene til å delta i heller ikke er det samme.

Men det er noen spesifikke regler for etikette du må følge når du snakker og møter virtuelle fremmede.

Hvis du er i stand til å huske på disse dosene og ikke på nettet, da du tester vannet med ulike gutter og gals, vil du dramatisk redusere sjansene dine for å måtte unnslippe fra en lunatisk eller forårsake datoen din til ta ut en restraining rekkefølge på deg. [Les: 13 tips for en glad og perfekt blind date]

Den 7 dosen av online dating

Hvis du vil at din online dating opplevelse skal være en god, må du sørge for at du holder disse 7 tipsene i bakhodet. De er enkle og enkle, men disse tipsene er forskjellen mellom en lykkelig opplevelse og en smertefull!

#1 Møt på et offentlig sted. Personen du snakker med på den andre siden av datamaskinen, nettbrettet eller mobiltelefonen kan virke troverdig, men du har ingen anelse om de er eller ikke. Selv om de ikke blir en øksmorder, vil det være mye lettere å avværge uønskede seksuelle fremskritt hvis du møter dem offentligheten! [Les: Topp 50 fantastiske første date ideer for å wow din dato]

#2 Fortell en venn eller et familiemedlem der du skal reise. Dette er viktig for kvinner å gjøre, men det er også viktig for menn * Noen kvinner kan også være farlige og skumle *.

Hvis du har en følelse av at datoen din kan ende opp med å bli en byste, kan du trekke det gamle trikset av å be vennen din om å ringe deg etter en time med et â € œemergency.â € Â [Les: Hvordan avslutte en date â € "Den gode, dårlige og den stygge veien!"

#3 Bruk din egen transport. Ikke la datoen din hente deg, da dette vil forlate deg til nåde av en totalt fremmed, som kan ende opp med å være smarmy. Hvis du ikke har din egen bil, velg et møtested du lett kan komme til fots eller med sykkel, buss eller taxi.

#4 Ta med penger. Selv om du er kvinne, må du være forberedt på å betale din egen vei. Mange menn tror at mannen alltid skal betale for datoer, og noen kvinner vil frivillig til fots regningen hvis de har spurt en mann.

Men det er noen online datere som tror at det er "hver person for seg selv" på den første datoen, siden ingen av partiene kjenner hverandre enda. Du kan ikke vite hvilken type du møter før du går, så sørg for at du har litt kontanter eller et kredittkort for hånden. [Les: 14 signaler du ødelegger din første date uten å innse det!]

#5 Vær oppmerksom på hygiene. Det faktum at dette til og med må nevnes, kan overraske deg, men på ulike nettfora finner du mange historier om datoer som har vist seg i skitne klær, med ubrent hår, eller reeking av kropps lukt.

Ikke vær en av disse personene, selv om du jobber med en rotete jobb. Ikke bare vil du ha liten sjanse på en annen dato, du kan bli gjort narr av på internett! [Les: De 10 største dating turn offs for kvinner]

#6 Vær høflig hvis datoen din ikke ser ut som du forventet. Å bli sint og gå ut er akseptabelt hvis du forventet å se en kvinne og en mann dukker opp, eller hvis datoen din er 400 pund mens du ser på bildene, så de 120.

Imidlertid blir det ikke irritert om de små endringene. Vi tar alle bildene våre på våre beste dager, og på dagen for møtet, kan ikke datoen din ha sin. Hvis de har en kvise som ikke var tilstede i bildene, ser magen litt mindre tonet ut, eller de har litt annerledes hårklipp, ikke umiddelbart skrive dem av. [Les: 13 fysiske attraksjonstips for å se seg varmere med det samme!]

#7 Takk din dato for en god tid. En av de verste ting du kan oppleve etter en date blir etterlatt, ikke vite om den andre personen noen gang vil snakke med deg igjen. Noen mennesker tror at siden de ikke kjenner sine online-datoer veldig bra, gir de dem et gratis pass for å bare forsvinne.

Men du må unngå å gjøre det, som du egentlig ikke vet når eller hvor du kommer over dem neste. Selv om du ikke er interessert i en annen rendezvous, ring eller skriv din dato en takk neste dag. Hvis du avslår en forespurt annen dato, kan de bli irritert først, men etter hvert vil de være glad for at du var på forhånd med dem. [Les: Når skal en fyr ringe etter en første date?]

De 7 donâ € ™ t av online dating

Mens dosen av online dating kan sikre at du har en flott tid i løpet av datoen, uten å risikere noe etter datoen, kan denne listen med 7 donâ € ™ t hjelpe deg med en bedre datingopplevelse, og du får et godt førsteinntrykk!

#1 Chat online i måneder før møtet. Noen ganger, den person som en person presenterer online, er ofte utilsiktet annerledes enn deres personlighet i den virkelige verden. Hvis din romantiske interesse er en stor talker på nettet, men faktisk er sjenert i det offentlige, vil du helst finne ut det tidligere enn senere, ville du ikke?

Det er få ting som er mer ødeleggende enn å snakke med en person på internett i årevis, bygge opp et vennskap og en fantasi av hva du synes de vil like, og så ha drømmene dine knust når du endelig møter dem. [Les: De 11 største dating turn offs for menn]

#2 Enig å gå til en fyr eller jente hjemme på første date. Dette går tilbake til # 2 i dosen av online dating. Under de fleste omstendigheter har du ingen reell ide om datoen din er troverdig. Å gå til huset øker ikke bare risikoen for fare, men øker også oddsen for noe seksuelt tilfelle.

Selv om begge parter har det gøy, kommer første date sex ofte med negative konsekvenser * som den andre personen plutselig slipper av jordens ansikt * som du ikke har bedre å gjøre med. Vær tålmodig! Hvis sexet skal bli bra, vil det være like bra på den tredje datoen eller senere. [Les: Kyssing på første date - Er det en Ja eller Nei?]

#3 Send uanstendig bilder før møtet. Mens det er forståelig at noen mennesker liker å bytte ut sexy bilder med en betydelig annen, må du IKKE sende dem til folk som du bare snakker med på nettet.

Nok en gang vet du ikke disse menneskene. De kan umiddelbart skrive din provoserende selvtillit til en av vennene sine, eller legge den på et populært nettsted som Facebook eller Twitter. Du vil absolutt ikke komme over det, i all sin herlighet, dagen før et viktig jobbintervju.

#4 Ta med venner, familiemedlemmer eller kjæledyr til en dato. Med mindre du har gjort noe dobbeltdansende arrangement, kommer din dato til å møte deg, ikke din beste venn, din mor, ditt barn eller din hund. Selvfølgelig er det noen unntak, for eksempel om datoen din finner sted på en hundepark, men generelt bør det bare involvere dere to.

Hvis du har barn og du ikke kan få en sitter, er du sannsynligvis også bundet opp for øyeblikket til dags dato. Hvis du vil at en venn skal komme sammen av sikkerhetshensyn, få dem til å henge i nærheten, men ikke med deg. [Les: 12 tegn for å vite om det er en dato eller du bare henger ut]

#5 Vær sen. Det er utrolig irriterende å vente på noen som ikke er punktlige. Hvis du er sen, viser dette at du ikke setter pris på datoen din. I tillegg kan de tro at du ikke kommer opp og forlater før du får en sjanse til å møte dem.

#6 Bruk avslørende klær. Selv om du tror at du vil koble deg til datoen din på et tidspunkt i nær fremtid, la du noe til fantasien. Gutter, vil ikke dukke opp skjorteløs, selv om det er sommer! Og jenter, la ikke all din klyvning henge ut!

Å ha på seg et antrekk som viser for mye hud, vil gjøre en mannlig eller kvinnelig dato, tror du er bare et stykke kjøtt, og folk har en tendens til å bli lei av et kjøtt ganske raskt. [Les: 25 største dating avbryter for kvinner]

#7 Sperre datoen din med meldinger etterpå. Selv om det er hyggelig å takke datoen din i god tid, må du ikke sprenge telefonen eller innboksen med hyppige meldinger. Hvis du kontinuerlig prøver å snakke med dem, kan de trette på deg, og kan til og med begynne å se deg som klossete, noe som er en personlighetstrekk som kan føre til et spirende forhold til hodet ingensteds fort.

Merkelig nok, online dating er mye som intervjuer for jobber, hver dater har tonnevis av â € œapplicantsâ € Â å velge mellom, og det kan være vanskelig å gjøre bare ett valg!

[Les: 18 veldig åpenbare tegn din dato liker deg på din første date]

Men hvis du følger disse 14 dating-dosene og ikke-ts, vil du være mye mer sannsynlig å lande deg selv en god fangst, i stedet for å gå gjennom en forferdelig datings opplevelse etter en annen.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar