14 Frizz Fighting Hair Solutions

Innhold

Enten du har naturlig krusete hår eller hår som har blitt urettferdig etter graviditet, har vi de raske løsningene for å utjevne frizz. Fra sjampo til serum, hver dag balsam til intensiv behandling, her er det du trenger for mer håndterlig, slank og sunt hår.

Luxeoil Keratin Restore Mask, £ 14,50, Wella Salon Professional på lookfantastic.com

For ekstreme tilfeller av tørt, krøllete og skadede hår, forvandler denne keratinberikte behandlingen seriøst hår, slik at det er silkesmykt og frizzfritt fra første gangs bruk. Argan, jojoba og mandeloljer jobber sammen for å forbedre hårets tilstand og tekstur når de brukes jevnlig, og det lukter også fantastisk. Påfør en gang i uken håndkleetørket hår, og la det stå i opptil ti minutter før du skyller grundig.

Frizz Fighter Smoothing Serum, £ 4,99, Naked på nakedbodycare.co.uk

For seriøse resultater til en lommevennlig pris, er Naked Frizz Fighter Smoothing Serum et flott kjøp. Påfør fuktig hår før styling eller en liten mengde tørt hår for å holde flyvebåter i sjakk. Silikonfri formel vil ikke belegge håret ditt med en overfladisk film, så det behandler faktisk håret ditt. Hele Naked-serien er 97% naturlig og 100% veganer, så et godt valg hvis du er gravid eller opptatt av nasties.

Elasticizer Pre Shampoo Treatment, fra £ 28, philipkingsley.co.uk

Som en motsetning til å belegge håret, virker denne unike pre-shampoo-behandlingen for å låse fuktighet inn i den, noe som gir sterkere og mer smidig hår som har en sunn sprette. Fra ditt første søknad blir håret forvandlet - silkeaktig, mykt og aldri veid ned. Våt hår, og søk fra rot til tips før shampooing. Etter fem til ti minutter, vask av og sjampo og tilstand som vanlig. Bruk hver to eller tre hår vasker for best resultat.

Smooth Infusion Shampoo, £ 17, aveda.co.uk

Start ditt de-frizzing oppdrag i dusjen med denne glatte sjampoen. Inneholder en nærende planteinfusjonsblanding av økologisk aloe, mais og guarbønne, skaper det en jevn hårflate, noe som reduserer frizz. Bruk sammen med Smooth Infusion Condition for en veldig slank finish.

Keratin Smooth Deep Treatment Masque, £ 5,50, Tresemme på superdrug.com

Hvis du har urettferdig, farget eller ekstremt krusete hår, vil denne intensive behandlingen rekonstruere og fylle den på nytt. Effektene varer opptil 48 timer, så du trenger ikke å bekymre deg for frizz i to dager etter hver behandling. Kam gjennom deler av vått hår, og la på i tre til fem minutter. Bruk som intensiv behandling en gang i uken, eller i stedet for din vanlige balsam hvis nødvendig.

Frizz-Ease Thermal Protection Hair Serum, £ 6,29, John Frieda på boots.com

Denne spinnet på den kult-klassiske Frizz Ease Serum inneholder ekstra termisk beskyttelse, slik at det ikke bare glatter hardcore frizz, men beskytter mot varmestylingskader og UV-stråler. Glatt gjennom fuktig hår før styling og legg litt mer til å tørke håret hvis du trenger det.

Nourishing Miracle Oil, £ 11,99, Lee Stafford på boots.com

Bruk av hårolje kan virke skummelt hvis håret ditt er fint eller blir fettete raskt, men denne lette oljen glatter uten å veie håret ned. Argan olje reparerer håret på lang sikt, mens de-frizzing på et øyeblikk. Gni et par dråper mellom håndflatene, og bruk på enden av fuktig eller tørt hår.

3 Minute Miracle Frizz Remedy, £ 4,99, Aussie på superdrug.com

En intens behandling kan gjøre underverk for hårets tilstand, men når du er en travel mamma, er det ikke et alternativ å vente 10 minutter før det fungerer. Disse forholdene i tre minutter flatt, slik at du kan vaske og gå på en fornuftig tid. For best resultat, bruk i stedet for vanlig balsam en gang i uken.

Ugjennomtrengelig luftfuktighetsspray, £ 18, Oribe på spacenk.com

Når fuktighet spiller kaos med håret ditt, virker dette som et usynlig skjold mot frizz og skadelige UV-stråler. Sprøyt på tørt, stylet hår for å låse i tørketrommel og hindre fuktig luft fra å forårsake kinks.

Intensive Hair Mask, £ 19, (Malin + Goetz) på liberty.co.uk

Passer for alle hår og hodebunnstyper (flasslidere tar notat), denne intensive behandlingen inneholder fettsyrer og proteiner for å gjenopprette skadet hår som fører til frizz, uten å veie det ned eller forlate rester i håret ditt. Fortsett å ringe og bruk når du føler at håret ditt trenger en ekstra boost.

Restorative Hair Mask, £ 31.95, Moroccanoil på beautybay.com

Hvis du hele tiden farger eller retter håret ditt - de mest skadelige tingene når det gjelder å skape frizz - så er dette mirakelbehandling med styrke proteiner og arganolje et must for deg. Proteinene bidrar til å bygge håret igjen, så det er sterkere og frizz-fri fra rot til spiss.

Macadamia Oil Conditioner, £ 6,99, Organix på feelunique.com

Denne daglige balsam gjør det smidigeste av håret. Den kondenserende macadamiaoljen - som etterfyller håret naturlige mykemidler - kombineres med fuktighetsgivende bambusekstrakt for å gi en trangt fuktforsterkning til fruset, tørket hår. Ikke bare er dette en favoritt hvis du er på et budsjett på grunn av den rimelige prislappen, men litt går langt, så du trenger ikke å legge opp så regelmessig som du trodde.

Ingen Frizz Leave In Conditioner, £ 20, Living Proof på spacenk.com

Som navnet antyder, forlater denne permisjonen i balsam håret med 'No Frizz', og gjør det mer håndterbart uten bruk av tunge oljer eller silikon. Flott for rett, krøllete eller bølgete hår - gjelder på enden av fuktig hår etter vask for å beskytte og opprettholde hår i mellom vasker.

Hairs Best Friend Super Softening Kit, £ 28, Percy & Reed på qvcuk.com

Vet ikke hvor du skal begynne å takle frizz? Dette kjøpet bør få deg på rett spor. Med en mykgjørende sjampo og balsam, og en behandlingsolje som låses i fukt etter vask, er denne trioen den perfekte behandlingen for å holde håret friksjonsfritt og i misunnelsesverdig stand, uten å måtte finne de rette produktene for å komplimentere hverandre.
Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar