14 Dos & Donâ € ™ t av å legge til din dato på Facebook

Kom du over datoen din på et sosialt nettverk? Så hva neste? Før du drar vennen din på Facebook, behold disse 14 dosene og ikke i tankene!

En flott dato kan være et løfte om mer å komme.

Og takket være internett, trenger vi ikke lenger å vente på telefonene våre for vår dato for å ringe oss opp!

Men med internett kommer et bestemt sett med retningslinjer som vi alle må overholde for å unngå å bli merket som en online stalker.

Det er fristende å se gjennom datoens profil for små ledetråder om hva du kan snakke om på din neste dato.

Det er nesten like fristende å legge inn bilder av deg og din dato for å fortelle verden at du hadde det bra.

Men er det riktig tidspunkt?

Ville din dato allerede være villig til å vise verden at han / hun gikk ut på en dato med deg?

Og viktigst av alt, ville det gjøre mer skade enn godt?

De 14 store dosene og donâ € ™ t av å legge til datoen din på Facebook

Hvis du har sett din dato på Facebook, og du er ikke helt sikker på hva det rette handlingsmåte er, er det vår guide til de riktige tingene du skal gjøre, og de feilte tingene du kan unngå å gjøre!

# 1 legger til ham / henne Hvilken skade kan det gjøre? Du har allerede hatt en flott tid i virkeligheten, så den virtuelle verden er bare en tilleggsforbindelse for dere begge. Å være hverandres venn på Facebook, gir deg ikke bare muligheten til å snakke om ting du ikke kan snakke om i løpet av din dato, men det kan også være en alternativ form for kommunikasjon hvis du ikke er en av dem frihet til å ringe. [Les: 18 tegn på datoen din liker deg virkelig på din første date]

# 2 DONâ € ™ T gjør en falsk konto for stalking. Har du en paranoid side som gjør at du tror at datoen din er å legge ut ting han / hun ikke vil at du skal se? Du kan enten trenge å slappe av, eller du må kanskje søke profesjonell hjelp. Alle har rett til noe privatliv, og hvis det er ting som din dato ikke vil at du skal se enda, bør du respektere det.

# 3 Sjekk ut profilen deres. Hvor bra er å legge til en person på Facebook hvis du ikke kommer til å spasere gjennom deres nyeste innlegg og bilder?

Facebook er for sosiale nettverk, tross alt, så du kan like godt få det beste ut av systemet og ha en gander på hva de har vært opp til. Hvem vet, kan det hende du finner ut at deres onlineprofil snakker volumer mer enn deres virkelige tilstedeværelse. Bli kjent med deres online tilstedeværelse vil gjøre for godt materiale også i din neste dato.

# 4 DONâ € ™ t stalk for mye. Det er en stor forskjell mellom casual nettlesing, og sjekker ut hver post, samhandling, som, kommentar og aktivitet utført av datoen din de siste par årene. Ville det ikke vært bedre å høre din datas historie personlig enn bare å avlede alle mindre detaljer fra Facebook-innlegg?

En annen ting du bør sannsynligvis unngå, er å dype så langt inn i datoen din online historie at du ved et uhell ligner et innlegg fra 2008! Ikke bare mislykkes du med lur, men du må også komme med et svar på "Hva i helvete ser du på mine gamle innlegg?"

# 5 Liker og kommenterer innleggene sine. Å gi en innsiktsfull kommentar eller trykke på den samme knappen viser forståelse og et ønske om å holde forbindelsen din i gang. Det viser at du ikke bare liker å få oppmerksomheten sin, men du gjør det fordi du faktisk har noe å bidra til innlegget.

Det kan til og med føre til en vennlig debatt der du kan avdekke ulike sider av din personlighet. Dette gjør underverk for folk som er mye mer komfortable med å skrive svar enn å si dem personlig.

# 6 DONâ € ™ T dominerer hele sin side. Bare fordi du liker denne personen betyr det ikke at du må like hver eneste ting de gjør online. Ikke vær den personen som etterlater 99 varsler som betyr at du har likt eller kommentert hver eneste ting datoen din har postet siden de ble med på Facebook! [Les: 13 forhold feil nye par gjør hele tiden]

# 7 Lese gjennom innleggene sine. Den gode tingen om Facebook er at alt kan deles, fra hva de hadde til frokost til hvilken film de nettopp så på. Innlegg som viser hva din dato er for tiden, kan vise deg hva deres hobbyer og interesser er.

Mer materiale kan også bli funnet i kommentarfeltet, da dette viser deg hvordan de samhandler med folk de er venner med. Også, hvis datoen din nevnte noen i løpet av din dato, kan du finne disse personene i kommentarfeltet, og du kan endelig sette et ansikt til navnet.

# 8 DONâ € ™ T stalker alle de andre som samhandler med datoen din. Motstå trangen til å se gjennom hver og en person på hans / hennes venneliste for å avdekke hans / hennes ekses, nære venner, kolleger eller felles venner. Interaksjonen med datoen din skal være tilstrekkelig, og det er aldri en god ide å snuse rundt for potensielle "trusler".

Hvis du er den sjalu typen, gir du deg bare mer fôr til paranoia. Og vurderer at du nettopp har gått på en dato, bør du ikke være i stand til å være sjalu på andre mennesker uansett. Kontroller deg selv!

# 9 IKKE la en Facebook-melding. Det er greit å være sjenert om å legge igjen en kommentar på innlegget deres, spesielt hvis du ikke er sikker på hva du skal si.I slike tilfeller kan du bare legge igjen en melding som sier hei eller fortelle dem hva du tenkte på deres siste innlegg. Det spiller ingen rolle om de er online når du legger en melding som poenget er å legge noe innsikt, og ikke nødvendigvis å starte en samtale. [Les: 36 tilfeldige morsomme spørsmål for flørtende gutter og jenter]

# 10 DONâ € ™ t forlate nudie bilder. I en tid der folkets online personvern kan brytes med en smart ny kode, er du sikker på at du vil sette dine private bilder der ute slik at andre kan se?

Det har vært så mange tilfeller der en persons nakne bilder har sirkulert på nettet og gått viral. I tillegg til det, har du bare gått på noen få datoer. Er du sikker på at du vil stole på denne nye personen med private bilder av deg? Og selv om du stoler på din nye "kjæreste" eller "venninne", ville det ikke vært bedre hvis deres første glimt av kroppen din er i person? [Les: 10 grunner til å si "Jeg elsker deg" for tidlig, bare suger!]

# 11 Være åpent tenkt på innleggene sine. Du kan ikke forvente å være enig med alt han / hun legger inn. Det blir noen ting du ikke vil være enig med, og de kan være tydelige i hans / hennes Facebook-innlegg. For eksempel kan du lære at han / hun hellere vil gå på treningsstudio enn å delta på en konsert du har døpt for å gå til. Ikke døm din dato med denne ene aktiviteten alene. Gi dem fordelene med tvil, da dette kan føre til en interessant samtale på din neste dato.

# 12 DONâ € ™ t være deres nummer én fan på Facebook. Du kjenner de menneskene som alltid kommenterer innleggene dine, sier: "Ja!" Eller "Jeg er helt enig!" Eller "LOLOLOLOLOL !!!" Donâ € ™ t være en av de irriterende folk som insisterer på å gi en ikke så innsiktig kommentar for å legge igjen en kommentar. Og ikke gå enda lenger over bord ved å høres ut som en altfor festet klyngende kjæreste! Youâ € ™ re bare dating, tross alt. [Les: 13 kjærlige kjæreste tegn og enkle måter å unngå det!]

# 13 Gi din dato litt personvern på nettet. Youâ € ™ re fortsatt på det stadiet hvor du blir kjent med hverandre. Du trenger ikke å vite om alt som har skjedd i livet ditt før du møtte dem. Hvis det er noe du ser online, vil datoen din heller ikke snakke om * f.eks. et sint innlegg fra en eks, et fullverdig bilde, etc. *, la det være og respektere deres privatliv. En dag, hvis tiden er riktig, så kanskje du lærer sannheten om hva du har sett. [Les: 16 oppmerksomhet hvore tegn for å holde øye med]

# 14 DONâ € ™ t velge en kamp over hva du ser på Facebook. Slappe av! Du er ikke engang et par ennå! Du vil bare ende opp med å skyve denne personen bort hvis du går alle Sherlock Holmes og undersøker alt.

Facebook kan lage eller bryte et forhold. Det kan enten være mediet som bringer dere begge nærmere, eller det kan være årsaken til mer friksjon mellom dere to.

[Les: 19 sikker tegn på forelskelse å passe på!]

Så før du venn din nye dato, bruk din bedre vurdering. Og husk de gode doa og unngå disse viktige donâ € ™ ts når du legger til din date på Facebook!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar