14 Vanlige grunner til at forholdet mislykkes ofte

Hvorfor faller kjærligheten fra hverandre for de mest sjenerende grunnene? Les disse 14 vanlige grunnene til at forholdene mislykkes, og lær å fikse dem før det er for sent.

Forhold mislykkes ofte.

Det er et faktum i livet.

Du ville være hardt presset for å finne to personer som var hverandres første kjærlighet, og de elsket hverandre til døden.

Det er de ting du finner i mange virale nyhetshistorier.

Og årsaken til at disse historiene om perfekte par blir så populære er fordi det er det så mange mennesker ønsker å være.

Problemet er imidlertid at noen mennesker lærer at deres relasjoner er på vei etter feil, og de lærer det på den harde måten.

Så hvis du sikter mot et forhold som er praktisk talt ikke-bevisst, må du kjenne noen grunner til at så mange relasjoner slutter dårlig.

14 vanlige grunner til at forholdene mislykkes så ofte

Legg merke til at feil i et forhold kan tilskrives en eller en kombinasjon av følgende faktorer.

Så hvis du finner ut at forholdet ditt står overfor disse problemene, kan det være best å prøve å utarbeide det, slik at det ikke ødelegger det harde arbeidet du har satt i forholdet ditt.

[Les: 7 hemmelige tegn som avslører en dårlig romantikk pågår]

# 1 Stole på din partner for din lykke. Dette er vanlig blant folk som har enten lav selvtillit eller har svært få gode ting som skjer i livet. Problemet med dette er at det kan sette for mye press på partneren din. Hvordan? Det vil alltid føles som at partneren din har en så stor rolle i livet ditt, og at uten ham / henne, ville du være en elendig tårngruppe. Denne typen avhengighet er ikke sunn i noen form for forhold!

# 2 Ikke stå opp for deg selv. Det kan være ganger når du forgår dine egne ønsker, slik at du kan gjøre din partner lykkelig. Dette kalles et offer.

Men hvis du fortsetter å gjøre dette, og partneren din lærer at de lett kan ignorere dine ønsker, vil du begynne å føle at offeret tar bompen på deg. En dag kan du våkne opp og føle deg så brukt at du ender med å snappe og bryte med din partner. [Les: 16 grunner til at det er så enkelt for partneren din å ta deg for gitt]

# 3 For mye dominans. Dette er motsatt av å ofre for mye. I stedet forventer du at partneren din skal være på deg og ringe, ellers vil de bli lei meg! I stedet for å fremme et forhold basert på kjærlighet og tillit, innser du frykt for partneren din.

Det som gjør dette, tvinger partneren din til å være elendig og hjelpeløs eller det kan føre dem til å lyve, snike seg rundt eller til og med finne en andres skulder eller seng bare for å unngå din vrede og deres elendighet.

# 4 Det er for mye sjalusi som skjer. Hvis du er den som er sjalu, vil du sannsynligvis alltid snuse rundt for å sjekke om partneren din er trofast mot deg. Bare en forekomst av at du ser dem chatte med noen som du anser som en trussel, og du vil slippe løs et spott av beskyldninger.

På den annen side, hvis partneren din er den sjalu, kan du finne deg selv å ofre din lykke, slik at du ikke blir rammet av beskyldningen. [Les: 6 små måter å slutte å være så sjalu på i et forhold]

#5 Egoisme. Selfishness i dere begge vil føre til en krigshandling for hvem som får det endelige ord i ting. Du kan ikke alltid få det du vil, og heller ikke din partner. Hvis ingen av dere er villige til å gå på kompromiss for å få forholdet ditt til å fungere, kan dere begge finne noen som vil være mer imøtekommende med alle dine ønsker og behov. Lykke til med det! [Les: 12 klare tegn på at du er egoistisk i forholdet]

# 6 Nitpicking hverandres feil. Ærlighet er viktig i et forhold. Men å være for stump av partneren din feil hele tiden kan få dem til å føle at de alltid er under konstant kontroll. Ikke bare vil du sakte velge selvtillit, men du kan også presse dem mot armene til noen som mye mer aksepterer sine feil.

# 7 Mangel på tid. Selv om dere begge har en travel livsstil, må dere fortsatt sette opp tid for hverandre bare for å holde forholdet i gang. En fem minutters telefonsamtale eller en tekstutveksling kan være nok til å la deg jobbe gjennom en tid når du er for opptatt til noe.

Hvis du ikke sparer selv noen få minutter for partneren din, begynner forsømmelse og det vil definitivt spise ute i forholdet ditt. [Les: 12 tidshåndteringstips for par å føle seg mer elskede]

# 8 Mangel på innsats. Så kanskje du har tonnevis av tid til å tilbringe med hverandre, det burde ikke være noe problem, ikke sant? Feil. Faktisk, hvis du har mye tid, men svært lite kvalitetstid, kan dette føre deg begge til å ta hverandres tilstedeværelse for gitt. Anstrengelsen her er å få hver dato til å telle gjennom små søte bevegelser eller bringe noe nytt til samtalen, uansett hvorvidt dere er i.

Utøver litt ekstra noe fra tid til annen viser partneren din at du fortsatt vil gå den ekstra mile, uansett hvor lenge du har vært dating. Når du ikke gjør dette, vil du sakte gjøre forholdet ditt mer verdslig til du bare gir opp.

# 9 Fysisk avstand. Det er ikke noe galt med å ha langdistanselasjon. Faktisk blir noen relasjoner testet og gjort sterkere av den fysiske avstanden. Avstanden kan imidlertid medføre problemer som mangel på tid til hverandre eller mangel på fysisk intimitet.

Med mindre du gjør en innsats for at du endelig kan være i samme postnummer, bryter disse relasjonene vanligvis under belastningen. [Les: Har din langdistanse kjærlighet det som trengs for å overleve avstanden?]

# 10 Emosjonell avstand. Når du er følelsesmessig inkompatibel * det vil si at en av dere er mer åpne mens den andre er trukket tilbake *, kan dette føre til mange umulige følelsesmessige behov. Mens to personer aldri er 100% på samme side, er det viktig å i det minste være på et noe lignende nivå av emosjonell tilgjengelighet.

Hvis en av dere er avskilt og den andre er trengende, så kan denne ubalansen føre til friksjon og vrede i den som har mer innsats for å føle seg mer elsket i retur.

# 11 Små løgner som bygger opp. Et par hvite løgner i begynnelsen av forholdet ditt kan være vanlige. Selvfølgelig vil du sette din beste fot fremover. Men det er også viktig å etter hvert komme rent eller i det minste forsøke å hindre løgnene i første omgang.

Når disse løgnene bygger opp, kan det spiralere inn i en løgn som du ikke lenger kan komme ut av. Det er en stor form for bedrag, selv om det hele bare startet fra en liten hvit løgn. [Les: 7 grunner til at de fleste elskere ligger og 7 måter å stoppe disse løgnene]

# 12 Ulike mål. Når du blir dypere i forholdet, kan du finne ut at du og din partner kan ha forskjellige mål for fremtiden. En av dere vil kanskje fokusere på karrieren din, mens den andre ønsker å starte en familie snart. Dette kan føre til konflikt når det gjelder å ta store beslutninger i livet ditt. Hvis du forlater uten kompromiss, kan riftet i dine ønsker ende opp med å skape et splitt mellom de to av dere.

# 13 Emosjonell bagasje. Det er selvsagt at bagasje alltid påvirker forholdet ditt. Med mindre du lærer å håndtere det på en sunn måte, vil det manifestere seg i ditt forhold fra tid til annen. I tillegg kan det faktum at partneren din ikke hjelper deg med å håndtere bagasjen din, føre dem til å se sin egen utilstrekkelighet, og kan da påvirke hvordan de handler mot deg.

# 14 Manglende positiv støtte fra venner eller familie. Du er ikke i et forhold med vennenes venner og familie. Men de er litt ansvarlige for hvem din partner er. Når du har en kamp, ​​er det enkelt for en av dere å løpe til deres respektive kjære * venner og familie * til tispe om hva som skjedde.

Men hvis de ikke støtter forholdet ditt, kan de ende opp med å gi kjærlighetsråd som slutter med "bare bryte opp!" Og du, i din tilstand av sårbarhet, kan ende opp med å bli enig med dem. [Les: 13 åpenbare tegn på at dine venner og familie ødelegger forholdene dine for deg]

Du kan legge merke til at store problemer som utroskap og misbruk har blitt utelatt av grunnene. Dette skyldes at disse grunnene er en ganske åpenbar årsak til et mislykket forhold.

De vanlige årsakene som er nevnt her, er de små grunnene som mange kanskje ikke legger merke til før det blir uutholdelig. Men de kan bygge opp og føre til konflikter som vil føre til at hele forholdet ditt løsner, selv før du oppdager det!

[Les: 16 dumme dårlige vaner av deg som kan ødelegge ditt forhold]

Så vær på utkikk etter disse 14 vanlige grunnene til at forholdene mislykkes, og prøver å jobbe med dem. Og hvis du ikke, setter du bare opp forholdet ditt til å mislykkes!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar