14 Uvelige spørsmål du bør aldri spørre en fyr

Å spørre fyren din om en liste med spørsmål kan være morsomt, men ikke hvis du lar ham føle seg ubehagelig! Her er 14 ubehagelige spørsmål som er best igjen unasked!

Kvinner er ganske vist ganske nysgjerrige gjeng. Vi vil alltid vite ting, spesielt hvis det er om fyren vi drar. Enten det er ved å snike, ved å spionere eller ved å spørre, synes vi alltid å finne en måte å lære hva vi vil vite.

Problemet med dette skjønt, er at noen ganger stiller vi noen spørsmål som er bedre å ikke bli spurt.

På grunn av vår insistering på å vite noe og alt, kan vi noen ganger sette en mann av. Det er et par spørsmål som vi spør oss uskyldig nok, men fra en manns synspunkt er de ganske ubehagelige å svare.

14 ubehagelige spørsmål du bør unngå å spørre din fyr

Hvis du er den typen kvinne som nekter å gi opp uten å få svar fra din fyr, så kan denne egenskapen din enkelt irritere ham. Det er derfor vi har samlet en liste over vanskelige spørsmål som noen kvinner elsker å spørre, men det kan være ubehagelig for menn å svare.

# 1 Hvor stor er det? Du vet hva vi snakker om. Hvis du ikke vet hvor stor det er, antar vi at du ikke har sett det. Så hvorfor vil du spørre en fyr hvor stor pakken hans er hvis du ikke er engang intim ennå? Er dette et slags kvalifiserende spørsmål? Hvis han svarer med noe mindre enn syv tommer, vil du dumpe ham? Egentlig, ikke spør. Bare finn ut når du er på det stadiet i ditt forhold. [Les: Korrelasjonen av størrelse i henhold til Kamasutra]

# 2 Hvor mange kvinner har du sovet med? Problemet med dette spørsmålet er at du kanskje ikke alltid får et ærlig svar. En fyr kan gi deg et nummer basert på to ting. En, han vil ikke gi for stort et tall for frykt for at du vil tro at han er en slags womanizer. Og to, ville han ikke gi for lite et tall for frykt for at du begynner å lure på hvorfor han ikke var i stand til å sove med flere kvinner.

# 3 Har du alltid kvinner over på ditt sted? Ikke bare høres dette anklager, men igjen er det vanskelig å være ærlig med dette spørsmålet. Hvis du spør en fyr dette spørsmålet, vil han begynne å lure på hvorfor du spurte. Er det fordi hans sted er så testosteron-fylt? Er det fordi det ser ut som den typen pute som en kvinnelig bachelor ville beholde? Selv om du bare spør det uskyldig, kan det allerede utløse alarmklokkene i din manns sinn.

# 4 Hva tenker du? Dette er et kjærlighetsmerke blant mange gutter, spesielt når det blir spurt rett etter kjønn. Hva vil du at han skal si? Han hadde bare sex med deg, sikkert, men hans sinn er bundet til å vandre bort til andre ikke-relaterte ting.

Han må kanskje gjøre noe opp av flaggermuset slik at du ikke blir skuffet når han sier noe mindre enn hvor mye han elsker deg eller hvor bra den økten var! [Les: 10 ting jenter burde aldri si til gutta noensinne!]

# 5 Alt om masturbatory vaner. La oss innse det, guttene kommer av. Selv om de har en kjæreste, kan de noen ganger føle behovet for å justere antennen for egen tilfredshet. Med det sagt er de ikke alltid så stolte av dette for frykt for at du kanskje tror at din seksuelle dyktighet ikke er nok. Å spørre om det kommer bare til å gjøre ham ubehagelig! [Les: 15 ting du gjør som slår ham av mens du har sex]

# 6 Har du noen gang blitt tiltrukket av en annen fyr? Det er greit hvis mannen din er tiltrukket av den mannlige formen. Det gjør ham ikke noe mindre anstendig. Men tingen er, hvis han ville snakke om det, burde det være på egen vilje og ikke fordi du spurte.

# 7 Tror du [navnet på din kvinnelige venn] det er varmt? Hvis du spør dette, vil du bare sette ham på stedet! På den ene siden ville han ikke få det til å virke som om han har hattene til en av vennene dine. På den annen side vil han ikke si nei av frykt for at det kan komme som fornærmende mot vennen din. Det er egentlig ingen vinnende med dette spørsmålet.

# 8 Hvilken av vennene dine liker du minst? Nå ber du bare om å fortelle deg hvilken av vennene han ikke liker. Bare å få ham til å tenke på det, ville få ham til å føle at han er i ferd med å forråde en fyrevenn bare for å tilfredsstille din nysgjerrighet. Hvis du vil insistere på å finne ut hvilken av hans fyrevenner han ikke er så nær, si: "Hvem en av vennene dine henger du med minst?" Det burde ta kanten av dette sperret spørsmål.

# 9 Har du noen gang lurt deg / ville du jukse med meg? Forventer du virkelig en fyr til å svare på dette spørsmålet? Hvis han er helt ærlig med deg og ønsker å komme ren til deg, vil han innrømme at han har lurt før. Og for å spørre om han noen gang vil jukse på deg, vil han selvfølgelig si nei! Hvis han sier ja, vil du sannsynligvis dumpe ham da og der!

# 10 Hva er dine ekser? For gutter, når noe er over, er det over. Det vil ikke fortjener en annen tanke, med mindre det er absolutt nødvendig. Når du spør dette spørsmålet, gjør du den lille kontorist i hjernen hans, gå til et støvete gammelt skap på baksiden av sinnet, plukke ut filene til hans eks, og avslør hva han kan hente. Du kan bare se for å finne ut om noen av dem er potensielle trusler, men han vil sikkert fortelle deg i sin egen tid. Bare vær tålmodig.

# 11 Hvor mye penger gjør du? Du kan sannsynligvis allerede være i stand til å utlede om han er godt avhengig av hvor han bor, hvordan han bærer seg selv og hva slags jobb han har. Men trenger du fortsatt et bestemt nummer? Hvor mye penger en mann gjør vil ikke være din bedrift med mindre du er forlovet eller i ferd med å dele din økonomi.

# 12 Når tror du vi skal gifte oss? Hvis du vil at en fyr skal løpe den andre veien, er dette spørsmålet som skal få jobben gjort. Et tilsynelatende uskyldig spørsmål som dette legger ikke bare ham på stedet, det tvinger ham praktisk talt til å love når han går ned midtgangen med deg. Han kan ikke engang være helt sikker på at det er deg han vil se å gå ned midtgangen ennå! [Les: 16 måter å lese mannens sinn og få ham til å foreslå]

# 13 Hva vil du forandre om meg? Begger du bare fyren din for å begynne å kritisere deg? Hvis han sier at han ikke vil endre noe, kan det ikke være helt sant. Men uansett hva han vil forandre om deg, vil han sannsynligvis ikke si hva det er hvis du ber om frykt for at det vil skade deg. Han er mer sannsynlig å finne en subtil måte å hjelpe deg med å forandre den vane som driver ham sint, og det er ikke ved å fortelle deg helt. [Les: 12 dårlige jentefunksjoner hver mann ønsker å se i sin jente!]

# 14 Meg eller [hobby]? Om din fyrs hobby er sport, online spill, biler eller tegneserier, vil det ikke være rettferdig for ham å få ham til å velge. Vi vet at du bare vil spørre om du føler at hans hobby er grunnen til at du ikke har nok kvalitetstid. Men å få ham til å velge akkurat det vil føre til at han rettferdiggjør hvor mye han elsker sin hobby, og du beretter ham for å velge sin hobby over deg. Det er en tapte-situasjon som bare kan ende i et argument.

[Les: 20 hemmelige ting, gutter ønsket virkelig at jenter visste om gutta!]

Det er muligens mange andre vanskelige spørsmål vi ikke har dekket her! Til alle gutta der ute, hva var det verste spørsmålet en kvinne noen gang har spurt deg om? Og til alle damene, hvilket spørsmål har du bedt om som har det verste mulige svaret fra en fyr? Del dine tanker med oss!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar