13 tips for å få hjelp gjennom nattmaten (fra ekte mødre)

Innhold

La oss snakke om nattfeeder. Som du alle vet, kan du i de første ukene forvente at din nye ankomst skal våkne opp noen få timer for å bli matet. Selv om noen netter vil du elske denne dyrebare tiden med den lille, vil andre holde seg våken klokka 3 er dagens største utfordring. For å hjelpe deg med å komme gjennom skumringen, spurte vi vår mor og baby mamma om å dele sine topptips.

 1. Fang opp på all den TVen du har gått glipp av. Ta ut hodetelefonene, dim lyset på telefonen og gjør deg klar for en 20-minutters binge. EastEnders omnibus noen?
 2. Pass på at du har en flaske vann og en kjekspakke ved siden av deg for å snakke på - dette vil hjelpe deg å holde deg våken (og slå midnattsmunchies!)
 3. Hvis du fyller flasker, ta en kokende vannkolbe til sengs for å varme flasker om natten. Hold bleier og kluter i en sengelåse, eller under babyens moses-kurv, slik at du ikke scrabbling rundt halvvev i midten av natten.
 4. Prøv å nyte den private kokketiden med babyen din - du vil savne den når han sover gjennom natten.
 5. For de fleste nettbutikker begynner salget klokka 3:00, så bruk nattmaten til å lete etter nettbutikker før alle andre våkner opp!
 6. En mor og baby mamma fortalte oss at hun brukte en portugisisk språkapp til å holde seg våken i løpet av de første ukene av nattfeeder. Med telefonen dimmet spilte spill på appen henne våken, og hjalp henne med å lære språket hun skulle lære henne babyen. Super imponerende!
 7. Gå ut av sengen og gå ned, mens du sitter i sengen og ser på partnerens søvn, er det bare for tøft.
 8. Hvis du er bekymret for å sovne når babyen din feeds, anbefaler noen av våre mødre å spille et spill på telefonen din. Så der har du det, amming er den perfekte tiden for å perfeksjonere dine Candy Crush-ferdigheter.
 9. Ha en flaske varmt vann på nattbordet ditt for å bytte blader. Dette betyr at du ikke kjører frem og tilbake til toalettet når nyfødte vokser opp.
 10. Hvis du finner lyset på din iPad eller nettbrett, hindrer du i å nippe av igjen, hvorfor ikke prøve et gammeldags papir og dimmet boklampe? Historien vil hjelpe deg å holde deg våken, men mangelen på skjerm vil forhåpentligvis bety at du går raskere bort.
 11. Sett en barrierekrem på før du legger babyen din i dvale og unngå å bruke våtservietter, med mindre du virkelig trenger det under nattendringen. Dette vil unngå å våkne babyen din og forhåpentligvis få henne til å drive av raskt.
 12. Unngå å interagere med babyen din midt på natten - de vil snart lære dagtid er for å spille og natttid er for å sove (forhåpentligvis!)
 13. En av våre mødre anbefalte lydbøker som bidrar til å gjøre de sen kveldene mer morsomme. Perfekt hvis du ikke vil stirre på en skjerm, men er bekymret for å nippe av. Nå, hvor satte vi disse hodetelefonene ...

Har du noen tips å legge til i denne listen? Kommentar nedenfor - vi elsker å høre fra deg.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar