13 Tegn på at dine venner ødelegger ditt forhold

Dine venner kan virke hyggelige og troverdige, men er vennene dine ødeleggende forholdet ditt? Bruk disse egenskapene for å finne ut om de er dårlige for din kjærlighet.

Venner kan være det beste i verden.

Men til tider kan de være det verste også.

Finner du deg selv å hoppe fra ett forhold til en annen hele tiden?

Tror du at det er noe galt med deg?

Noen ganger kan det ikke være deg.

Det kan være dine beste venner som ubemerket ringer dine relasjoner opp for deg uten varsel.

[Les: 9 nye forholdskarakterer å huske på mens du starter et nytt forhold]

Er dine venner ødeleggelse av forholdet ditt?

For lenge siden så jeg denne flotte jenta fra en annen høyskole på en fratfest.

Jeg trodde hun var ekstremt søt, og jeg ønsket å vite henne bedre.

Vi byttet blikket med hverandre hele natten, men hun måtte gå før jeg kunne gjøre meg flytte.

Neste dag fikk jeg et notat fra henne. En av våre venner med felles venner leverte den til meg. I notatet nevnte hun at hun virkelig likte meg og ønsket å møte meg en gang.

Jeg viste notatet til min beste venn, og han rubbished det umiddelbart.

â € œSheâ € ™ s en hore, fyr, hun vil bare sove. Og hun ser ikke bra ut i det hele tatt. Glem henne, hun er bare ikke verdt det. Han sa da han rev notatet i biter.

Jeg gidder ikke å svare på notatet, og glemte alt om henne.

Et år senere så jeg henne igjen i en annen venns arm. Hun så så fantastisk ut, jeg hadde det vanskelig å holde kjeftene stengt. Min venn introduserte henne og jeg fant ut senere at han var hennes første kjæreste.

Tilsynelatende var hun en sjenert jente som aldri hang ut med gutter og var bare interessert i et seriøst forhold.

Jeg følte meg som å sparke meg i hodet for å være en slik rykk og blåse henne bort etter at hun jobbet med sitt mod til å skrive meg et brev.

Men det jeg skjønte på samme tid, er hvor enkelt venner kan manipulere deg til å gå bort fra perfekte relasjoner. [Les: Dårlige venner - Når skal du avslutte et vennskap?]

13 tegn på at vennene dine ødelegger forholdet ditt

Det kan være sjalusi, ondskap eller et forsøkt forsøk på å være bedre enn deg, men noen ganger kan det beste av venner vise seg å være ekte backstabbers, i hvert fall når det gjelder kjærlighet.

Hvis du befinner deg i å bryte opp fra tilsynelatende perfekte relasjoner hele tiden, kanskje, må du spørre deg selv om vennene dine spilte en større rolle enn du først trodde.

Her er 13 omstendigheter når dine beste venner kan vise seg å være ditt verste forhold mareritt.

# 1 Dine venner tror din date er ikke god nok. Har du vært her? Du daterer noen du virkelig liker, men vennene dine tror at datoen er ubehagelig eller stygg? Til tider som disse kan du begynne å lure på om du har gjort feil valg. Og når du begynner å tenke, er det lett å mentalt gjøre en perfekt partner til en stygg hag.

# 2 Venner som stadig vil ha din oppmerksomhet. Blir vennene dine stadig i når du kommer til å henge ut med din nye elsker? Til vennene dine kan gate som krasjer din romantiske dato, virke som en latter. Men det kan faktisk piss din nye dato av.

Hvis vennene dine hele tiden ser på hvor mye tid du bruker med den nye pressen, blir de bare lei og irritert at du har noe bedre å gjøre. Ekte venner gir deg et valg. Dårlige venner bryr seg bare om sin egen moro.

# 3 Snakker om tidligere relasjoner. Tidligere relasjoner er alltid følsomme. Når du og din dato henger sammen med vennene dine, snakker vennene dine hele tiden om exesene dine eller om hvordan du pleide å oppføre seg rundt en ex bare for å ha en latter? [Les: Den riktige måten å snakke om tidligere relasjoner]

# 4 Venner som vil at du skal jukse. Din venn kan elske en natt står, men de burde ikke forsøke å overbevise deg om å gjøre det samme når du er i et forhold. Det er lett å bli manipulert av venner du stoler på, men noen ganger må du plassere deg selv fra slike venner som ikke vil at dine romantiske forhold skal utvikle seg til noe bedre.

# 5 Venner som gjør at du ignorerer din elsker. Når du er ute med kjæresten din og vennene dine, prøver du alltid å holde deg okkupert eller forsøke å splitte dere begge inn i separate samtaler?

Venner som gjør at du ignorerer kjæresten din ved å forsøke å holde deg engrossed i en annen samtale eller ta deg til en annen del av rommet, er aldri bra for ditt spirende forhold.

# 6 Venner som flirter med kjæresten din. Det er dårlige venner og så er det verre. Venner som flirter med den nye datoen bak ryggen er den verste typen. Hvis vennen din prøver å sette deg ned, eller ringer opp kjæresten din og snakker i timevis når du ikke er i nærheten, er det en god sjanse for at vennen din er på utkikk etter måter å bryte dere begge opp og komme inn på bildet. [Les: Ting å gjøre når du faller for en venns kjæreste]

# 7 De respekterer partneren din. Føler du at vennene dine ignorerer din nye elsker eller behandler dem respektløst mens du henger sammen? Hvis du føler det, er det sjansene, det er sant. Når vennene dine ikke respekterer datoen din, reflekterer den seg dårlig på deg som elsker.

# 8 Dine venner snakker dårlig av deg. Behandler vennene dine respektløst når du er med din dato? Dine venner skal hjelpe deg med å imponere på datoen din og vinne en elsker over, ikke få deg til å se dårlig ut. Hvis vennene dine legger deg ned foran kjæresten din, er de sannsynligvis sjalu eller irritert.

# 9 De viser alltid den verste siden. Gi vennene dine dårlige råd eller fortelle deg om å bryte med partneren din over de minste årsaker? Hvis vennene dine alltid får deg til å se det verste i partneren din, er de kanskje ikke så gode venner. Hvis de har gode grunner, kanskje de bare prøver å hjelpe deg. Men nesten alltid, venner med bare råd som begynner med â € œbreak upâ € |â € Â er ikke så bra.

# 10 Dine venner kjenner dine kjære hemmeligheter. Hvis du har vært gode venner for en stund, ville dine venner definitivt vite dine skitne hemmeligheter. De kan til og med vite om den hottie som flirte med deg for noen netter siden.

Trenger vennene dine beina eller truer med å avsløre alle dine skitne hemmeligheter foran din nye elsker når alle går ut sammen? Selv om det er bare en vits og de ikke sier noe høyt til din nye elsker, vil disse samtalene alltid vekke tvil i din nye elsker og kan til og med påvirke ditt nye forhold utenom reparasjon.

# 11 Venner som flirter med deg. Dette er noe du skal håndtere umiddelbart. Gjør noen av vennene dine i det motsatte kjønet som deg eller prøv å flørte med deg foran din nye dato? Det spiller ingen rolle om din flørtende venn treffer på deg på facebook eller på gata, det kommer fortsatt til å gjøre din nye elsker føler seg vanskelig og usikker. [Les: Hvordan få en partner til å føle seg mindre usikker]

# 12 Venner av motsatt kjønn. Har du en bestevenn av motsatt kjønn? Hvis du gjør det, begynner du allerede på den usikre foten. Ikke mange mennesker føler seg komfortabel å dele noen som har en beste venn av motsatt kjønn. Og hvis din beste venn er beroligende fei, vil du ha en vanskeligere tid som overbeviser din nye elsker at du og din beste venn bare er gode venner. [Les: Hvorfor fyren beste venner er ingenting annet enn problemer]

# 13 Venner som vet for mye. Kjenner vennene dine hver liten hemmelighet om partneren din? Du kan kanskje like de diskusjonene du har med vennene dine om partnere, saker og stikkstørrelser eller boobstørrelser. Men hvis partneren din blir kjent med det, kan de bli litt irritert.

Mesteparten av tiden, kan partneren din ikke like det når du deler forholdet ditt med dine venner. For å sikre at vennene dine ikke påvirker forholdet ditt, unngå å snakke om intrikate detaljer med vennene dine, spesielt når det gjelder din partner og deres pinlige områder.

[Les: 25 store forholdsregler for vellykket kjærlighet]

Noen ganger kan vennene dine fraværende ødelegge forholdet ditt. Men nesten alltid, venner ødelegger relasjoner bare for moro skyld. Så med mindre du vil miste din elsker og hate vennene dine, må du holde disse 13 forholdene ødeleggende tegn i tankene!

Redaktør Og Forfatter.

Skrive Inn Din Kommentar